Ruokavalio Nopea lihottaa – Vaiheet 6

Syö terveellistä sandwich

Useimmat ihmiset kärsivät menettää vatsa rasvaa, kun taas toiset ovat epätoivoisia lihoa ja lihasmassaa ilman menestystä. Jotkut saattavat olla hyvin vaikea laihtua, mutta jotka eivät voi lihoa myös monia ongelmia. Miehet ja naiset haaveilla hyvä runko, aseta kiinnittää vastakkaista sukupuolta, uskaltavat paremmin, enemmän halukkaita, terveitä ja parempaan kuntoon.

Ruokavalio lihottaa pikaopas syödä 5-6 kertaa päivässä tasaisin välein (kolmen tunnin välein). Tämä on hyvä määrä painon terveenä ilman ekstrapoloimalla. Syöminen vaikka ei ole nälkä kunnioittaen aikoina on tärkeää.

Joten, syödä mukava aamiainen, aamu välipala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Valitsemaan runsaasti kaloreita elintarvikkeita syödä päivällä. Hanki varastossa banaaneja, viljapatukoissa, maapähkinävoita, muun muassa välipaloja päivän aikana.

2. Kasvata kaloreita

Se ei auta lisätä määrää ateriat kuluttaa päivässä, jos et syö enemmän lihasikojen elintarvikkeita kuin mitä normaalisti käytetään. Ateriat tarvitse olla suuria ja runsaasti kaloreita, joten valitse suurten levyjen sijasta pieniä levyjä ja tehdä niistä runsaasti proteiinia, kuten lihaa, vihanneksia ja hiilihydraatteja.

Muutamia vinkkejä kalori elintarvikkeet, maukasta ja terveellistä syödä päivällä ovat: Siisti munakas aamiaiseksi vihanneksia, kinkkua ja juustoa, maustetaan persiljalla ja oreganoa mukana hedelmämehua ja koko jyvä leivissä. Lounaaksi voit syödä riisiä tai täysjyväpastassa proteiinien kuten kanaa ja vihanneksia tai tasapainoinen lautasen lihaa, riisiä ja salaattia (älä ujostele toistaa lihaa, syö niin paljon kuin haluat); illalliselle, voit korvata riisin perunoiden mukana mukava grillipihviin.

3. ravitsevia elintarvikkeita

Jos investoimme kalori mutta epäterveellisestä ruokavaliosta, etsivät rasvaa pizzat, hampurilaiset, hampurilaiset ja jalostettuja elintarvikkeita, lopeta mahdollisimman pian. Lisäksi voidaan vaarantaa terveytesi, voit saada rasvaa eikä lihaksen ja ei ole mitä haluat, eikö?

Ruokavalion rasvaa nopeasti on ihanteellinen, joka kannustaa kulutus ravitsevia elintarvikkeita kuten kokokaurasta, kanaa ja tuoretta lihaa (ei mitään pakastettu lihajalosteita kuten hampurilainen, makkaraa, makkaraa ja vastaavat). Haluat syödä kotona, aina grillattua ja hyvin ravitsevaa tai usein ravintoloita, jotka palvelevat kotiruokaa. Unohda grilli ravintoloita, baareja ja pikaruokaa, niin paljon kuin he heiluttaa ne sinulle.

4. proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja

Kolme asiaa, tässä tapauksessa kolme tärkeintä makroravinteen jonka pitäisi olla osa ruokavaliota lihoa nopeasti päivittäin ovat nämä: proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja. Ihanne on sisällyttää nämä kolme jokaisella aterialla teet. Se voi olla vaikeaa, mutta luo listan tuotteista ja vaihtelemalla niitä koko päivän saat sinne.

Proteiini tuoteluokkaa voi ostaa määrä ovat: munia, lohi, tonnikala ja muut kalat, äyriäiset, sianlihaa, kanaa, pihvejä ja muuta vähärasvaista lihaa. Rasvat voivat olla: oliiviöljy, kookosöljy, avokadot, pellavansiemenet, saksanpähkinät ja mantelit. Hiilihydraatteja, jotka voivat integroida ruokavalio ovat: pavut, linssit, ruskea riisi, täysjyvä-pastaa, täysjyväleipää ja muita koko jyvä tuotteita parempana.

5. pysyä sammutettua

Tämän ruokailutottumusten muutokset on yhteinen olosi jano kuin normaalisti, lähinnä nautittuina proteiineihin. Joten juoda niin paljon kuin haluat ilman pelkoa vettä. Juomavesi mukana ateriat ja väliajoin on tärkeää estää kuivumista ja tukea painonnousua.

Juoda vähintään kymmenen lasillista vettä päivässä, varsinkin jos olet suorittamassa liikunnan tarkoitettu lihaksen hyötyä. Vaihtoehtoisesti voit valita makeuttamatonta teetä, hedelmämehuja ja muita terveellisiä juomia.

6. koulutus painonnousu

Saada massa tehokkaammin on tarpeen yhdistää käytännössä ruokavalion lihottaa nopeasti. Joten keskittyä painonnostossa, jotta ne vahvempi ja isompi lihaksia. Jos et ole koskaan harjoitellut voimaharjoittelun, aloita hitaasti pienempi paino, prosessin pitäisi olla asteittaista jottei rasittaa lihaksia ja aiheuttaa vammoja. Vähitellen voit lisätä painoa niin saat enemmän voimaa. Elintarvikkeita, jotka kuluttavat antaa sinulle enemmän energiaa nopeuttaa näitä vaiheita.

Sinun pitäisi tehdä harjoituksia useita kertoja, vähintään kolmena päivänä viikossa. Voit rekisteröityä kuntosalilla valvonnassa opettajan tai ostaa joitakin käsipainoja ja tangoille harjoitella kotona. Niin paljon kuin haluat lihas kehonsa erottuu paremmin - yleensä miesten hoito lisää hauis ja abs - muistaa, että kaikki lihaksia tulee noudattaa siis etsiä vaihtoehtoista harjoituksia hoitoryhmien välillä , reidet, selkä, vatsa, jalat ja rinta.

Apua personal trainer luoda erityinen ohjelma suunnitelma kehon tyyppi on erittäin suositeltavaa. Muista levätä välillä yhden istunnon ja toiselle eikä koskaan hoitavat samoja lihaksia seuraavana päivänä, koska alue olisi 48 tuntia.

Ota ravistaa päätyttyä koulutuksen, banaaneja tai kuivattuja hedelmiä ruokkivat yhdessä proteiinintarpeeseen kuten heraproteiini. Hanki kunnon yöunet. Uni on tärkeää saada lihasmassaa, koska lihakset ovat rekonstruoitu aikana rentoutumista, plus se on unen aikana, että kasvuhormoni vapautuu, auttaa määrittämään ja sävy lihaksia. Ihanne on nukkua kahdeksasta yhdeksään tuntia päivässä nauttia kaikista ponnisteluista harjoittelun aikana.

Sinun täytyy mennä ruokavalio lihoa nopeasti? Mitä menetelmiä käytät tänään, ja mitä pitää muuttaa elämässäsi? Kommentti alla!