Hankkimisvälineenä Nopea, terveellisesti ja nro Belly

lihoa

Lihoo on yhtä vaikeaa kuin laihdutus. Okei, se voi olla hieman liioittelua, mutta me kaikki tiedämme, ohut henkilö kuin keppiä ja joka ei syö vähän. Useimmat meistä ovat kateellisia, koska he eivät koskaan saa rasvaa, mutta he haluavat myös tietää, kuinka nopeasti rasva, terveellisesti ja on pehmentänyt elin, vaikka käyrät tai lihasten.

1. Liikunta

Jos syöt tarpeeksi, varokaa väistämätön vatsa hoikka. Olitpa ovat ohuita, vanhetessa, kehität potbelly. Lihottaa litteä vatsa, sinun pitäisi pitää kehon pehmentänyt. Tätä tarkoitusta varten on välttämätöntä. Liity tasapainoinen sekoitus sydän, voimaharjoittelua ja joustavuus harjoituksia joka päivä.

2. Nosta painot nojata massa

Jos et ole tajunnut sitä, sinun täytyy tehdä voimaharjoittelun rakentaa lihasmassaa. Perusta oman rutiini olisi laajan tutkimuksen: kyykky, penkkipunnerrus, punnerruksia, jne He käyttävät eri lihaksia aktivoidessamme hormonaalista valmiusjärjestelmiä.

3. Terveellisen ruokavalion

Voit ottaa täydentää, mutta tarvitaan enemmän tietää, miten nopeasti rasvaa tasapainoisen ruokavalion. Tarvitset oikea määrä proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvoja. Syödä pähkinöitä ja maitotuotteita. Proteiini on avain luomiseen lihaksia; tämä auttaa sinua lihoa.

4. lisäys nesteen saanti

Jos haluat lihoa terveellisesti, sinun ruokahalu. Älä juo vettä ennen ja aterioiden, et halua pienentää ruokahalua.

5. Syö vähemmän

Jos syöt aterioiden välillä, lopeta. Sanotaan, että pitäisi syödä kolme suurta ateriaa tai viisi kuusi pientä ateriaa päivässä. Mutta syövät vähemmän on enemmän. Valitse elintarvikkeita ravitsemuksellisia kaloreita ja lisätä saanti tärkkelystä elintarvikkeet, kuten bataattia. Muista, että enemmän epäterveellisten elintarvikkeiden syöt, sitä enemmän voit riistää kehosta terveellisiä ainesosia. Ohut henkilö syö monta epäterveellisiä elintarvikkeita kärsivät samat seuraukset kuin lihavilla henkilö syö huonosti.

6. Syö oikein

Usein hyvää tarkoittavat ihmiset kertoa he tietävät kuinka nopeasti rasvaa, se on vain syöt kakkuja ja muita jälkiruokia sokeria lihoa. Vaikka normaalisti tämä strategia toimii täydellisesti joillekin, toisille se voi johtaa viskeraalisen rasvan. Tämä tarkoittaa, että henkilö tuntuu nojata, mutta on kertynyt rasvaa väärissä paikoissa (noin elintärkeitä elimiä) sisällä. Lisäksi ruoat sokeria poistaa kehosta ravintoaineita se voi saada muista elintarvikkeista.

7. Syö paljon terveellisiä vihanneksia ja lihaa

Joudut syödä paljon enemmän kuin ennen, jos haluat lihoa. Koska kehon koostumus riippuu 80% ruokavaliosta, sinun täytyy täyttää, terveellisesti. Sinun täytyy tarjota monia proteiineja syntetisoimaan hormoneja.

8. Syö terveellisiä rasvoja

Syö runsaasti terveellisiä rasvoja. Syödä keltuaiset, lihaa ja eläinrasvoja, kookosöljyä ja muita terveellisiä rasvoja. Lisätä saanti kaloreita - terveen sellaista, tietenkin. Joten ne banaanit ovat täällä.

9. lisäys proteiinin saanti

Koskaan anna proteiinin saanti on alle 2 g / painokilo, kun haluat tietää, miten lihoa nopeasti ja ilman vatsa. Se on rakennuspalikka lihakset ja elimistö pyytää sitä.

