6 Parhaat thermogenics maailma

Kapselia kädessä

Niille, jotka jo huolehtii ruokavalion ja liikunnan käytäntö intensiteetillä, mutta ei ole pystynyt poistamaan liikaa rasvaa, termogeenisen voi olla vaihtoehto nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää rasvavarastoja - erityisesti vatsan alueella.

Tämä lista tuo termogeeninen parhaillaan arvostetuimmaksi kuluttajien keskuudessa. Varmasti on monia muita hyvin arvostettu, mutta yksinkertaisuuden vuoksi pidämme vain kuusi tässä artikkelissa.

Mitkä ovat thermogenic?

Ennen tapasimme paras thermogenic markkinoilla, kerro meille, mitä ovat thermogenic - tai rasvaa polttimet, Englanti. Kuten nimi kertoo, nämä lisät lisäämään kehon lämpötilaa, mikä lisää aineenvaihduntaa ja aiheuttaa kehon käyttämään rasvaa varaa energiaa.

Tuloksena käytön termogeenisen on lasku kehon rasva-arvoja, mikä voi johtaa laihtuminen, jos sen mukana tasapainoisen ruokavalion (ei käyttötarkoitukseen ottaen termogeeninen ja jatkaa syömistä huonosti) ja liikuntaa.

Katsotaan tarkistaa paras termogeenisen markkinoita nyt:

1. Lipo 6 Nutrex


LIPO-6_120ctp

Ei ole mitään keinoa puhua parhaista termogeenisen maailman mainitsematta Nutrex Lipo 6, yksi rasvan polttimet myyviä ympäri planeettaa. Sen lisäksi, että ero olla ensimmäinen neste thermogenic lisäosa - mikä tekee niiden imeytymisen paljon nopeammin ja tehokkaammin, maksimoida tulokset - Lipo 6 (sekä valkoinen versio ja musta), on vielä paljon arvioita käyttäjiltään.

Lipo 6 säädösten kahdella eri mekanismilla: nopeuttaa rasvan palamista jo tallennettu rasvakudoksessa ja lisää myös rasvan käyttöä kautta nautittavia elintarvikkeita. Sillä se sisältää kofeiinia sen koostumus, Lipo 6 vaikuttaa myös nesteen kertymistä, vähentää turvotusta ja rasvan kertyminen lihaksissa.

Toinen etu Lipo 6 on, että se on anti-catabolic ominaisuus, koska se estää kehon käyttää lihassyiden energiaa.

Tärkeimmät aineet Lipo 6: Kofeiini, Synephrine HCL, Bioperine (stimuloiva poimittu pippurinsiemeniä valtakunnan ja johimbiini).

2. Ihmisen Scorch

pullo-of-MAN-scortch - e1418423407968

Valmistaa yhdysvaltalainen laboratorion Ihmisellä rasvanpolttaja sanotaan Scorch erilainen kuin muut, koska valmistajan mukaan, ei aiheuta samoja sivuvaikutuksia muiden thermogenic - kuten ravistamalla ja vapinaa. Mitä käytännössä se kuulostaa oudolta, koska MAN Scorch sisältää kofeiinia niiden kaavassa. Ja kofeiini voi todellakin aiheuttaa sydämentykytystä, levottomuutta ja unettomuutta.

MAN myös varmistaa, että Scorch nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää stressiä, väsymystä ja voimattomuus. Nämä ominaisuudet MAN Scorch johtuvat läsnäolosta Rhodiola, kasvi, joka poistaa masennusta ja taistelee väsymys.

Jotkut tärkeimmistä komponenteista MAN Scorch:

  • Vadelmaketoni;
  • fenyylietyyliamiini;
  • synephrine;
  • evodiaminiyhdisteet;
  • kofeiini;
  • Bioperine.

3. Epiburn Pro

epiburn-Pro-90-kapselia USPLabs-7FF-USPLabs

Lisäksi nopeuttaa rasvan palamista, Epiburn lupaa enemmän energiaa, keskittyä ja halu liikuntaa - ominaisuus, joka johtuu suurelta osin läsnäolon perinteisen kofeiinia.

