Juniper – for servering, fordeler og egenskaper

einer

Juniper er den populære navnet gitt til bush einer, som er ofte funnet i Europa, og stammer fra regioner som Norge og Russland, Asia og Amerika do Norte. Han er også kjent som en frukt av gin, genebreiro, junipo, einer og zimbrão.

Hva er? Møt noen einer fordeler

Nå har vi lært hva det er og hvor medisinsk plante kan bli funnet, er det på tide å bli kjent med noen av sine fordeler:

- beroligende handling

Dens beroligende effekt kan bidra til bedre søvnkvalitet, bekjempe søvnløshet, samt handle til lavere nervøsitet.

- Bekjempelse av hevelse

Som diuretiske, eller fremme eliminering av overskudd av vann til stede i kroppen via urinen, kan einer bidra til å bekjempe hevelse. Dette er fordi væskeretensjon er bare én årsak til hevelse.

Denne effekten kan bidra, om enn indirekte, med god form, med tanke på at en av grunner knyttet til vektøkning som oppstår er det svelling på grunn av vannretensjon. 

- anti-inflammatorisk virkning

Takket være utstyrt med anti-inflammatorisk virkning, kan den medisinsk plante bidra til behandling av muskelsmerter fra betennelse og betennelse i halsen, tarm og andre deler av kroppen.

- Skin Health

Anlegget kan samarbeide med behandling av hudproblemer som kviser, akne og hudirritasjon grunn til å ha antiseptiske egenskaper.

På grunn av sin antiseptisk virkning, ble einer brukt i mennesker som hadde lidd skader eller skader i krig eller for å behandle idrettsutøvere. Ifølge Organic Fakta nettsted, kan medisinsk plante gi beskyttelse til de sårene, og hindre dem fra å bli smittet eller stivkrampe er utviklet.

- Revmatisme

Som vi så tidligere i denne artikkelen, har einer også antirevmatiske egenskaper. Dette betyr at det kan lindre eller redusere symptomene på tilstanden som omfatter et utvalg av sykdommer relatert til muskelsystemet til den osteoarticular system (som involverer ben, ledd, sener og muskler). 

- Forbedring av bevegelse og fjerning av toksiner

Den essensielle olje av anlegget fremmer og forbedrer blodsirkulasjonen, og også bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen som urinsyre, noe som akkumuleres når vev forårsaker betennelse og smerte i leddet. Disse egenskapene bekjempe problemer slik som gikt, artritt og nyrestein, som er forbundet med dårlig blodsirkulasjon og akkumulering av giftstoffer i kroppen. 

- Fordøyelsessystemet

Den medisinske Anlegget er utstyrt med fordøyelsesfunksjon, og fungerer i å redusere magesyre, hindre helse problemer forbundet med fordøyelsessystemet. Den essensielle olje av einer samarbeider også med riktig funksjon av magen, hjelper behandle tilstander som magesår og bistår riktig flyt av galle, gastrisk juice og syrer i magen for fordøyelsen. 

- Dårlig ånde

Det antas at te forberedt fra einer kan også bidra til å redusere mye eller enda eliminering av dårlig ånde.

- luftveisproblemer

Anlegget er også forbundet med samarbeid med behandling av luftveislidelser, så som astma og bronkitt. I tilfelle av bronkitt, kan observeres fordel når den essensielle oljen som oppnås fra medisinsk plante inhaleres.

- Fighting kramper

For være krampeløsende, bidrar einer essensiell olje for å behandle kramper av forskjellig opprinnelse som muskel, luftveier og tarm, f.eks.

- snerpende handling

Å si at den essensielle oljen av anlegget er snerpende er det samme som å si at produktet kan hjelpe behandle tann smerter, hårtap, styrke grepet av tannkjøttet til tennene, behandle diaré og innsnevre blodårene, redusere sjansene for blødning.

Care Juniper

Anlegget er giftige, og derfor dens bær bør brukes i form av krydder eller infusjon moderat måte. Det er viktig å vite at langvarig behandling med einer kan øke sjansene for å utvikle nyreproblemer.

Personer som lider av nefritt, som er betennelse i nyre nephrons - strukturene som er tilstede i nyrene som arbeider i filtrering og urin formasjon - som har andre nyreproblemer og kvinner som er gravide eller ammer sine barn prosess bør ikke bruke einer.

Før du bruker anlegget som et hjelpemiddel for behandling av enhver tilstand - enkelt som det ser ut til å være - sørg for å konsultere en lege du stoler på. Det er den beste måten å sikre at einer er egnet for ditt tilfelle, og det vil ikke skade henne, for at hver kroppen fungerer og reagerer på en måte.

Hvordan lage einer te 

Drikken fremstilles med fruktene av einer pulver, et produkt som kan finnes i apotek og helsekostbutikker.

ingredienser: 

  • 2 ss einer pulver suppe;
  • ½ liter vann.

forberedelse:

  1. Bland einer pulveret med vann i en beholder som kan gå inn i ilden;
  2. Kok i fem minutter. kvele deretter beholderen og vente for væsken å holde meg varm;
  3. Når han ved en temperatur som passer for forbruk, bli servert.

Du vet allerede hva som er einer og serverer dette medisinsk plante? Nå som du vet fordelene og egenskapene, planer om å skrive det inn i din hverdag? Kommentere nedenfor.