Kuinka paljon vatsan muotoiluleikkaus?

Tavaramerkkien abdominoplasty

Laihdutus ei ole helppo tehtävä, mutta monet ihmiset, jotka ovat onnistuneet läpi tämän vaikean haasteen, mutta tyytyväinen uuteen lihonut, he tuntevat epämukavaksi ja ravistellaan turhamaisuus takia notko, joka kestää.

Mikä se on?

Tämä kirurgisen käytetään poistamaan liikaa rasvaa ja ihoa. Sitä suositellaan esteettiset ja toiminnalliset tarkoituksiin. Valmistuessa abdominoplasty, on mahdollista palauttaa heikentynyt lihakset, mikä saneeraamiseksi vatsan profiilin tiukemmin.

On selvää, että masu karkki ei tarjoa äänisen vatsa (tämä on, jotka ovat vatsan harjoitukset), mutta voit optimoida hakua kehon määritelmän. Muista, että tehokkuus ei riipu siitä, kuinka paljon se maksaa masu karkki, mutta ammatillinen vastuussa menettelystä. Hae päteviä ammattilaisia ​​viittauksilla takaa turvallisuuden terveydelle.

Tässä muutamia tärkeimmistä syistä lukemattomat ihmiset etsivät abdominoplasty:

  • raskaus;
  • ylipaino;
  • ikääntyminen;
  • Paino vaihtelut;
  • leikkauksen jälkeinen kielteisiä vaikutuksia.

Painonpudotus

Vaikka tulokset leikkaus ovat pysyviä, tasapainoinen ruokavalio ja liikunta ovat välttämättömiä painonhallintaan ja ulkonäkö vatsaan. On ihmisiä, jotka pyrkivät laihtua abdominoplasty, mutta on tärkeää tietää, että leikkaus ei vastaa painonpudotukseen.

Se ei korvaa ravitsemuskasvatus molemmat olisi osallistuttava täydellistä saavuttamista eduista. Eli useat tekijät häiritse tulosten jatkuvuutta menettelyn, kuten ikä, hormonit, aineenvaihduntaa, notko ihon kunto, paranemista ja enemmän.

rihlat

Notko tarjoaa usein muita kielteisiä vaikutuksia, kuten pelätty selluliittia ja venyttää markkaa. Joten, selvittää kuinka paljon se maksaa masu karkki mahdollisimman pian auttaa poistamaan ylimääräinen iho sekä poistaminen venyttää markkaa. Tyypillisesti, venytys merkit alapuolella napa on eliminoitu, ja ne, jotka on ylävatsassa siirretään alaosaan vatsa, vähemmän näkyvään kohtaan ja edistää alentaa altistumista.

tyypit

- Mini-abdominoplasty

03-masu karkki-01

Tämä on vaihtoehto niille, jotka haluavat poistaminen pieniä osuuksia nahat, koska viilto on pienempi, verrattuna muihin, koska se poistaa ylimääräistä rasvaa ja ihon alueella navan alapuolella.

Tämäntyyppinen masu karkki suositellaan poistamaan valumista ja pieniä korjauksia, jotka käyttävät ja ravitsemuskasvatus eivät ole tarpeeksi tehokas. Tämä menettely ei edellytä navan uudelleenjärjestely, ja ne, jotka käyvät läpi voi jatkaa päivittäistä rutiinia jälkeen viikon tauko. Hinta vaihtelee $ 3,000.00 R $ 5,000.00.

- Abdominoplasty laaja / kehän

02 pistämätöntä-02

Tämä masu karkki on suositeltava niille ihmisille, jotka ovat menettäneet paljon painoa, mikä johti tappio epämiellyttävä notko ja mahdollistaa anna vatsalihasten todisteiksi. jälkeistä raskauden naisia ​​ja ihmisiä, jotka ovat läpikäyneet Laihdutusleikkaus voi myös harkita laajaa masu karkki vaihtoehtona.

