7 Edut saffloröljyn – tarjoiluun ja ominaisuudet

saflori

Hyödyt saffloröljyn nopeutuvat ja sitä on käytetty yhä enemmän ihmisiä. Saflori on kotoisin kasvi Lähi-idän ja on nyt viljellään kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Syvä root mahdollistaa selviytymisen kuivempaa ilmastossa. Auringonkukka on suhteellinen ja on keltainen tai oranssi kukkia, jotka on alun perin käytetty väriaine kosmetiikka ja kudoksia, ja ne ovat myös käytetään mausteena samanlainen sahrami aromi- erilaisia ​​ruokia. Nykyisin saflori viljely on tarkoitettu öljyn sen siemenistä. Tämä öljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat osoittautuneet hyväksi terveydelle. Safloriöljy on saanut mainetta ja viime aikoina sitä on käytetty ravintolisänä esittää monia terveydellisiä etuja.

Monityydyttymättömiä öljyä: Monityydyttymättömien safloriöljy runsaasti linolihappoa, joka tunnetaan myös nimellä omega-6, monityydyttymätöntä rasvahappoa. Se on herkempi ja ei saa lämmittää, koska hapettuminen on altis ja härskiintyy. Se tulisi säilyttää kylmässä ympäristössä, edullisesti jäähdytettynä, ja valolta suojattuna. Tämä tyyppi saffloröljyn ja havaitsivat, yleisemmin myydään ravintolisänä. Safloriöljy on korkeimman linolihappoa kaikkien kasviöljyjen saatavilla markkinoilla.

Omega-6 on välttämätön rasvahappo, eli se on välttämätöntä toimintaa ihmisen elin, mutta on saatu ravinnon lähteitä, koska elimistö ei pysty tuottamaan sitä.

Koostumus rasvahappojen öljyä voi olla osoitus niiden vakauden, fysikaaliset ominaisuudet ja ravintoarvoa. Safloriöljy, sen monityydyttymättömiä versio, on enimmäkseen linolihappoa, noin 82% kaikista öljy sisältää omega-6. Se muodostaa myös noin 11% öljyhappoa (omega-9), 5% palmitiinihappoa ja pieni prosenttiosuus, steariini- ja linoleenihappoa. Tyydyttymättömiä versio on noin 80% öljyhappoa, omega-9.

terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia: Tutkimukset ovat osoittaneet, että syöminen vuorokausiannos saffloröljyn ravintolisänä voi vähentää tulehdusta, alentaa huonoa kolesterolia ja rasvaa, parantaa sydämen terveyttä, edistää vähärasvaisen massa voittoja, ja muita etuja.

Ja rajoittuu rasvojen, kalorien määrää, jonka safloriöljy on suhteellisen korkea öljyn 12g (vastaa tl) antaa 108 kcal. Tämä arvo on sama kuin muiden öljyjen ja rasvojen, mutta suhteellisesti hyvin korkeita verrattuna muihin elintarvikkeisiin runsaasti ravinteita kuten hiilihydraatteja ja proteiineja, jolloin niiden käyttö pitäisi olla maltillinen.

Safloriöljy on edelleen erittäin runsaasti E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti.

Vaikka monet tutkimukset ovat vielä kesken ja tieteellisiä tuloksia tarvitaan vahvistaa hyödyt safloriöljy, se jo osoittaa suurta potentiaalia myönteisiä terveysvaikutuksia. Tutustu kukin

7 Suurimmat hyödyt saffloröljyn - tarjoiluun ja ominaisuudet

Nyt näemme tärkeimmät hyödyt saffloröljyn kunto ja terveys:

1) Ohje Painonpudotus

Vaikka mikään tutkimus mennessä johdonmukaisesti osoittavat, että vain safloriöljy sisällyttäminen ruokavalioon johtaa laihtuminen, monet tekijät vaikuttavat sen olevan suuri liittolainen ruokavalio.

Safloriöljy on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka ovat osoittautuneet pystyä stimuloimaan polttamalla rasvaa. Toisin kuin monet uskovat, rasvan kulutusta on välttämätöntä ruokavalion laihtuminen. Tärkeintä on kuluttaa hyviä lähteitä rasvoja ja oikea määrä, tasapainottaa kaikki makro- ja mikroravinteita. Liian paljon rasvaa puutteen hidastaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa tuloksiin ruokavaliota. Siksi kuluttaa safloriöljy säästeliäästi korvikkeena muunlaisia ​​rasvojen ja jälkeen ruokavalion optimaalinen energian jakelun rasvoja, hiilihydraatteja ja proteiineja, voi olla erittäin tehokas tapa nopeuttaa aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa ja siten laihtua .

Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että safloriöljy kykenee lisäämään serotoniinin kehossa. Tämä välittäjäaine on läheisesti suhde mielialaa, vähentää ahdistusta ja edistää hyvinvointi, olosuhteet, jotka auttavat vähentämään ruokahalua ja kalorien saanti.

