10 Edut oluthiiva – tarjoiluun ja ominaisuudet

Oluthiiva

Sana olut voi johtaa monia ihmisiä tulkita, heti, että Happy Hour voi olla monia muita etuja, jotka vain ystävien seurassa, mutta se ei ole aivan juomaa, että me puhumme. Puhumme vitamiinilisä, ja mitkä ovat maksut että niiden kulutus voi tarjota, ei vain auttaa säilyttämään hyvässä kunnossa, mutta ensisijaisesti tukea moitteettoman toiminnan kehossa, ja yleistä terveyttä elimistöön. Hyödyt panimohiivalle voi olla helpompaa kuin uskommekaan, joten tiedämme niiden ominaisuudet ja toimia mahdollistaa parhaista toiminta sen ravintoaineita.

Jotkut myyjät manipuloida panimon hiiva, ja tarjoaa versiot tablettia tai jopa jauhe yhdistettynä muita ravintoaineita, joka luo epäilyn, ja vaatii erittely koostumuksella ennen sen kulutusta. Oluen kulutus hiivaa on liitettävä terveydenhuollon ammattilainen, joka adequará tarvittavat annokset kunkin tavoitteen ja yksilöllisistä ominaisuuksista.

Nutriconais ominaisuudet Hiiva Olut

Saatat nähdä ravitsemukselliset tiedot olutta levede teelusikallinen (3g)

teho10 kaloria
hiilihydraatit1,1 g
proteiineja1,4 g
rasvat0,1 g
kuidut0,9 g

Edut oluthiiva - Mikä ja ominaisuudet

Juomien valmistukseen ja pastaa, hiiva ominaisuudet tukevat käymisen, mutta sen toiminta terveyteen voi olla korkeampi, toimii vastoin olosuhteet, jotka vaativat hoitoa ja huolenpitoa. Sen yleisin käyttö on kasvissyöjille, jotka etsivät aina täydennyksiä toteuttamiseen vallan. Ostetun versio kulkee pastörointimenetelmällä, joka optimoi edelleen nykyisiä ominaisuuksia. Se löytyy luontaistuotekaupoista, supermarketit tai jopa luontaistuotekaupoista.

1. Vaikutukset glukoosia, diabeteksen ja ruokahalu

Lisää oluthiiva voi vähentää ahdistusta Makeisten, mikä säästää Burle ruokavaliot, ja hallita oman painon. Tämä etu saadaan ansiosta kromi osaan sisältyvät hiiva, ja tämä ravintoaine on erittäin tehokas tasapainossa ja insuliinin toiminta kehon, säilyttäen sokeria tasot verenkierrossa, terveenä ja vähentää todennäköisyyttä Diabetes ja jopa auttaa niitä, jotka jo käsittelevät tätä. Kromi sisältämä oluthiiva tukee hiilihydraattien ja rasvojen, kääntämällä ne energiaa tärkeimmistä toiminnoista. Se osoittaa keskimääräinen kulutus 9 grammaa päivässä voi pienentää enemmän kuin 40% sokeria tasoilla. Diabeetikoille, yhteenlasku oluthiiva valikkoon, se voi vähentää insuliinin saanti osan.

2 Weight Control

Ruokavalio on melko turvallisin tapa laihtuminen, mutta kun kuluttaa oluthiiva, voit lisätä kuidun saanti, jota voidaan käyttää hyväksi laihtuminen. Keskimääräinen saanti 30 grammaa kuitua päivittäin voi optimoida kalorien polttaa, ja saatat huomata edut panimohiivalle vähentämällä toimenpiteitä. Panimoiden hiiva on runsaasti proteiinia ja kuitua, jotka edistävät kylläisyyden indusoimiseksi saanti vähemmän kaloreita myös hyödyllistä painonhallinnassa.

Muista, että vaikka funktionaalinen laihtuminen, panimon hiiva tulisi nauttia kohtuudella, mahdollisuus valvoa määrä kaloreita. Se voidaan yhdistää vihanneksia ja hedelmiä salaatteja. Kiinnitä se proteiinin lähteitä voi olla myös kiinnostavaa valmisteluun aterian vähärasvainen ja korkeat kansainväliset toiminnot.

Jos hallitsemattomasti kulutetaan, hiiva olut voi aiheuttaa painonnousua. Jos syöt 3 ​​ruokalusikallista hiivaa, lisäät 95 kaloria päivittäiseen valikkoon. On tärkeää erottua että jos kuluttaa enemmän kaloreita polttaa, riippumatta siitä, mitä elintarvikkeita kaloreita edistävät painonnousua.

3- ohje suolen toiminta

Jotkut käsittelevät turvotusta ja epämukavuutta aiheuttanut johtuu epäsäännöllinen toiminta suolistoflooran. Tämä tekijä voi toimia negatiivisesti runkoon joilla on vaikeuksia painonhallinnassa. Panimoiden hiiva voi tukea vahvistamista limakalvon läsnä suolessa, mikä estää toimia tarttuvien bakteerien, jotka voivat toimia haitallisesti toimintaan kehon.