Verrattuna edelliseen, tämän tyyppinen vatsan muotoiluleikkaus vaatii suuremman viillon, joka on tehty välillä Sarvennaiset. Se tavoittaa laajempi kehon alueella. Syvennys tulisi sijoittaa uudelleen, ja toipumisaika voi vaihdella 2-4 viikkoa. Arpi on ilmeinen navan ja alueella, jossa bikinit brändin. On mahdollista vatsavaivoja, mutta on olemassa lääkkeitä suosituksesta kirurgit. Jos olit utelias tietämään, kuinka paljon laaja abdominoplasty, sen hinta vaihtelee R $ 4,500.00 R $ 6.000,00.

- Yhteensä karkki, täydellinen tai klassista

03-masu karkki-03

Se on suositeltava niille tapauksissa koko notko, ei siis ainoastaan ​​vatsan alueella, mutta myös lonkan ja jopa takaisin. Täydellinen masu karkki voi muokata ihon kehon, ja myös poistaa ylimääräinen rasva.

Viilto tehdään vatsan, joihin myös lonkan ja alaselän. Viemärit ja rasvaimu ei ole poissuljettu, koska ne tarjoavat lisätukea leikkausta. Menetelmässä edelleen erottuu kiinteyttää vatsan ja napa repositioning, koska ympärys on kokonaan uusittu.

Postoperatiivisten oleskelu sairaalassa 1-2 päivää ja rutiini voidaan jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen. Kuoppia on syytä mainita, niin siinä tapauksessa epämukavuutta, on tärkeää pyrkiä harkinnasta hoitava lääkäri. Sen hinta vaihtelee $ 6,000.00 R $ 12,000.00.

- Abdominoplasty navan

03-masu karkki-04

Tämä on vaihtoehto poistoon pieniä määriä paikallisia rasvaa, tai jopa ihon. Menettely tehdään napa-alueella, mikä voi johtaa arpi.

- Abdominoplasty ankkurissa

03-karkki-05

Tämä kirurginen toimenpide voi poistaa rasvaa sijaitsee kyljet ja vatsa, ja vähentää vaiva ylimääräinen iho. Arpi on valmistettu kahdessa suunnassa, pystysuoraan, keskellä vatsan, ja vaakasuunnassa alueella merkitty bikinit.

Miten abdominoplasty

Yksi tulisi osallistua sairaalassa mukana, ja jos on intoleranssi huumeita, sinun on ilmoitettava ennen toimenpidettä lääkäri. On suositeltavaa pysyä sairaalassa 2-3 päivää ja anestesia voi olla yleinen tai epiduraali.

Viilto on samanlainen kuin pidetään keisarinleikkauksella kohdissa, mutta suurempi leveys. Se alkaa, kun analyysi on rasvakasautumien ja korjaus lihasten seinään. Jos on ongelmia, toteutetaan tyrä korjaus. Leikkaus on täydennetty poistamisen ja remontin ihoa, yli navan siirtoja. Kesto vaihtelee 3-5 tuntia, ja koko lepää sängyssä, on välttämätöntä, että seuraavien tuntien aikana.

hintoja

Sanoa, kuinka paljon ei vatsa Tuck edellyttää analyysi fyysisten ominaisuuksien jokaisen henkilön, koska arvot voivat vaihdella. On ominaisuuksia, jotka saattavat edellyttää eri medioiden aikaan kirurgisen toimenpiteen, joka voi nostaa viitesummaa varmistaa turvallisen infrastruktuurin.

Hinta voi vaihdella $ 3,000.00 ja $ 12,000.00. Ne, jotka päättävät tehdään rasvaimu olisi myös varata ylimääräisen investointeja. Hinnat määräytyvät valitun laitoksissa ja ammattilaisia.

Tiedät kuinka paljon masu karkki alueellasi / kaupunki? Et edes halua tehdä tätä menettelyä? Kommentti alla!