Veg 12 Complete proteiinin lähteitä

Veg 12 Complete proteiinin lähteitä

Kun ajattelemme proteiinien hankkimalla valtaa, on normaalia, että liha on yksi ensimmäisistä elintarvikkeiden johtuvat mielessä. Kuitenkaan se ei tarkoita saada ravintoaineita meidän ruokavalion täytyy täyttää lihalla tai kasvissyöjä henkilö kärsii nähden sellaisia ​​puutteita proteiineihin.

1. Kvinoa

Quinoa ei ole vain 8 g keitettyä proteiinien kukin osa vastaa kupin, kuten on myös lähteenä muita tärkeitä ravinteita kehon kuten kuituja, rautaa, magnesiumia ja mangaania.

Monipuolinen, viljaa voidaan käyttää riisiä korvikkeena ja näyttävät terveempiä versiot muffinssi reseptejä, paistettua nyytit, keksejä ja kakkuja.

2. Tattari

Tattari säädetään 6 g proteiinia per kuppi oman paistetaan versio. Ja tämän lisäksi hyötyä, se on myös mukana laajassa yhteistyössä terveydenhuollon, koska jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että aine voi parantaa verenkiertoa, alentaa kolesterolia ja valvonta verensokeri.

3. Hampunsiemenet

Huolimatta sukulainen marihuana, hampunsiemenistä jätä ketään muuttunut tai samoilla vaikutukset lääkkeen. 10 g proteiinia joka toinen ruokalusikallista, ruoka on kaikki yhdeksän välttämättömiä aminohappoja merkittäviä määriä ja vielä on runsaasti magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja kalsiumia.

Kaikki tämä laskematta että siemeniä yksi harvoista kasvissyöjä lähteistä välttämättömiä rasvahappoja, ryhmä, jossa omega-3 on mukana, nimeltään aineet "hyviä rasvoja", jotka työskentelevät energiantuotannossa, lisääntynyt aineenvaihdunta, lihaksen rakennuksen, hapen kuljetuksen sopivaan solukasvun hermojen toimintaa ja sääntelyn hormoneja elimistöön.

4. Chia

Joiden sisältö on suurempi kuitujen kuin pellavan siemenet, pähkinät ja luokiteltu suuri omega-3-ryhmän kasveja, Chia on 4 g proteiinia kussakin osa, joka vastaa kaksi ruokalusikallista ja lähde muita ravintoaineita, kuten raudan, kalsiumin, sinkin ja antioksidantteja.

Ainesosan voidaan käyttää paikka munien valmistuksessa vegaanireseptejä osumia hedelmiä ja jättää reseptejä terveempiä jälkiruokia.

5. Soy

Soija on ½ kuppi 10-15 g proteiinia. Vilja tuottaa elintarvikkeita, kuten tempeh ja tofu, jota käytetään kasvisruokavaliot tilalle lihaa.

Kasvissyöjille, jotka ovat huolissaan kuluttavat suuren määrän proteiinia, joka on suositus on valita tofu jyrkästi mahdollista. On että vankempi se on, sitä korkeampi aineen pitoisuus.

6. Micoproteina (Quorn)

Kehitettiin 60-luvulla estämiseksi mahdollisen Elintarvikepula tulevaisuudessa micoproteina - tai Quorn nimi, jolla tuote on myös kutsuttu - on valmistettu rikas sieni proteiini: löytyy 13G ravintoaineen kukin ½ kuppi.

Elintarvikkeella on samanlainen maku lihaa, joten sitä kutsutaan myös "vale lihaa". Vaikka se on ollut olemassa epäillä läsnäolo allergeenit koostumuksessa, vain yksi 146 tuhatta ihmistä, jotka kulutetaan tuote on jonkinlainen haittavaikutus.

Quorn myös alhainen kolesteroli ja vähän kaloreita. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että hän ei ole vielä myynnissä Brasiliassa.

7. Riisi ja pavut

Klassinen yhdistelmä merkintä jatkuva läsnäolo Brasilian aterioiden säädetään 7 g proteiinia, joka vastaa kunkin annoksen kuppi. Sen lisäksi, että yksinkertainen ruokalaji voidaan valmistaa ja halpa, se tuo mukanaan myös terveyshyötyjä edistää suolen toimintaa ja vähentää sydän- ja verisuonitautien häiriöt ja diabetes. Puhumattakaan, että kaksi tarjota muita ravintoaineita, kuten B-vitamiineja, rautaa, kaliumia, kalsiumia, kuparia, sinkkiä ja magnesiumia.

