Siellä Remedy tehdä lihasmassaa?

anaboliset injektio

Tiedämme, että monet ihmiset ovat omistautuneet kunnostautua urheilukilpailuja ja haluavat paraati täydellinen laitos, mutta on olemassa lukuisia tapauksia amatööriyden joissa ihmiset menettävät ansiot ja elämänlaatua väärinkäytöstä aineita, jotka ovat haitallisia itselleen.

Sen valmistajat ovat niitä kuin voimakkaita lääkkeitä. Yleensä niitä käytetään vilpillisesti ihmiset pyrkivät kasvattamaan urheilullinen suorituskyky. Anaboliset steroidit eivät ole samoja kuin steroidi lääkkeitä, kuten prednisoni tai hydrokortisoni, joita laillisesti käyttää astman ja tulehduksen.

Anaboliset lääkkeenä saada lihasmassaa voi auttaa rakentamaan lihaskudoksen ja lisätä painoindeksi, se toimii samalla tavoin kuin luonnollinen mies hormoni kehon, testosteroni. Kuitenkin steroidit ei voi parantaa suorituskykyä ja kykyä urheilija, koska tämä tekijä määräytyy useiden muuttujien, kuten genetiikka, kehon koko, sukupuoli, ikä, ruokavalio ja paljon muuta.

Näistä huumeita, voimme korostaa seuraavia: danatsoli, fluoxymesterone, methandienone methenolone, Methyltestosterone, nandrolonin, norethandrolone, oxandrolone, oxymetholone, stanozolol ja testosteroni (cypionate, enantaatti- propionaatti).

Näiden tyyppisiä lääkkeitä saada lihaksen

Laaja valikoima korjaustoimenpiteitä lihasmassan koostuu kemialliset johdannaiset testosteronia. Jos sitä käytetään oikein, nämä lääkkeet voivat auttaa hoidettaessa veren häiriöt, sidekudoksen sairaudet, joidenkin syöpien, niveltulehduksen ja hankala myös seksuaalinen toimintahäiriö, mutta on syytä huomata, että nämä edut eivät ole taattu, ja seuraukset voivat olla peruuttamattomia. Niiden tulisi määrätä ja kulutetaan lääkärin valvonnassa.

Määrä urheilijoita, jotka käyttävät väärin näitä lääkkeitä ei ole tiedossa, lähinnä siksi monet urheilullinen järjestöt kieltää tämän käytön, mutta jotkut ovat vielä valmiita piilottaa tämän kulutusta. Monet ammattilaiset eliminoidaan kilpailujen takia näyttöä näiden aineiden testeissä, usein kaksi tai kolme kertaa, joten ei ole lisähenkilöstöllä.

Urheilijat ja lihasten voitto

Uskoen, että anaboliset steroidit voivat parantaa kilpailukykyä ja suorituskykyä, tietämättömiä tai väärä urheilijoita, joskus kannustaa valmentajat tai epäterveellisistä lähteistä, väärinkäytön näiden lääkkeiden lisätä lihasmassaa, edistää aggressiivisuutta ja lisäävät kehon painoa.

Jotkut urheilijat usein kuluttaa kahden tai useamman anaboliset steroidit yhdessä, sekoittamalla suun kautta ja / tai ruiskeena tyyppejä, joskus lisäämällä muita lääkkeitä, kuten stimulantit, kipulääkkeet, tai kasvuhormonit. Nämä syklit voidaan kutsua myös "pinoamisen".

Urheilijan mielestä käyttävät eri huumeita tuottaa suuremman lihasvoimaa tai kokoa kuin vain yhdellä lääkettä. Mitä he eivät tiedä tai valita sivuuttaa, on vahinkoa keholle että väärinkäyttö nämä lääkkeet voivat aiheuttaa. Voimme päätellä, että on olemassa keino saada lihasmassaa, koska suurin osa niistä on lääkeaineiden yhdistelmä, joita käytetään eri tarkoituksiin.

