Blood ruokavalio – miten se toimii, Valikko ja vinkkejä

veriryhmien

Tunnetaan myös nimellä veriryhmä ruokavalio, veriryhmä ruokavalio ehdottaa eri valikossa kullekin verta ja on tehnyt suuren suosion keskuudessa kuuluisa, että se kiinnittää taiteilijoita kuten Cláudia Raia näyttelijä, joka väittää poistaa 7 kg ruokavalion.

Tällä luokitusjärjestelmä, meillä on verityyppi O, A, B ja AB, joista ensimmäinen on yleisin AB ja harvinaisin kaikista. Noin 50% maailman väestöstä on veriryhmä O, kun taas toinen 36% on A-, B 10%, ja 4%: n AB tyyppiä.

Mikä on veriryhmä ruokavalio?

Kehitettiin 90-luvun puolivälissä, jonka naturopathic lääkärin Peter J. D'Adamo, kirjoittaja "veriryhmä ruokavalio", veriryhmä ruokavalio viittaa siihen, että veri määrää, mitkä elintarvikkeet ovat parhaiten terveydelle.

Mukaan Dr. D'Adamo, elintarvikkeet, jota syömme reagoivat meidän veriryhmä, mikä tarkoittaa, että syöminen oikea elintarvikkeisiin meidän veriryhmä jätämme tehokkaampi ruoansulatusta ja myös välttää negatiivisen reaktion kehosta ( mitä voi tapahtua, kun päätämme elintarvikkeita, joihin me olemme "suvaitsematon").

Tämä johtuu siitä, että kutakin neljää veriryhmien on oma "leima" antigeeni, eli ainetta, joka elimistö tunnistaa olevan pariton (ulkoinen). Tämä antigeeni reagoi negatiivisesti tiettyjen elintarvikkeiden, voi aiheuttaa monia terveysongelmia komplikaatioita - kuten tulehdukset, allergiat, intoleranssia ja jopa johtaa painonnousu.

Toinen teoria ehdottama puolestapuhujat veren Diet ettäjokaisen veriryhmä tuottaa tietty määrä mahanesteessä ja ruoansulatusentsyymien, josta seuraa tiettyä ruokavaliota suunnitelma veriryhmä voi parantaa ruoansulatusta ja ravinteiden imeytymistä, mikä johtaa laihtuminen.

Miten Veri ruokavalio?

Mukaan Dr. D'Adamo ja muut tukijat ruokavalion, periaate, joka tekee sen uskottava on se, että eri veriryhmien syntynyt eri historian aikakausina ja siksi on järkevää syödä mitä esivanhempamme söivät aikaan syntyminen meidän veriryhmä.

Katsotaanpa käytännössä, miten tämä toimii:

- tyyppi

Pidetään vanhin ja yleisin verityyppi, O-tyypin ilmestyi yli 50000 vuotta, samaan aikaan, kun esi-isämme ruokitaan pohjimmiltaan saatu metsästämällä.

Perustuen tähän lähtökohtaan, tohtori D'Adamo viittaa siihen, että ihmiset, joilla veriryhmä O kuluttavat ruokavalio sisältää runsaasti proteiinia ja lihaa - jotain vastaavaa ruokavaliossa proteiineja, jotka ovat tällä hetkellä muodissa, jotka hillitsevät kulutusta hiilihydraatteja. 

- Tyyppi A

Veriryhmä ilmestyi noin 17000 vuotta sitten, on aika, joka ei enää metsästys ja keräily, mutta viljelyn ja korjuun maaseudun yhteisöissä edelleen hyvin maalaismainen. Se, että veriryhmä on esiintynyt tällä hetkellä viittaa siihen, että potilailla, joilla tämä veriryhmä voi hyötyä kasvisruokavaliota, kuten esi-isämme tuskin joutuivat kuluttavat liikaa eläinproteiinia kuin nousu veriryhmä A.

- Tyyppi B

On noin 12000 vuotta isämme alkoivat poistua pientilojen jossa he viljelty vihanneksia ja alkoivat vaeltaa maahan, jatkuvasti muuttuva paikasta toiseen. Jatkuvan habitaattimuutokset, ruokavaliossa liikuteltavien mies oli aivan erilainen, mukaan Peter J. D'Adamo, joten täytyy olla valtaa yksilöiden veriryhmä B: monipuolinen, lihaa, vihanneksia, maitotuotteita ja jyvät.