On myös osoitettu, että otetulla safloriöljyn pystyi johtaa kohonneeseen seerumin adiponektiinin, erittävä hormoni rasvakudoksen, jotka osallistuvat asetuksen glukoosin ja rasvahappojen kataboliaa. Pitoisuuksiin veressä liittyvät suoraan laihtuminen ja matala prosenttiosuuksia kehon rasvan aikuisilla. Näin ollen tämä on mekanismi, jolla kolmas safloriöljy voi auttaa laihtuminen ja parantaa kehon koostumukseen. Hyödyt saffloröljyn laihtuminen on mitä antoivat newfound maine.

2) Fight vatsan rasvaa

Painonnousu liittyy yleensä lisääntynyt vatsan rasvaa, joka tulee hyvin vaarallista, kun hän on ympäri elimet, kutsutaan viskeraalisen rasvan. Potilaat, joilla on korkea viskeraalisen rasvan taipumus pysyä krooninen tulehduksellinen valtioissa, kehittää insuliiniresistenssiä ja muita oireita kutsutaan metabolinen oireyhtymä, riskitekijä sydänsairaus, sydäninfarkti ja tiettyjä syövän muotoja.

Tutkimus on julkaistu yliopiston Ohiossa vuonna 2009 osoitti, että otetulla safloriöljystä ryhmä postmenopausaalista naista, joilla oli tyypin 2 diabetes, vaikka niillä ei ole vaikutusta painoon ja yhteensä rasvaprosentti se johti vähenemiseen vatsan rasvaa ja laiha massa voitto. Oletus on, että on olemassa toisiintuminen koostumuksen rasvakudoksesta jakautuu elimistöön.

Vaikka yhä tutkimuksia tarvitaan vahvistaa nämä tulokset, joihin myös muiden väestöryhmien, safloriöljy voi myös olla liittolainen taistelussa pelätty vatsa.

3) vähentää huonoa kolesterolia ja on hyväksi sydämelle

Tutkimukset uusien konfliktien tässä vaiheessa, mutta todisteet osoittavat, että safloriöljy näyttää myös olla kyky nostaa HDL tasoja, mikä on hyvä kolesteroli ja alentaa LDL, paha kolesteroli.

Kolesteroliarvot liittyvät suoraan alttius sydän- ja verisuonitauteja, kuten arterioskleroosi, sydäninfarkti ja aivohalvaus. Huono kolesteroli voi kertyä verisuonten muodostavien laattoja, jotka estävät veren virtausta, kun taas hyvän kolesterolin vähentää laskeuman näitä kortteja. Siten parantaa veren rasva profiilin, safloriöljy olisi erinomainen liittolainen sydänterveyden.

4) ohjaa verensokeri

Samassa tutkimuksessa suoritettiin postmenopausaalista naista, joilla oli tyypin 2 diabeteksen Yhdysvalloissa osoittivat, että päivittäinen supplementation 36 viikkoa safloriöljy 8g pystyi vähentämään verensokeri vapaaehtoisen veressä ja lisätä insuliiniherkkyyttä.

Siten safloriöljy voi olla avuksi, että verensokerin, auttaa ihmisiä, joilla on diabetes taudin torjumiseksi tai ihmisillä ilman diabetesta sen ehkäisyyn.

Glukoosipitoisuutta veressä ovat myös erittäin tärkeää niille, jotka haluavat saada vähärasvaisen massa tai menettää rasvaa, sillä se määrää vapauttaa insuliinia, joka puolestaan ​​on hormoni, joka edistää rasvan kertymistä.

enemmän ratkaisevia tutkimuksia tarvitaan vaikutusten tutkimiseksi saffloröljyn että metabolinen parametri.

5) Parantaa ihon ja hiusten

Olemaan rikkaita linolihappoa, safloriöljy on erinomainen liittolainen ihoa, parantaa ulkonäköä, nesteytys ja auttaa vähentämään akne. Tarjoamalla myös E-vitamiinia, se taistelee vapaita radikaaleja ja heidän ryppyjä, pieniä juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä, auttaa pitämään ihon uudistettu ja nuoremman näköinen.

Öljy on ei-comedogenic, eli ei tuki huokosia, joten sitä käytetään sarjassa kosmetiikkaformulaatioissa ja jotkut asiantuntijat suosittelevat niiden soveltamista suoraan iholle sekoitetaan muutama tippa eteerisiä öljyjä tai sekoittaa muiden kosteuttavia voiteita.

Se myös parantaa terveyden hiukset. Öljyhappo on erittäin hyödyllistä päänahan ja hiusten juuret, kasvun ja jättää vahvempi munarakkuloiden.