Lisäravinteet korvikkeena

Niitä on myös julkaistu ristiriitaisia ​​ja jopa vääriä lupauksia, mutta todellisuudessa saavuttanut suosiota paitsi ammattiurheilijoita, mutta myös yksi aloittelijoille, jotka haluavat saavuttaa terveen kehon turvallisempi tapa saada lihasmassaa. Nykyään voit luottaa suosituin heraproteiini ja kreatiini, jotka sisältävät runsaasti proteiinia, mutta on pakko todeta, että aivan kuten mikä tahansa muu tuote, on vältettävä liikaa, mikä vähentää todennäköisyyttä sivuvaikutuksia.

Vaihtoa huumeiden saada lihaksen täydentää voi vähentää mahdollisuutta peruuttamatonta vahinkoa, varsinkin jos valita pieniä annoksia ja luonnollinen ravintolisiä.

Vaaroista väärinkäytön näiden lääkkeiden

Kun sitä käytetään väärin, anaboliset steroidit voivat aiheuttaa vakavia terveysongelmia, kuten korkea verenpaine ja sydänsairaudet, vaurioita ja maksasyövän ja aivohalvaus ja verihyytymiä. Muita yleisiä haittavaikutuksia steroideja ovat pahoinvointi ja oksentelu, lisääntynyt riski nivelsiteen ja Jännevammojen, päänsärkyä, nivelkipua, lihaskouristuksia, ripulia, unihäiriöt ja vaikea akne.

Lisäksi kerrotaan mielialan vaihtelut, aggressiivinen käyttäytyminen ja jopa väkivaltainen, ja tapauksia masennus ja psykoottiset jaksot.

Terveysalan ammattilaiset naisista ilmoitti seuraavia ongelmia:

 • Lisääntynyt riski kohdunkaulan ja kohdun limakalvon syövän;
 • Suurentunut osteoporoosin;
 • tilapäinen hedelmättömyys tai steriiliys (palautuva);
 • Sukupuolivietin muutokset;
 • epämuodostumia tulevien lasten;
 • Rasvan jakautuminen muuttuu;
 • Kasvua kasvojen ja kehon karvat;
 • äänen madaltumista;
 • Kutistuminen rinnat ja kohtu;
 • Lisääntynyt klitoriksen;
 • Kuukautiskierron epäsäännöllisyys.

Mitä muutoksia miehen sukuelimiin, nämä voidaan yleensä palautuvia, jos anaboliset steroidit ei käytetä väärin ja pitkän aikaa, mikä ei ehkä tapahdu joissain tapauksissa naisilla. On myös tärkeää huomata, että pitkäaikainen käyttö korjaamiseksi lihasmassaa voi johtaa riippuvuuteen.

Riski HIV / AIDS

Joskus urheilijat käyttävät anabolisia steroideja neuloja, ruiskuja tai muita laitteita he käyttävät pistää näitä lääkkeitä. Jakamalla neuloja, ruiskuja tai muita laitteita, henkilö voi tarjota suuri riski hiv-tartunnan.

Täten pieniä määriä verta henkilön HIV-tartunnan voi siirtää verenkiertoon seuraavan henkilön käyttää konetta.

terveesti voit lihasmassaa

Kuvaamalla lukuisia tapauksia, voimme tunnistaa, että on olemassa keino saada lihasmassaa, vain korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa kehoa reagoida eri tavoin, eri voimakkuudella, mikä ei takaa mitään turvaa asiakkaidensa eikä varmisteta lukien voittoja lihasmassaa.