- Tyyppi AB

Veriryhmä AB tuli hieman yli tuhat vuotta, verestä yhdistelmän mongoliarmeijan valloittajat verellä eurooppalaisia. Tämä seos johtaa myös voimaa, koska käyttäjän veriryhmä AB etuja mainittuun elintarvikkeiden sekä veriryhmä A ja tyypin B

Kirja "veriryhmä ruokavalio" viittaa tämän ryhmän elintarvikkeet kuten mereneläviä, palkokasvit (pavut, soija, kikherneitä), tofu, maito ja jyvät. Vaihtoehtoja, kuten maissi, punaisen lihan ja kanan saisi olla osa valikon, jotka ovat veriryhmä AB.

lektiini

Dr. D'Adamo väittää hänen teoria veriryhmä ruokavalio toiminnan lektiinien, proteiineihin pinnalla tiettyjen elintarvikkeiden ja voi aiheuttaa useita terveyteen liittyviä komplikaatioita.

Mukaan naturopathic, lektiini (joka on läsnä pääasiassa punaisia ​​linssejä ja papuja) olisi erityisen haitallista henkilöille, joilla on tyypin Veren ja aiheuttaa sen saanti agglutinaatio verisolujen maksakirroosi ja munuaisten vajaatoiminta.

Niille, jotka ovat silmäillen tasapaino, lektiinit voivat myös aiheuttaa tulehduksen suolen seinämän, suosimalla kertymistä rasvaa ja vähentää aineenvaihduntaa, ja myös edistää nesteen kertymistä. Eli niiden kulutus voi vain estää laihtuminen ja jopa edistää kertyminen ylimääräistä rasvaa.

On olemassa todisteita siitä, että lektiini esiintyy joitakin erilaisia ​​raaka palkokasveja voi aiheuttaa agglutinaatiotulos tietyntyyppistä verta, mutta tutkimusten mukaan valtaosa lektiinien reagoitava kaikkiin veren tyyppejä. Eli kaikilla pitäisi välttää syömistä höyryssä vihanneksia, eikä vain niitä, jotka ovat veriryhmä A.

Kuitenkin sillä useimmat ihmiset jo tapana kuluttaa keitetyt pavut ja linssit, lektiini ei näytä olevan suuri ongelma, joka voi häiritä ruokavaliota.

Veren Ruokavalio Edut

Mukaan D'Adamo, on monia etuja veren ruokavaliota terveydelle. Niistä tärkeimmät ovat:

 • Laihtuminen alkuvaiheen jälkeen vapautumisen myrkkyjä ja rasvaa;
 • Ehkäistä sairauksia, kuten syöpää, diabetesta, sydänsairauksia ja jopa maksakirroosin;
 • Taistelevat vapaita radikaaleja ja seurauksena ehkäisy ennenaikaista vanhenemista;
 • Infektioiden ehkäisyssä ja joidenkin yleisimmät virukset.

Lisäksi veriryhmä ruokavalio voi myös lisätä energian tasoilla, parantaa mielialaa ja torjua huono ruoansulatus, mikä paransi yleisen hyvinvoinnin.

Mitä tiede?

On tutkimuksia, jotka osoittavat, että ihmiset, joilla tietyt veriryhmä voi olla suurempi taipumus tai vähemmän tiettyjä sairauksia. Esimerkiksi ihmisiä, joilla on tyypin O veren on pienempi sydänsairauksien riskiä, ​​kun taas ovat todennäköisesti kärsivät vatsahaavan.

Mikä on kuitenkin olemassa tutkimuksia yhdistää ne todennäköisyydet millaista ruokaa. Valtaosa tiedeyhteisö sanoo, ettei mitään yhteyttä veriryhmä ja ruokavalion että me seuraamme päivittäin.

Suuri tutkimus 1455 aikuiset meneillään veriryhmä ruokavalio A (jossa on paljon vihanneksia ja hedelmiä) osoittivat paremman terveyden kokonaisuutena, mutta tämä tulos havaittiin kaikille ihmisille, jotka seurasivat ruokavalio - eikä vain niitä, joilla on veriryhmä A.

