Ehkäisyväline Molieri 30 kasvatukseen laihtua?

ehkäisyväline

Ehkäisyteho Molieri 30 on yksi monista markkinoilla, joita käytetään useita naisia. Tämä on lääkeaine pakkaus sisältää 21 tablettia. Muiden tavoin estää raskauden mutta voi toimia myös muilla aloilla, auttaa lievittämään PMS-oireita ja muissa tapauksissa.

Miten?

Syntymän tulisi aloittaa ensimmäisenä päivänä kuukautisten ja otetaan peräkkäin yksi päivässä samaan aikaan loppuun asti kortin. Lopussa kaavion, tee tauko 7 päivää tai muuttaa uuden pakkauksen. Tauon jälkeen aloitat uuden pakkauksen kahdeksantena päivänä.

Kommentit käyttäjistä

Käyttäjällä Molieri 30 huomioon, että oli vain vähän päänsärkyä ja pahoinvointia ensimmäisellä viikolla käyttöön, kun vielä ei käytetty lääke. Toiset kaksi on ollut, että vatsakipua.

Naisella on ollut usein verenvuotoa vaikka otetaan pilleri, mutta ei lihoa tästä. Toinen on sanonut tyytyväinen, hän sanoo hänen mielialansa parantunut, eivät lihoa, kuukautisten vakinaistettu ja sanoo, että ottamalla yöllä, on hieman unettomuus. Toinen tyttö sanoo kestää 4 kuukautta ja ei lihoa, sanomalla melko tyytyväisiä käytössä.

Viimeinen nainen kertoo se kestää 5 kuukautta sitten ja ei tuntunut paisunut tai lihonut Aika ei ymmärrä kasvua selluliittia kuitenkin sanoo, että hänen rintansa olivat turvonneet kuin normaalisti.

hyötyjä

Oireiden paranemista liittyy nesteen kertymistä, turvotuksen (määrän lisäys vatsa), turvotus tai painonnousu; aknen paranemista ja vähentää ylimääräinen iho öljyt ja hiusten; vähentää koliikkia; vähentäminen vuotoon ja estää raskauden.

Ehkäisyteho Molieri 30 lihottamiseen?

Voidaan sanoa, johtuu useista kommentteja käyttäjiltä, ​​sanoi, ettei painonnousu, se ei ole totta, että ehkäisyteho Molieri 30 lihasikojen ja todistaa hyödyt ehkäisyväline, joka auttaa nesteen kertymistä elimistöön ja turvotus poistamiseen.

Siksi se sopii niille, jotka haluavat säilyttää vakaa paino. Muista, että se ei ole mahdollista sanoa, että ehkäisyteho Molieri 30 ohut, reaktiot voivat vaihdella naisesta naiseen, mutta on taipumus vakaan painon.

sivuvaikutusten

Pilleri voi olla vastuussa muiden haitat: huimaus, pahoinvointi, päänsärky tai rintojen arkuus, huimaus, libidon muutokset, gastriitti, lisääntynyt ruokahalu, vaginaerite, unettomuus, selittämätön väsymys, hirsutismi, kuukautisia, läiskät kasvoilla ja muuttuu myös huumoria. Tällaisissa tapauksissa, kysy lääkäriltäsi pillerin toisessa muodossa.

vasta

Ehkäisyteho Molieri 30 ei saa käyttää ihmiset, joilla on tiettyjä sairauksia tai jotka ovat alttiita tiettyjen sairauksien, kuten alla:

 • nykyinen tai aiempi verenkiertohäiriöitä, erityisesti niitä, jotka liittyvät tromboosiin. Tromboosi on muodostumista hyytymä (verta), joka voi esiintyä verisuoniin jaloissa (syvä laskimotukos), keuhkoissa (keuhkoembolia), sydämessä (sydänkohtaus) tai muualla elimistössä (katso kohta " ehkäisyvälineitä ja verisuonitukos ");
 • Nykyinen tai aikaisempi aivohalvaus, joka johtuu hyytymä (Blood) tai repeämä verisuonen aivoissa;
 • nykyinen tai aiempi ilmaisee merkkejä sydänkohtaus (kuten angina pectoris tai rintakipu) tai aivohalvauksen (kuten ohimenevä aivoverenkiertohäiriö tai pieni palautuva aivohalvaus);
 • mukana migreeni historiaa, esimerkiksi näkyviä oireita, vaikea puhua, heikkoutta tai tunnottomuutta missä tahansa kehon osassa;
 • diabetes vahinkoa verisuonet;
 • nykyinen tai aiempi haimatulehdus (haimatulehdus) liittyy korkea triglyseridipitoisuus (rasvalaji) veressä;
 • keltaisuus (ihon keltaisuus) tai vaikea maksasairaus;
 • nykyinen tai aiempi syöpä, joka voi kehittyä vaikutuksen alaisena hormonien (esim rintasyöpä tai sukupuolielimet);
 • munuaisten toimintahäiriö (vaikea munuaisten vajaatoiminta tai akuutti munuaisten vajaatoiminta);
 • historia tai läsnä ollessa maksan kasvain (hyvänlaatuinen tai pahanlaatuinen);
 • läsnä selittämätön verenvuoto emättimestä;
 • esiintyminen tai epäilty raskaus;
 • yliherkkä (allerginen) jollekin Molieri komponentteja.

Tiedätkö ketään ottamaan ja väittää, että ehkäisyteho Molieri 30 kasvatukseen laihtua? Pelkäätkö näistä mahdollisista haittavaikutuksista? Kommentti alla!