7 Edut Copaiba Öljy – tarjoiluun ja merkinnät

Copaiba öljy

Uutetaan Copaiba seisoo suuri puu löytyy useimmiten Amazonin sademetsän Copaiba Oililla on useita lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Copaiba öljy merkintöjen

Katso palvella öljyn Copaiba:

 • Iho- ongelmien kuten ihottuma, psoriaasi ja dermatiitti;
 • Kosteuttavat ihoa;
 • Steriloidaan ja desinfioida vahingoittuneita kudoksia;
 • Nopeuttaa haavojen paranemista;
 • Vähentää öljyinen iho;
 • Assist expectoration ja vähentää yskä;
 • Stimuloida Munuaisten;
 • Verenpaine laskee;
 • Taistella stressiä ja rauhoittaa mielen;
 • Vähentää kipua aiheuttama niveltulehdus;
 • Hoitamaan virtsatieinfektioita.

On myös näyttöä siitä, että öljyä voidaan käyttää ehkäisyyn ja hoitoon tiettyjen syöpien (kuten iho), ja myös edistää paranemista vatsahaavan.

Copaiba öljy laihtua?

Mahlaa Copaiba seisoo on vain viimeisin monien eteeristen öljyjen vapautua ylimääräisiä laihtuminen prosessi. On kuitenkin toistaiseksi, tutkimukset osoittavat, että copal öljy laihtuu.

On mahdollista b, l kuitenkin, että joitakin etuja on copal öljyn edistävät epäsuorasti tämän keventämällä vaikutus.

Anti-inflammatoriset ja diureetti öljyn ja sen vaikutus suolen toimintaan, vähentää nesteen kertymistä ja torjua ummetus.

Lopuksi rentoutua mielen, copal öljy vähentää ahdistusta, joka vaikutus voi estää ahmiminen (tai halu syödä ilman orgaanista välttämättömyys).

7 Edut Copaiba öljyä

1. voit estää syövän

Selvitysten mukaan tutkijat University of Campinas (Campinas), Copaiba öljyä koskee yhdisteitä, jotka voivat torjua tehokkaasti yhdeksän eri tyyppisiä kasvaimia, heidän joukossaan keuhko-, iho-, rinta-, eturauhas- ja munuaisissa.

Vuonna syövän vastaista aktiivisuutta, tutkijat ovat löytäneet myös todisteita Copaiba öljyä etuja HIV ja leishmaniaasin.

2. Se on luonnollinen hoito iho-ongelmia

Tärkeimmät Copaiba öljy käyttötarkoituksena on ihon hoitoon. Kiitos sen tulehdusta ja bakteereja tappava potentiaalia, öljy ravitsee paitsi kangasta vaan myös auttaa parantamaan olosuhteita, kuten urheilijan jalka, hyönteisten puremat, ihottumat, dermatiitti, haavojen, ekseema, mm.

Hierotaan puuvilla suoraan kasvot, Copaiba öljy auttaa syväkosteutettua, pehmentää ryppyjä ja ilme markkaa.

Copaiba öljy toimii myös parantaa epätasainen ihon ulkonäön kanssa raskausarpia tai selluliitti, se stimuloi kollageenin synteesiä.

3. Onko kipua lievittävä vaikutus

Kun sitä levitetään suoraan iholle, copal öljy vähentää nivelkipua ja myös rentouttaa lihaksia.

Näin ollen voidaan käyttää sekä tilojen hoitamisessa, kuten kihti, niveltulehdus ja fibromyalgia, kuten urheiluvammat.

Hieronta muutama tippa öljyä suoraan tulehtunut jänteet ja nivelsiteet voivat olla suureksi avuksi jännetulehduksen ja muiden tulehdusten toistuvia stressiä.

Hieman lämmin, neste voidaan soveltaa lannerangan hoitaa selkäkipua, jotka liittyvät krooniseen tulehdukseen.

4. hengityselinsairaudet

Öljyn käytön yskänlääke uloshengityksen lihaksia rentouttava - mukana hengitys - ja tyhjentää keuhkorakkuloihin, clearing hengitys kanavia. Siten se auttaa astman, keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, poskiontelotulehdus, nuha, ja kurkun selvitys.

5. Se on anti-inflammatorinen ja bakterisidinen

Tämä on yksi copal öljyn ominaisuuksien hakea aiheen, joka käyttää tuotetta.