On siis tutkimusta tukemaan väitteitä Dr. Peter J. D'Adamo suhteesta sekä veriryhmä ja ruokaa sopivin kullekin.

Toinen huoli tämä ruokavalio viittaa siihen, että ryhmät ja rajoittaa kaksi suurta elintarvikkeiden ryhmät (hiilihydraattien ja eläinproteiinia, vastaavasti), joka voi aiheuttaa puutostiloja pitkällä aikavälillä.

Monet ammattilaiset sanovat kuitenkin, että kuluttaa ruokavalio sisältää runsaasti kasviksia, vähärasvaista proteiinia ja vähän tyydyttyneitä rasvoja ja jalostettuja elintarvikkeita voi olla paras vaihtoehto niille, jotka ovat ylipainoisia tai olet huolissasi terveydelle.

Mutta veri ruokavalio todella toimii?

Yleensä veriryhmä ruokavalio kannustaa Vihannesten kulutus ja ehdottaa dramaattiseen laskuun saanti jalostettujen elintarvikkeiden ja puhdistetut hiilihydraatit. Sinänsä nämä kaksi suositusta saattaa jo riittää laihduttavaan riippumatta veriryhmä.

Tämä tarkoittaa sitä, että laihtuminen liittyy hyväksymiseen terveellisiä ruokailutottumuksia pöydässä ja liikunta, eikä vain veriryhmä.

Siksi voimme päätellä, että veriryhmä ruokavalio toimii, koska siinä ehdotetaan entistä luonnollista ruokaa ja myös koska se rajoittaa kulutusta tiettyjen elintarvikkeiden ryhmät - eikä vain siksi, että elintarvikkeet ovat erityinen reaktio mukaan kunkin veriryhmä.

Elintarvikkeet kunkin veriryhmä

veriryhmä-ruokavalio-a

Olemme nähneet, että veriryhmä ruokavalio kunkin neljän veriryhmien pitäisi perustaa oman ruokavalion tietyn tyyppistä ruokaa, jotta saavutettaisiin parempia tuloksia terveyden. Periaatteen, tohtori D'Adamo jaettu elintarvikkeita kolmeen pääryhmään: hyödylliset, että auttaa laihtumaan (kutsutaan myös "suositeltavin"), vapaa (tai että pitäisi kulutetaan kohtuullisesti) ja haitallista (joka olisi vältettävä).

Tiedä siis mitkä ovat tärkeimpiä elintarvikkeita, jotka pitäisi (vai ei) osa valikon kunkin veriryhmien (laihtuminen):

- tyyppi

 • hyödyllistä elintarvikkeet: Vähärasvaista lihaa, maksa, kaali, pinaatti, parsakaali, kalaa, oliiviöljyä ja kasviksia yleensä;
 • harvoin: Munat, pähkinät, siemenet, vihanneksia runsaasti tärkkelystä;
 • välttää: Maitotuotteet (juusto, maito, jogurtti), palkokasvit, viljat (riisi, kaura), leipää, riisiä ja pastaa.

- Tyyppi A

 • kuluttamisestaVihannekset, täysjyvätuotteita, ananas, siemeniä, pähkinöitä, soija-pohjainen elintarvikkeet, palkokasvit ja hedelmät (mieluiten orgaanista, koska mukaan Dr. D'Adamo, ihmiset tyypin Veren on immuunijärjestelmä erittäin herkkä torjunta-aineille);
 • välttää: Liha, punaiset pavut, vehnä ja maitotuotteet.

- Tyyppi B

 • kuluttamisestaVihannekset, kasvikset ja vähärasvaista lihaa;
 • Neutraali elintarvikkeet: Dairy laiha;
 • välttää: Kana, sianliha, vehnä, maissi, linssit, tomaatti, maapähkinä, seesaminsiemenet. 

- Tyyppi AB

 • kuluttamisestaVihannekset, äyriäiset, tofu, maitotuotteet, palkokasvit ja ananas;
 • haitallista: Makkarat, punaiset pavut, naudan ja sian, alkoholi, maissi, kofeiinia ja savustettu elintarvikkeita. 

