6 Koulutus Vinkkejä Drop Set Kehonrakennus

Supino

Joka harjoittelee haluavat saada lihas saa tietää, että ajan myötä perinteinen kehonrakennus tekniikoita ei saada hyviä tuloksia olemme Kun henkilö aloittaa koulutuksen. Tämä seikka löytyy kaikki, jotka menee tarpeeksi pitkälle, ja monet ammattilaiset ovat omistautuneet kiertää ongelman.

Tämä tavoite saavutetaan Dropset koulutus peräkkäisillä vähennyksiä paino nostetaan, jolloin urheilija jatkaa kouluttaa pidempään jälkeen ensimmäisen lihas epäonnistuminen. On odotettavissa, siis saavuttaa erittäin syvä lihasten väsymistä ja aiheuttaa voimakkaamman liikakasvua.

Miksi käyttää Drop harjoitussetti?

Sinun täytyy käyttää Drop harjoitussetti voittamaan esteet asettamat rajoitukset perinteisiä menetelmiä, jolloin urheilija kouluttaa mikä normaalisti olisi mahdollista.

Koulutuksen avulla Dropset lihas on käyttänyt jo ensimmäisen lihas vika, joten se toimii (vaikkakin pienemmällä kuormalla) lisäksi perinteisen suositteleman menetelmän. Tämä parannus on se etu, että laajempaa lihasten väsymistä, koska toistojen suoritetaan epäonnistumisen jälkeen työ lihaksen kuidut, jotka eivät ole täysin toimi ensimmäisessä toistoa.

Lisäksi Drop Set koulutus varmistaa suuri veren virtausta työ- lihasryhmän, tosiasia että tehostaa tunnetut edulliset vaikutukset koulutukseen. Niille, jotka ovat jo kehittäneet lihakset, Dropset koulutus on keino saavuttaa uusia korkeuksia.

Kun et käytä Drop harjoitussetti

Drop Set koulutus ei ole kuitenkaan suositeltavaa kaikille tavoitteita. Itse tutkimus osoittaa, että vaikka on erittäin hyvä saada lihasmassaa, se ei sovellu saada voimaa ja kestävyyttä. Siten Drop Training Set on täydellinen kehonrakentajat, joille esteettinen vaikutelma lihasmassaa on ensimmäinen.

Se ei ole kuitenkaan riittävä koulutus muut urheilijat etsivät, esimerkiksi enemmän voimaa, nopeutta tai kestävyyttä. Heille ihanteellinen on etsiä muita kehittyneitä tekniikoita, joita ei edes tarjota samaa voitto massaa, mutta jotka aiheuttavat lihasten tehokkuuden lisäämisessä.

Käyttämällä Drop harjoitussetti?

Peruskoulutuskauden on Dropset on erittäin helppo hallita: se on tehdä useita toistoja lihaksen vika, jatka kouluttaa peräkkäin vähentää painoja. Tämän perus, mutta ei varmasti kaikkia.

On komplikaatioita, esimerkiksi valitessaan intensiteetti kuorman väheneminen: jotkut vähentää painoa vain 10%, kun taas toiset saavat jopa 50%. Lisäksi monet tekijät rooli: lepoaikaa määrä painon muutoksia ja yleistä laatua suoritetun harjoituksen.

Voi suositella Drop Set Training ihanteellinen, mutta se on mahdollista tarjota ääriviivat, jonka kaikki urheilijat on ohjattava.

1. Käytä alueet Pienet

Loput välit laskeva sarja tulisi olla pieni. Tavoitteena Drop harjoitussetti on vain hyödyntää valtion väsynyt lihas epäonnistumisen jälkeen, joten hyödyt ovat erityisen suuria, jos muu aika on pieni.

Varmistaa, että aika on mahdollisimman lyhyt, yritä harjoitella kumppani. Kumppani voi nopeasti muuttaa nostettavan kuorman laitteella, tai muuten tuoda pienemmän painot ja auttaa muuttamaan niitä. Toinen vinkki on antaa välineitä valmis ennen kuin aloitat, joka on yleensä vain mahdollista tehdä paljon välineitä. Joten yritä tehdä Drop harjoitussetti päivä kuntosalilla ei ole täynnä.

2. Käytä kahta Enimmäispaino Muutokset

Monipuolinen tyypit koulutus Dropset on vaihteleva määrä painon muutoksista. On radikaaleja, jotka väittävät, että paino olisi edelleen vähennettävä äärettömän, kunnes urheilija on täysin kykene jatkamaan. Tämä ajatus on väärä ja kaikki kokeneet urheilija huomautus: se on ylikuntotilan jotain erittäin haitallista.

Kokeet suoritetaan arvostetuin urheilijat määritelty suositus käyttää vain kahta painon lasku yli Drop Set koulutus, sen soveltamisala rajataan välttää ylikuntotilan mutta silti säilyttää myönteisiä vaikutuksia työn epäonnistumisen jälkeen.

3. Yritä pitää alueella 6-12 Reps

Yleinen sääntö painon että alue 6-12 toistoa on sopivin kehonrakennus pätee myös sisällä Drop harjoitussetti. Toistojen määrä voidaan saavuttaa, on oltava tällä alueella kaikissa sarjaan, vaikka viimeinen numero on mahdollisesti hyödyllistä saavuttaa 15-20 toistoa varten parantaa verenkiertoa lihasryhmän koulutettu.

4. Nosta paino ylös ensimmäinen epäonnistuminen

Se ei koskaan sattuu korostaa tätä seikkaa: Nosta ensimmäinen paino lihaksen vika. Pysäytä sarja ennen epäonnistuminen on aina turhaa, ja Drop Set koulutukseen, mikä on vielä pahempaa. Ei lihaksikas epäonnistuminen ensimmäisellä luokalla, kaikki fyysiset ja henkistä ponnistelua Drop Set koulutus tulee olemaan käytännössä mitään.

5. Käytä Drop harjoitussetti paljon Moderation

Drop harjoitussetti tulisi käyttää hyvin säästeliäästi. Koska jatkuva vaara ylikuntotilan ei suositella, että Dropset koulutus hyväksytään koulutus rutiini, mutta erityinen taito, jota käytetään ajoittain.

Varmistaa, että se ei ole vahingoittaa lihasmassaa, rajoittaa itse Drop harjoitusprofiilia viikolla vain yksi lihas ryhmä. Siten Ylikunto vältetään ja pitkällä aikavälillä, vaikutukset Drop Set Training osoittautuu turvallisempaa.

6. Käytä Drop Set Harjoittelu ammattimonitorointiin

Koska Drop harjoitussetti on kehittynyt tekniikka, on selvää, että meidän on jatkettava sitä valvonnassa ammattilainen. Vaikka harjoitukset mukana ei ole aina, suosittelemme keskustelet Drop koulutussuunnitelmalla Set ammatillinen liikunta, joka voi suosittelisit arvioida vahvuus tuloksia, jotta opastaa kohti tehokkaampaa harjoitus ja varsinkin terveellisempää ja turvallisempaa.

Oletko kokenut tee Drop harjoitusprofiilia koskaan? Hänen mukanaan oli ammattilainen? Mitkä olivat vaikutelmia ja tulokset? Kommentti alla!