Meidän pitäisi aina etusijalle luonnollisia keinoja lisätä voimaa ja parantaa ulkonäköä, joten on tärkeää, että pohdit ja tekemään oikeita valintoja varmistaa hyvä suoritus urheilussa ja myös terveyteen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat olla tehokkaita bodaus ilman kuluttaa nämä korjaustoimenpiteet:

 • Juna turvallisesti ilman huumeiden käyttöä;
 • Omaksua ja ylläpitää terveellistä ruokavaliota painonnousua;
 • Saada tarpeeksi lepoa;
 • Asettaa realistiset tavoitteet ja olla ylpeä itsestäsi kun tulet heitä;
 • Katsokaa valvontaa, tietoa, tukea ja neuvoja luotettu ammattilainen;
 • Vältetään vammat ja junan turvallisesti, käyttäen aina suojavarusteita;
 • Keskustele lääkärisi kanssa ravitsemus, terveyden, vammojen ehkäisy ja turvallisia tapoja saada voimaa.

maksavaurion

Vakavuus maksavaurio, koska mahdollinen käyttö lääkkeen lihaksen vahvistus voi vaihdella alhaisesta tasosta ohimenevät entsyymien ja hyvänlaatuisia ja pahanlaatuisia maksan kasvaimet.

On tärkeää priorisoida vähemmän haitallisia hallintaa, ja tämä suositus olisi korostettava erityisesti tapauksissa kehittyneiden urheilijoiden ja kehonrakentajat, jotka kuluttavat suurempia annoksia.

Ursodiol usein kuluu lääkkeen aiheuttama kolestaasi, mutta vaikutukset eivät takaa tehokkuutta. Mutta kortikosteroidien on yleensä tehoton ja se on suositeltavaa välttää. Oireyhtymät ovat yleensä palautuvia keskeyttämällä hoito, mutta täydellinen toipuminen voi vaatia pidemmän aikaa. Ο vaikutukset toipumisaika voi saavuttaa 6 kuukautta, tapauksia sairaalahoitoa, keltaisuus ja latenssi 16 kuukautta.

useiden nimien

Voit törmännyt lääkettä saada lihasmassaa, mutta ei voi välittömästi tunnistaa häntä nimeltä, joten tiedämme joitakin nimiä, että useat toimittajat voivat käyttää jakelussa näitä aineita.

 • Danatsoli - Generic, Danocrine;
 • Fluoksimesteronista - Androxy;
 • Methandienone - Dianabol;
 • Methenolone - Primobolan;
 • Methyltestosterone - Androide;
 • Nandrolonin - deka-Durabolin;
 • Norethandrolone - Nilevar, Norlutin;
 • Oxandrolone - Oxandrin;
 • Oxymetholone - Anadrol;
 • Stanozolol - Winstrol;
 • Testosteroni - Depo-testosteroni.

Niille, jotka käsittelevät uteliaisuutta kemiallinen koostumus näistä lääkkeistä, alapuolella on mahdollista täyttää kemiallisia rakenteita ja niiden rekisterinumerot.

Kemiallinen kaava anaboliset steroidit ja

 

lääkerekisterinumeromolekyylikaavakemiallinen rakenne
danatsoli17230-88-5C22-H27 O2 N- Danazol_Structure
fluoksimesteronista76-43-7C20-H29-F-O3 Fluoxymesterone_Structure
methandienone72-63-9C20-H28-O2 Methandienone_Structure
methenolone303-42-4C27-H42-O3 Methenolone_Structure
metyylitestosteronista58-18-4C20-H30-O2 Methyltestosterone_Structure
nandrolonin360-70-3C28-H44-O3 Nandrolone_Structure
norethandrolone52-78-8C20-H30-O2 Norethandrolone_Structure
oxandrolone53-39-4C19-H30-O3 Oxandrolone_Structure
oxymetholone434-07-1C21-H32-O3 Oxymetholone_Structure
stanozolol10418-03-8C21-H32-N2-O Stanozolol_Structure
testosteroni58-20-8C27-H40-O3 Testosterone_Structure

Oletko koskaan ollut halu ottaa lääkettä saada lihaksen? Jo Minulle tarjottiin noin anabolisia steroideja? Mitä? Kommentoida alla.