Valikko verta Ruokavalio

Valikosta veriryhmä ruokavalio ehdottaa erityisiä vaihtoehtoja kullekin neljälle veriryhmä. Alla ehdotus syöttötasolle (vähäkalorisia) formuloitu opetusten mukaisesti tohtori Peter J. D'Adamo:

- Valikko tyyppi O

aamiainen:

 • 1 jyvä leipää paahtoleipä ympätty lanka oliiviöljyä tai sokerittomat omenahyytelöä;
 • 1 keitetty muna;
 • Vihreä tee ilman sokeria ja ilman makeutusaine.

Aamu välipala:

 • 3 luumut.

lounas:

 • grillattua kananrintaa;
 • Salaatteja tomaatti.

Iltapäivän välipala:

 • 1 lasi vihreää mehua Detox tai kourallinen kurpitsansiemeniä (suolatonta).

illallinen:

 • paistettu kala (palvella ilman nahkaa);
 • Salaatti vihreitä papuja tai kaalia maustettua höyrytettyjä sitruunan ja oliiviöljyä.

- Menu A-tyypin

aamiainen:

 • ½ cup maissihiutaleita ja rusinoita soijamaito 1 kuppi tai 1 uppomuna 1 kuppi vähärasvainen jogurtti tai 1 munakas kaksi munaa ja ½ kuppi tofu.

Aamu välipala:

 • Rasvaton jogurtti ja tuoreita mansikoita.

lounas:

 • 1 viipale ruisleipää;
 • misokeittoa;
 • Salaatti tumma lehdet;
 • vihreää teetä.

välipala Iltapäivän

 • 3 aprikoosit tai 1 leivälle soija pate.

illallinen:

 • Turkki lihapullia;
 • Höyrytetty kesäkurpitsa.

- Valikko tyypin B

aamiainen:

 • täynnä riisi vilja banaani ja rasvaton maito tai 2 viipaletta leipää viljan itäneet ½ potin vähärasvainen jogurtti.

Aamu välipala:

 • 2 tl tuorejuustoa ½ viipaloitu päärynä.

lounas:

 • 1 ohut viipale rasvaa juustoa;
 • 1 viipale kalkkunanrintaa;
 • 2 viipaletta täysjyväleipää;
 • vihreää salaattia.

Iltapäivän välipala:

 • 1 vihreä omena kuori.

illallinen:

 • ½ cup tonnikalasäilykkeiden (valo);
 • Salaattikasvit.

- Valikko tyypin AB

aamiainen:

 • lämmintä vettä sitruunamehua (paasto);
 • 1 uppomuna;
 • 1 viipale itäneet jyvät leipää.

Aamu välipala:

 • 1 kuppi hienonnettu meloni.

lounas:

 • 1 pieni osa taulukoida;
 • tumma haudutettua vihannesten tofu.

Iltapäivän välipala:

 • vähärasvainen jogurtti.

illallinen:

 • 1 filee (pieni) grillattua lohta;
 • Parsa grillattu ilman öljyä.

harjoitukset

Lisäksi erikoisruokavaliota, tohtori D'Adamo ehdottaa myös käytännössä vähintään kolme tuntia viikossa liikuntaa kullekin eri veriryhmien aikana veren ruokavaliota.

Tutustu sopivin veriryhmä:

- tyyppi

Kuten isämme veriryhmä O olivat eräänlainen voimakasta metsästäjille, jotka olivat aina jahtaavat ruokaa tai muuten pakenevat saalistaja, harjoitukset sopivin tähän veriryhmä ovat täsmälleen aerobinen, jotka vaativat paljon sydän-järjestelmään.

Aktiviteetteja kuten juoksu ja pyöräily vähintään 3 tuntia viikossa pitäisi olla osa rutiinia, joka on tyyppiä O.

- Tyyppi A

Kun kehittynyt ajan suuremman yhteiskuntarauhan ja yhteisöä, veriryhmä yksilöt hyötyvät eniten rentouttava harjoituksia kuten joogaa, meditaatiota, kohtalainen kävely, tai chi ja golf.