4- immuunijärjestelmä

Huomaa, että keho on vahvempi ja kestää paremmin ulkoisia häiriöitä mahdollistaa paremman turvallisuuden suorittaa päivittäisiä toimia, ja hyödyt panimohiivalle voi auttaa immuunijärjestelmää, koska se voi olla tehokas tarjoamaan vitamiineja, proteiineja, aminohappoja olennaista, foolihappo, seleeni, tiamiini, mangaani, niasiini, sinkki, ja monet muut. Seleeni on yksi tärkeimmistä vastuussa tämän edun, koska se toimii antioksidanttina, ja on hyvin käytännöllinen välttää aiheuttamat vahingot vapaat radikaalit. Ja sisältää erittäin alhainen rasvaprosentti, oluthiiva voi toimia bakteereja, jotka toimivat myös estää taudinaiheuttajia.

5- auttaa ehkäisemään syöpää

Sanotaan, että oluen hiiva voi auttaa ehkäisemään syöpää. Kun useita tutkimuksia, todettiin, että oluthiiva on aine, joka voi estää negatiivinen häiriöitä kromosomeissa. Läsnä olevat proteiinit on, että se voi olla vastuussa turvallisempi solunjakautumisen.

6. Ohjeet ruoansulatuskanavan

On sanottu, että hyödyt panimohiivalle pääsee suolistossa, mutta niiden edustus ei rajoitu tähän. Ruoka koostumus voi järjestää parannetun suorituskyvyn, ja vahvistamista ruoansulatuskanavan. Hiiva on runsaasti hyviä bakteereja ja jopa probiootteja, jotka voivat estää ja jopa vähentää joitakin ongelmia, jotka estävät asianmukaisen ruuansulatuksen prosessi, koska on olemassa tapauksia ripuli.

7- tuki PMS-oireita

Ruoka on myös nimetty tukea vastaan ​​PMS-oireita, vähentää mahdollisuutta turvotus, mielialan vaihtelut ja ruokahalua ja vähentää yksi tärkeimmistä roistoja naiset, koliikkia.

8- Parannettu iho

Akne ei vaikuta pelkästään nuorille vaan myös aikuisia, joka luo epämukavuutta ja huono itsetunto. Mitä harvat tietävät, että oluthiiva voi vähentää niiden aiheuttamaa. Se edistää terveyttä ihon, ja sen kautta B-vitamiineja, auttaa tasapainottamaan ravintoa, vähentää mahdollisuutta tulehduksen, joka johtaa säilymisen ihoa. Panimon hiiva voi vähentää todennäköisyyttä ihosyöpä.

9 sydänterveyden

Kolesteroli voi olla myös parempi ohjata jos sisällyttää oluthiiva ja ateriat. Se voi vaikuttaa huono kolesteroli, jota kutsutaan LDL. Jos sovitettava säännöllisesti käyttää rutiininomaisesti, hyödyt panimohiivalle voidaan optimoida, eikä vain LDL remontin, mutta myös HDL, mikä on hyvä kolesteroli. Mahdollisuutta hankkia sydänsairauksien tulee vähemmän ilmeinen, tai jopa esiintyminen sydänkohtauksia ja aivoverisuonitapahtuma tulee epäedullisempi.

10. vahvistaminen hengityselimiä

Hyödyt panimohiivalle vaikuttavat immuunijärjestelmään, ja kestää paremmin vastoinkäymisiin, hengityselinten voidaan vahvistaa. Hiiva voi auttaa taistelussa vilustuminen ja flunssa, joka vahingoittaa rutiinia, varsinkin silloin, allergioiden ja sateisempi vuodenaikoina.

Lisäviitteet:

  1. http://www.liveh3.com/article/502630-what-are-the-benefits-of-brewers-yeast-tablets/
  2. Marylandin yliopiston - Medical Center.
  3. Sharma Shilpi, et ai. "Edullinen vaikutus Kromilisäys glukoosin, HbA1c-ja rasva muuttujia Yksilöt vasta puhjennut tyypin 2 diabetes." Journal of hivenaineiden lääketieteen ja biologian 25,3 (2011): 149-153.
  4. Holdsworth, E. S., D. V. Kaufman, ja E. Neville. "Jae johdettu oluthiiva estää kolesterolin synteesiä rotan maksapreparaatteja in vitro." British Journal of Nutrition 65,02 (1991): 285-299.
  5. Da Silva, Ariane Fernanda et ai. "Anticlastogenic vaikutus β-glukaania uutettu Saccharomyces cerevisiae, viljellyissä soluissa altistetaan ultraviolettisäteilylle." Cytotechnology 65,1 (2013): 41-48.

Tiedät jo edut panimohiivalle kunto ja terveys? Tunnetko jonkun, jotka käyttävät sitä täydentää laihtua? Haluatko? Kommentti alla!