Vaikka kaksi erotetaan terveellisiä elintarvikkeita ovat yhdessä ne aiheuttavat aterian vieläkin tehokkaampi ravitsemuksellinen näkökulmasta. Suhteessa aminohappoja ne ovat toisiaan täydentäviä, koska yksi on, että toinen ei.

8. Ezekiel Leipä

"Nyt, ota vehnä, ohra, herneet, linssit, vehnä ja kaura lapsi. Sekoita kaikki yhteen ja leipää. Se mitä tulee syödä ne kolmesataa ja yhdeksänkymmentä päivinä makaavat vasemmalla puolella "- Hesekiel 4: 9.

Tässä katkelma Raamatusta, missä Jumala opettaa profeettansa miten valmistetaan leivän aikana, jolloin elintarvikehuolto oli alhainen, se on myös kuvattu hyvin ravitsevaa resepti, joka sisältää kaikki välttämättömiä aminohappoja.

Tämä osa kirjoitus on johtanut tuotteen nimeltä Ezekiel 4: 9 leipä, joka on 8 g proteiinia kaksi viipaletta ja tekee yhteistyötä terveyden parantaa ruoansulatusta ja lisätä imeytymistä mineraaleja.

Katso video alla miten valmistautua leipä resepti Hesekiel:

9. Seitan 

Luodaan enemmän kuin 1000 Kiinan buddhalaismunkkien kuin lihan korvikkeena, seitan on 21 g kukin osa vastaa 1/3 kuppi.

Valmistettu risteyksessä vehnän proteiini (gluteeni) yrttejä ja mausteita, nämä ainesosat sekoitetaan veteen hydraatti ja keittää kytevän liemessä. On tärkeää, että seitan liemi valmistettiin, jotka sisältävät soija, mikä lisää ruoka ainoa välttämätön aminohappo, jota ei löydy gluteenia, lysiiniä.

10 Hummus ja pita

Unionin kahden ruoka arabialainen alkuperä, hummus, joka on valmistettu kikherne, ja pita, joka on leipä, antaa keholle hyvä määrä proteiinia: löytyy 7 g ravinnetta täytetyt täysjyvä pita kaksi ruokalusikallista hummus.

Ja kuten klassinen Brasilian ruokaa, riisiä ja papuja, nämä kaksi arabien elintarvikkeet täydentävät toisiaan. Se on, että kun koko pita jauhoja on puutteellinen yksi välttämätön aminohappo lysiini, kikherne joka aiheuttaa rikas humusta on juuri tämä aine.

11. spirulina jyviä tai pähkinöitä tai siemeniä tai kaurahiutaleita 

Spirulina - levät käytetty lisäravinteena ja toimii vitamiinien ja kivennäisaineiden - sisältää kaikki välttämättömiä aminohappoja ja pidetään täydellinen proteiini, vaaditaan kiinnitä se jyvät, pähkinät, siemenet tai puuroa.

Tämä johtuu siitä, nämä ainesosat lisätään aminohappoja puuttuu se: metioniini ja kysteiini. Liiton spirulina joidenkin näiden elintarvikkeiden antavat saada 4 g proteiinia kohti ruokalusikallinen.

12. maapähkinävoi sandwich

Liittymällä vehnäleipää maapähkinä synnyttää maapähkinävoita, meillä voileivän, joka sisältää kaikki välttämättömiä aminohappoja. Jokainen kaksi viipaletta leipää täynnä kaksi teelusikallista maapähkinävoita keittoa löytyi läsnäollessa 15 g proteiinia.

Ainoa ehto on, että lähdemme välipala runsaasti energiaa: kalori on 342 euroa voileivän.

Muita tapoja saada täydellinen proteiini kasvissyöjä lähde 

Perus kärki muodostaa kasvisruoka, jossa on kaikki välttämättömät aminohapot ja siksi voidaan kutsua täydellistä proteiinia, on koota yhteen ainesosia, kuten pavut, linssit kohteita, kuten riisin, maissin ja vehnän.

Uskotko sinä voi saada päivittäinen vaatimuksia proteiinia rakentaa lihas kasvisruokavaliota? Tiedät jonkun, joka asuu tällä tavoin? Kommentti alla!