10. Elintarvikkeet, jotka auttavat lihoa

 • Kokonaisia ​​munia: Se on taloudellinen ja täynnä proteiinia, A-, D-, E- ja hyvän kolesterolin.
 • voita: Voita liittyy pitkäaikaiseen painonnousua. Saanti voita pitäisi olla kohtuullinen, koska säännöllinen kulutus voi vahingoittaa sydäntä, mukaan tutkimusta.
 • tonnikala: Välttämättömät rasvahapot tonnikala sisältävät terveellisiä rasvoja, jotka eivät ainoastaan ​​auttaa painon, mutta myös auttaa yleistä hyvinvointia.
 • liemeen: Terve ja ravitsevaa tapa saada muutaman kilon, ota hedelmämehua 100% luonnollinen, joka on täynnä ravintoaineita.
 • Täysjyväleipää: Voit syödä terveellisesti ja lihoa syödessään leipää, joka on noin 69 kaloria per siivu.
 • Tallennuksen sijasta suklaan glukoosikuormitus, kokeile kaura baareja runsaasti kuitua ja vähän sokeria. Ne hoitavat halu syödä.
 • kaura: Kulhoon kaurahiutaleita on ravitseva aamiainen. Se sisältää runsaasti kuitua, ja se tarjoaa myös elintärkeitä ravintoaineita elimistöön.
 • jogurtti: Vähärasvainen jogurtti hedelmien maku voi antaa sinulle jopa 118 kaloria. Sisällyttää päivittäistä ruokavaliota saada niin nopeasti rasvaa.

11. Foods runsaasti hyviä kaloreita

 • juusto: Cheddarjuustoa osa on 69 kaloria. Juusto on tiivistetty maito, joten se on runsaasti proteiinia ja kalsiumia, rasvan ja kolesterolin ja kaloreita.
 • öljy: Lisää rasvaa ruoan on hyvä tapa lisätä kaloreita. Valitse oliiviöljy, avokado öljy jne, jotka ovat hyväksi terveydelle ja lisää kaloreita.
 • banaani: Banaani on noin 100 kaloria. Ei vain se sisältää runsaasti hiilihydraatteja ja ravitsevaa, se on myös hyvin voimaa vuosia.

12. Hedelmät ja vihannekset lihoa

Kuuluu kolmesta neljä annosta hedelmiä ja vihanneksia päivittäistä ruokavaliota. On parasta kuluttaa hedelmiä luonnontilassa saada kaikki ravintoaineet.

13. Sleep tarpeeksi

Unen säätelee hormonien ja auttaa rakentamaan lihas. On erittäin tärkeää, että sinulla on oikea yöunet olla rasvaa kunnolla, terveellisesti.

14. täydentää painonnousu

Lisäravinteet tulisi ottaa vain suosituksesta lääkärin tai ravitsemusterapeutin, vain vammautumistapaukset. Kun elimistösi käsittelee nämä lisäykset se riippuu tarpeista kehosta. Ravintolisiä, joita yleensä liittyy painonnousu ovat yleensä runsaasti hiilihydraatteja.

Sama sääntö keskitytään vain tarpeisiin kehon ennen kuin ostat lisiä sovelletaan vitamiineja ja kivennäisaineita samoin. Liiallinen multivitamins voi aiheuttaa vitamiinimyrkytyksen johtaa erilaisiin ongelmiin, kuten ripuli ja oksentelu.

15. Ruoka valintoja, jotka auttavat lihoa

Pureskella ruokaa kunnolla paremmin ruoansulatusta. Älä juo juomia, kuten kahvia ja teetä heti aterian jälkeen, koska tämä vähentää imeytymistä mineraaleja, kuten rautaa. Rekisteröi painon nousu; on terve myyntivoitto noin 5-6 kiloa kuukaudessa.

Cook älykkäästi käyttäen erilaisia ​​elintarvikkeita, jotka ovat hyväksi terveydelle. Käytä erilaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia tehdä salaatteja ja terveellisiä välipaloja.

epäterveelliset ruokailutottumukset tehdä epäterveellistä paino

 • Unen puute voi tehdä sinusta rasvakudosta.
 • Syödä autossa.
 • Syöminen television edessä.
 • Syödä samaa ruokaa joka päivä.
 • Lopettaa kaikki, mikä on lautasella.
 • Mene kahvilassa tai drinkkiravintolat.

Voitettuaan oikea paino

Oikea yhdistelmä terveellistä ruokaa, liikuntaa, hengitys, lepoa ja unta tehdä sinusta onnellisemman ja terveemmän henkilö. Kun opit nopeasti lihoa, ja sai oikea määrä painoa terveellisesti ja ilman vatsa, huomaat, että luonnollisesti ohut elin näyttää enemmän äänisen ja enemmän käyrät oikeissa paikoissa kuin olet ajatellut mahdollista!

Mitkä ovat suurimmat vaikeudet kohtaat lihoa? Liikut? Kommentti alla!