Kalorier Persimmon – Typer, servering og tips

Kalorier Persimmon - Typer, servering og tips

Svært forbrukes i sommer, er persimmon frukt en velsmakende og kommer pakket med essensielle næringsstoffer for de som er opptatt av kosthold og helse. Foruten å være en god kilde til betakaroten og vitamin C, er persimmon lav i fett og høy i fiber, som bidrar til å kontrollere appetitten og forbedre funksjon av fordøyelsessystemet - to viktige funksjoner for alle som er opptatt av balanse.

Den samme porsjon (100 g) gir ytterligere 18,6 g karbohydrater, hvorav 0,6 g protein, og mindre enn 0,2 g fett.

persimmon Properties

Mange antioksidanter persimmon frukt gjøre en stor alliert av helsen til øynene, hud og hår, samt bidra til beinhelse og i kampen mot tidlig aldring.

Typer av Persimmon

Av kinesisk opprinnelse, har persimmon tilpasset godt til den brasilianske klimaet og kan i dag finnes i nesten alle regioner av landet. Lær om de viktigste typer persimmons dyrket her og særegenheter for hver av dem:

- Fuyu Persimmon

bilder

Fuyu Persimmon er kjennetegnet både ved en fast konsistens, og ved fravær av tannin, en gave grønnsaker og antioksidant som har som hovedfunksjon å hemme angrep av eventuelle predatorer, slik som fugler og insekter. Det er tannin i stor grad ansvarlig for smaken "marrento" og lite attraktivt for noen frukter som forlater en dårlig smak i munnen når de ikke er helt moden.

- Persimmon Rama Forte

sterk rama

Rike på stivelse og fruktose og gelatin, viser persimmon Rama Forte flekker tilsvarende den i tomat og er vanligvis høyt verdsatt av de som foretrekker en mindre sur frukt. 

- Persimmon Sjokolade

sjokolade

Også kjent som khaki Giombo, er forskjellige sjokolade kjennetegnet ved fast og sprø konsistens, og selv om det inneholder en god konsentrasjon av tanniner, er de avtagende som frukten modner. Når har klare frø, persimmon sjokolade blir mørkere kjøtt, derav navnet på variasjon. 

- Persimmon Taubaté

taubate_taninosos khaki

Rødlig og myk masse av frukten rekke Taubate ligner Rama Forte persimmon, som faktisk kan bli forvirret på kjøpstidspunktet. Det er den slags persimmon mest konsumert i Brasil, og bør brukes kun når det er veldig moden, som sin tannin innhold er relativt høy.

kalorier Persimmon

De Persimmon kalorier kan variere med frukt fruktose innhold. Mens noen persimmons gir bare 71 kcal per 100 g, kan den andre søtere nå 127 kcal per porsjon. I gjennomsnitt kan vi si at Persimmon kalorier er 90 kcal per 100 g frukt.

Lær Persimmon kalorier i ulike frukt deler:

 • 1 skive (30 g): 27 kcal
 • En hel persimmon (140 g): 126 kcal
 • 100g: 90 kcal
 • ? Kopp hakkede persimmon (80g): 72 kcal
 • En kopp hakkede persimmon: 144 kcal

- Jelly Kalorier Persimmon

gelé

Som med andre gelé, søte persimmon basert tar en god mengde sukker, noe som gjør det til et svært kalori alternativ. En enkelt scoop av 20 g inneholder 46 kalorier - eller tilsvarende 230 kcal per porsjon på 100 g.

- Ice Cream Kalorier Persimmon

sorvete_caqui

Et annet alternativ for den søte persimmon base, tar melk, sukker og kondensert melk iskrem. En persimmon iskrem ball gir 75 kcal.

- Kalorier tørket persimmon 

tørket persimmon

Som du allerede vet, tørket frukt er alltid mer kalori enn friske versjoner, fordi de mister vann og konsentrert sukker. Og så gjør tørket persimmon, som inneholder mer enn dobbelt så mange friske persimmon kalorier: 266 kcal per porsjon er 100 g eller 20 kcal per skive.

- Persimmon Juice Kalorier

juice-khaki

En 250 ml glass usøtet persimmon saft inneholder 70 kalorier. Har samme kopp med 2 ss sukker er erstattet med 158 kcal.

tips 

 • Persimmon er en meget skjør frukt og skallet kan bryte lett under håndtering, slik at være forsiktig ved valg og også for å lagre frukt i kjøleskapet (som bør være for maksimalt 3- 4 dager);
 • De Persimmon fiber å opprettholde metthetsfølelse, noe som gjør frukten en stor post workout snack alternativ eller når den treffer at trangen til å spise godteri;
 • Persimmon kan også legges til salater og kan brukes på samme måte som du ville gjort med tomat, for eksempel;
 • Hakk ½ persimmon i en bolle og tilsett 4 ss granola og lav-fett yoghurt en kopp for en kaffe i morgen lys og næringsrik;
 • Persimmon går også godt i fruktsalat, men hvor fort det blir mørkt, kan det være lurt å legge noen dråper sitron til salat;
 • En spiss til å modne khaki grønn er dryppe noen dråper eddik eller alkohol i frukten kronen;
 • På grunn av det høye sukkerinnholdet, bør persimmon unngås av diabetikere. Allerede gravide bør unngå Persimmon grunn av tilstedeværelsen av frøene, noe som kan føre til problemer med graviditet.

Juice Rik på Fiber 

I tillegg til Persimmon fiber, saften tar ned fortsatt plomme og oransje - det vil si et enkelt glass juice gir mer enn 20% av kostfiber behov. Som denne juicen er ikke lett (er 100 kcal per 200 ml kopp), er forslaget om å knipse det i stedet for morgenen snack eller ettermiddag.

ingredienser:

 • 1 appelsin juice;
 • 3 korroderte svisker;
 • ½ persimmon;
 • Et halvt glass mineralvann;
 • 2 isbiter.

forberedelse:

 • La sausen Plum i vann for å mykne (30-60 min);
 • Slo alt i en blender og tjene uten å belaste.

Liker du persimmon? Kom ofte nok denne frukten? Vet noen juice oppskrift eller sunn og annerledes salat som du bruker til å dele? Kommentere nedenfor!