Tutkimus on osoittanut myös safloriöljy toiminnan parantamisessa nesteytys ja ihon epätasaisuuksia ihmiset kärsivät munarakkuloiden liikasarveistumiseen, sairaus, johon liittyy kertymistä keratiini ihossa munarakkuloita. Potilaat ottivat öljyä kahdeksan viikon ajan. Toiminta olisi seurausta tarjota linolihappoa, välttämättömiä ihon terveydelle, ja E-vitamiinia, koska yksi syy taudin voi olla ravinnevaje tätä vitamiinia.

Niistä eduista saffloröljyn olisi edelleen antibakteerisia ominaisuuksia, auttaa torjumaan akne.

6) auttaa immuunijärjestelmää 

Prostaglandiinit syntetisoidaan johdannainen linolihappoa ja niillä on keskeinen rooli immuunijärjestelmän, varmistetaan biokemiallisia signaaleja, jotka johtavat puolustuksessa hyökkääviä mikro-organismeja ja muita vammoja.

Siten, safloriöljy voidaan parantaa puolustusjärjestelmää turvaavat linolihappoa, välttämättömiä prostaglandiinien tuotantoa ja joita ei voida syntetisoida ihmisen elimistöön. 

7) luonnollinen antioksidantti

Safloriöljy on E-vitamiinin lähde, joka on erittäin hyödyllinen, koska se on voimakas antioksidantti, suojaava kehon solut vapaita radikaaleja vastaan, sekä sisäisesti muodostettu solujen aineenvaihduntaa ja ulkoisesti UV-altistuksen, saasteet, jne. Tämä auttaa terveyden kokonaisuutena, torjumaan ennenaikaista vanhenemista ja jopa suojaavat erilaisia ​​sairauksia.

Täydennys kanssa safloriöljy tai sen näkyminen korvata muita öljyjä ruokaa auttaa saavuttamaan suositellun päiväannoksen tätä vitamiinia.

Safloriöljy on vielä toinen antioksidantti koostumus, yhdisteen johdettu serotoniinin, lisää edelleen sen tehokas vapaita radikaaleja vastaan.

varotoimet

Huolimatta kaikista eduista safloriöljy, varovaisuutta on noudatettava ennen niiden kulutusta, mitkä ovat:

  • Henkilöt, joilla on veren hyytymishäiriö, verenvuoto häiriöiden tai gastrointestinaalisten haavaumien, tai leikkaukseen tulisi välttää saanti safloriöljy, koska tämä on antikoagulantti ominaisuudet, "viritys" verta.
  • Jotkut ihmiset ovat allergisia saflori kasvi perheen, johon kuuluu Tuoksukit, päivänkakkara, neilikka, krysanteemi, muun muassa pitäisi myös välttää kulutusta, koska on olemassa riski saada vakavia reaktioita.
  • Raskaana olevien naisten tulisi välttää myös kuluttavat safloriöljy kuin on kohdun supistelua ja synnytyksen raportteja.
  • Antaa suojaava vaikutus ja ravitsemuksellisesti tasapainoista kehon suhteessa rasvahappojen, on olemassa suosituksia asiantuntijoita, että suhde omega-6 ja omega-3 on 5: 1-10: 1. Safloriöljy on runsaasti omega-6, joten on parasta sisällyttää ruokavalioon myös elintarvikkeita runsaasti omega-3 ja rasvainen kala (lohi, tonnikala, taimen, silli ja makrilli), pähkinät, rypsiöljy, pellavansiemenet ja vihreät vihannekset.
  • Safloriöljy tulisi säilyttää pimeässä suljetussa astiassa jääkaapissa, alempi kontakti parempi, jotta ilma ei hapettunut.
  • Tavallinen suositeltu vuorokausiannos on 8-20 g päivässä, mutta ihanne on muuttaa määrää omaan ruokavalioon ja energiantarpeeseen, iän, sukupuolen, painon ja tavoite.

lisäviittauksia 

  1. Asp, Michelle L., et ai. "Ajasta riippuva vaikutus saffloröljyn parantaa Glykemian tulehdus ja veren rasva lihavilla, postmenopausaalisilla naisilla on tyypin 2 diabetes: satunnaistettu, kaksoissokkoutettu-, crossover tutkimuksessa." Clinical Nutrition 30,4 (2011): 443-449.
  2. Norris, Leigh E., et ai. "Vertailu ravinnon konjugoitu linolihappo kanssa safloriöljy kehon koostumukseen lihavilla postmenopausaalisilla naisilla, joilla on tyypin 2 diabetes." The American Journal of Clinical Nutrition 90,3 (2009): 468-476.
  3. Annos saffloröljyn päivässä saattaa auttaa pitämään sydänsairaus loitolla.

Olet jo tiesi kaikki nämä edut saffloröljyn terveys- ja kunto? Haluat käyttää sitä keittiössä, tai täydentämään? Kommentti alla!