- Tyyppi B

Dr. D'Adamo suosittelee O veriryhmä B toimintaan, jossa on henkinen komponentti, kuten tennistä, kiipeilyä ja uinti. Jooga ja kävely voi myös olla osa rutiinia, joka on tyyppiä B, koska ne edistävät henkistä ja fyysistä kuntoa.

- Tyyppi AB

Kuten ruokavalion, liikunnan suunnitelma veriryhmä AB on yhdistelmä tyypin A ja B Toiminta kuten jooga, kevyt uinti, pyöräily ja maltillinen keskimääräinen voimakkuus kävely ovat sopivimpia tälle veriryhmä.

vihjeitä

Aivan kuten mikä tahansa muu ruokavalio suunnitelma, veriryhmä ruokavalio vaatii joitakin kommentteja niin, että niiden tulokset ovat ilmeisiä. Check out joitakin niistä:

 • Ei ole väliä mitä veriryhmä: laihtua, sinun pitää dieetillä luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita ja me tuskin sisältävät teollisuustuotteiden paljon sokeria ja rasvaa;
 • Kun valikko on veriryhmä ruokavalio sanoo "vapaa kulutus" se ei tarkoita sinun pitäisi kuluttaa 3 broilerin fileet ateriaa kohti. Sana rajoitus on vielä tärkeämpää kuin millaista ruokaa kulutat. Vaihtaa leivälle 5 juustoa ei tee sinusta laihtua, vaikka se on "kunnioittaa" niiden veriryhmä;
 • Varokaa erittäin rajuja muutoksia omaan ruokavalioon, kuten poistamalla kokonaan proteiineja eläinperäisten ilman asianmukaista korvausta kasvis laadukkaita proteiineja. Keskustele lääkärin tai ravitsemusterapeutin ennen ruokavalio, joka rajoittaa saanti tiettyjen elintarvikkeiden ryhmät;
 • Niille, jotka eivät vielä tiedä, ja haluaisi tietää, mitä veriryhmä, vain tehdä yksinkertaisella verikokeella ja sitten tehdä lahjoituksen veripankki saada jäsenkortti veriryhmä;
 • Juoda runsaasti vettä, koska se on välttämätöntä poistaa myrkkyjä ja tukea laihtuminen ja normalisoi aineenvaihdunnan prosessissa;
 • Syödä kolmen tunnin välein pitääkseen aineenvaihdunnan revved ja välttää liioitellun nälkäinen seuraavalla aterialla;
 • Joka on O-tyypin ja A (jotka ovat eniten rajoittavia ruokavalion) tulisi välttää noudattamalla veriryhmä ruokavalio yli viikon, alle riskiä vajaaravitsemusten ja voimattomuus (ruokavalion tyyppi O eliminoi hiilihydraatteja jotka ovat tärkein energialähde päivittäiseen toimintaan);
 • Välttää ravitsemukselliset puutteet, tohtori D'Adamo ehdottaa täydentämistä vitamiinien ja kivennäisaineiden ruokavaliosta niille, jotka haluavat seurata häntä pitkään. Jos tavoitteena on veriryhmä ruokavalio laihtuminen on nopea laihtuminen, tee ruokavaliosta jopa 10 päivää ja kerro ravintoterapeutin mahdollisesta korvaamisesta ravintoaineita;
 • Accelerate laihtuminen liikuntaa kolmesta neljään kertaan viikossa, yrittää seurata sopivin toimintaa veriryhmä;
 • Olemme nähneet, että veriryhmä ruokavalio ei ole tieteellistä perustaa, ja juuri tästä syystä on suositeltavaa lääketieteellistä seurantaa ennen päätöksen radikaaleja ruokavalion muutokset.

Lisäviitteet:

 • Veriryhmä ruokavalio - Peter J.D'Adamo, Editora Campus;
 • http://www.dadamo.com/;
 • http://authoritynutrition.com/the-blood-type-diet-review/;
 • http://www.webmd.com/diet/blood-type-diet?page=3;
 • http://www.icr.org/article/abo-blood-human-origins/

Ymmärrät miten veriryhmä ruokavalio toimii, ja aikoo antaa sen heidän päivittäisessä? Mikä on veren setä? Kommentti alla!