Tuotettu luojien OxyElite Pro, Epiburn määritellään "rasva polttolaitos", joka ei vain nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa myös ruokahalu ja säätelee vapautumisen kortisolin.

Muita etuja ovat Epiburn alemmat imeytymistä rasvaa ja hiilihydraatteja, parempaa suorituskykyä koulutukseen ja mahdolliset laihtuminen liittyy rasvanpolttoa.

4. Super HD Cellucor

download

Koska MAN Scorch, Super HD Cellucor termogeeninen on myös Rhodiola ja kofeiini niiden kaavassa kaksi ainesosia, jotka yhdessä lisäävät tarkennuksen ja sijoitus harjoituksen aikana.

Toinen Super HD ainesosa on IFA503, yhdiste, joka vähentää laitoksen kyky varastoida rasvaa ja voi vaikuttaa hypotalamus, Edistetään hillitsevät ruokahalua.

Tärkeimmät yhdisteet Super HD Cellucor:

  • Capsimax: kapsaisiini uute, aine, jota on paprika, joka lisää rasvan palamista ja voi ohjata ruokahalua;
  • Voikukka voikukkauute: on diureetti toiminta ja suojaa maksan toimintoja;
  • Evodiaminiyhdisteet: kasvi, joka voi rajoittaa varastointi rasvaa.

Vuonna 2014 Super HD Cellucor nimettiin paras laihtumiseen vuoden maineikas sivuston kehonrakennus bodybuilding.com.

5. OxyElite Pro

lataa (1)

Toinen paras myyjä, OxyElite Pro on edelleen luettelon parhaista thermogenic eniten maailmassa myydään huolimatta kiista, joka ympäröi täydentää. Vuonna 2012 raporteissa ilmeni, että käyttäjät olivat kuolleet käytön jälkeen yhteen OxyElite ja Jacked 3D (pre-workout lisäosa).

Sen jälkeen täydennys on kielletty joissakin maissa, ja sen tuotanto on myös lopetetaan, vaikka valmistaja on tehnyt muutoksia on kaava ja vahvistavat, että tapahtumat johtuivat näiden kahden yhdistelmä täydentää eikä yksi OxyElite Pro toimintaa.

OxyElite Pro vaikutusmekanismi on suoran hyökkäyksen rasvasolujen, jotka sisältävät alfa-2-reseptorin. Uskotaan, että tämä reseptori estää lipolyysiä, tai rasvan palamista. OxyElite vaikuttaa suoraan vastaanottimeen, nopeuttaa jakautuminen rasvasolujen.

Kuten sen käyttöön liittyy useita mahdollisia haittavaikutuksia (masennus, pyörtyminen, levottomuus, ärtyneisyys, paniikkikohtaukset), on suositeltavaa olla käyttämättä OxyElite Pro (tai jokin muu termogeeninen), jollei niitä käytetä lääkäri.

6. Hydroxycut Hardcore Elite

image_prodprod760032_largeImage_X_450_white

Monille Hydroxycut Hardcore Elite on yksi parhaista termogeenisen maailmassa, sillä se edistää rasvan palamista taas kiihtyvä laihtuminen, koska se on sen kaava ainesosia kuten vihreä kahviuute, todistettu auttavan laihtuminen .

Hydroxycut Hardcore Elite parantaa myös keskittymistä, lisää painopiste, vähentää väsymystä ja lisää energian tasoilla koulutusta.

riskejä

Käyttö termogeenisen pyritään aina tekemään kunnon ammatillista tukea, koska monet niistä sisältävät piristeitä ja muita aineita, jotka voivat aiheuttaa useita sivuvaikutuksia, kuten sydämentykytys, hikoilu, unettomuus, kohonnut verenpaine ja keskittymisvaikeuksia.

Oletko kokenut jotain näistä parhaista termogeenisen luettelossa? Kumpi ja miten olivat tulokset? Tuntenut mitään sivuvaikutuksia? Kommentti alla!