Tutkimus osoitti, että uutettu öljy Copaiba seisoo betacariofileno on korkea pitoisuus kemiallisen yhdisteen löytyy myös oregano, rosmariini, basilika ja jopa marihuana.

Muiden toimintojen, aine toimii moduloida kehon tulehdusvastetta ja estää haitalliset vaikutukset taudinaiheuttajien (bakteerit, virukset, sienet, alkueläimet).

Tämä tarkoittaa, että on olemassa etuja copal öljyä käsitellä ongelmia, kuten vilustuminen, vilustumisen, kystiitti, peräpukamat, lihaskipu, herpes, silsa, ja mahahaava.

Lisäksi kerrotaan (ei tieteellisesti todistettu) että öljy tulehdusta toimintaa voitaisiin unclog ja elvyttää verisuonia, parantaa terveyttä verenkiertoelimistön.

6. rauhoittaa mielen

Osakekohtainen betacariofileno olemassa etuja copal öljyä rauhoittava hermostoon.

Laajalti käytetty aromaterapia (haara kasvilääkinnästä joka käyttää aromi kasvien hoitoon useita ehtoja), öljy vähentää ahdistusta ja auttaa estämään mielialan vaihtelut.

7. diureetti

Copaiba öljy lisää virtsaamistarve, jonka tarkoituksena on vähentää turvotusta ja poistaa myrkkyjä. Tämä ominaisuus Copaiba öljy stimuloi verenpaineen lasku, minkä vuoksi ihmiset luonnostaan ​​alhainen paine tulisi välttää käyttöä yhdisteen. Öljyn saanti auttaa myös hoidettaessa virtsateiden infektioita, kuten kystiitti ja virtsaputken.

Sivuvaikutukset Copaiba öljyä

Sen öljyinen luonne, mahlaa copal voi nopeuttaa suolen aiheuttaen vatsavaivoja ja ripulia. Muita mahdollisia haittavaikutuksia Copaiba öljyä:

 • oksentelu;
 • Ihottumat;
 • Allergia.

Copaiba öljy on vasta raskaana oleville ja imettäville naisille.

Käyttämällä öljy Copaiba

Hoitoon iho-ongelmia tai haavan paranemista, on suositeltavaa soveltaa muutama tippa öljyä Copaiba 3 tai 4 kertaa päivässä teennäinen.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa aiheuttama kipu reumasairaudet, öljy olisi hieman amornado ennen hierotaan tulehtuneeseen niveleen.

Suullista valmisteen käyttö tulisi tehdä vain lääkärin valvonnassa, sillä liiallinen Copaiba öljy voi aiheuttaa myrkytyksen. Ja vaikka lääketieteellisen julkaisun käyttö on edelleen varsin vaiheittain, jotta vältetään mahdolliset reaktiot Copal öljyä.

Annetut ohjeet miten ottaa copal öljy alla ehdotetut annetaan yksi johtavista tuotteesta:

 • Ensimmäisellä viikolla, yksi tippa päivässä (mieluiten aamulla), laimennettiin vedellä riittää mukauttaa kehon varmistaen samalla edut Copaiba balsami;
 • Toisesta viikosta kaksi tippaa voi nauttia päivittäin (myös sekoitettu vettä tai mehua), ja niin edelleen seuraavien viikkojen aikana, korkeintaan 3-4 tippaa päivässä.

mistä löytää

Löydät ostaa Copaiba öljyn apteekit tai kaupoissa ja sivustot erikoistunut luonnontuotteita.

Etsi mahdollisuuksien suosia Amazonin öljyn lähde, katsotaan ylivoimainen muihin öljyihin uutettu puista muilla alueilla.

Yksi selitys tälle ero on maaperätyypin jossa piilee Copaiba seisoo, nähdään enemmän "rikkaita" alalla suuri sademetsää.

hinta

Hinta copal öljyn vaihtelevat tuotemerkin tuotteen ja sen alkuperän, mutta kaiken arvot yleensä olla välillä $ 30,00 - R $ 35.00 pullo 30 ml.

Jo Copaiba öljy kapselit löytyy $ 70,00 pakkaus sisältää 60 kapselia 500 mg.

Tiedät jo nämä hyödyt copal öljyä terveydelle? Oletko yrittänyt käyttää sitä johonkin edellä luetelluista syistä? Kommentti alla!