Guava Fattening?

goiabada

Siden det dukket opp i kolonitiden, da den portugisiske bor i Brasil erstattet kvede brukes i jam med guava inntekter, og dermed gi opphav til søt guava vant kjennere og er fortsatt populært i vårt land, særlig i indre bykjerne . Tross alt, hvem av oss har aldri spist et stykke guava lim med ost til frokost eller ettermiddag snack?

Kalorier av guava 

Som alltid, til en av de viktigste punktene kommer til den konklusjon om en matvare eller ingrediens føre til vektøkning eller ikke mengden kalorier til stede i det. Og for å forstå guava fetende eller ikke, dette er ikke annerledes.

Antall kalorier som finnes i et stykke guava kan variere i henhold til produsenten av produktet for å finne versjoner som er mellom 72 og 140 kalorier pr stykket 40 g. For å lette vår analyse arbeid med gjennomsnittet av 115 kalorier per porsjon.

Hvis alene vurdere verdien av et stykke guava lim, det første vi legger merke til er at kalori er ikke lav, og at regelmessig inntak, spesielt hvis ledsaget av andre retter til frokost, ettermiddagssnacks eller som dessert etter lunsj eller middag, men kan bidra til vektøkning.

Verre den klassiske kombinasjonen av ost med guava, her også kjent i Brasil som dessert Romeo og Julie er fortsatt laget. Blir med 115 kalorier sukkertøy laget av guava enn 134 kalorier på en skive ost 40 g gruver har omtrent 250 kalorier i en enkelt porsjon Romeo og Julie.

Her kan vi si at kombinasjonen har potensial til å legge på seg når vi tenker på det faktum at de kan være ledsaget av brød (fransk har 137 kalorier, så ca 60 kalorier per porsjon og i sin helhet på rundt 50 kalorier) en kopp kaffe med sukker (som har omtrent 30 kalorier) eller en juice (det naturlige appelsin inneholder 94 kalorier per 200 ml og ananas 112 i en porsjon 200 ml), noe som kan gjøre det totale antall kalorier enda høyere.

Hva disse tallene viser oss er at de som ønsker å holde kroppen i form ikke kan overdrive forbruket siden guava fetende hvis de spises uten grenser, og bør være godt klar over de andre matvarene som følger med godteri. Et tips for de som liker delikatesse ikke tilbringe mye ønske er å spise en liten bit i stedet for 40 g, halvert, forlater partiet 20 g.

Dessuten er det viktig å følge et sunt og balansert kosthold. Hvem har ikke for vane å misbruke godteri og søtsaker, absolutt ikke vil ha så mye problemer med å spise en liten bit av guava lim en gang i måneden, for eksempel.

Sammensetning av guava 

Til tross for å være laget fra et ernæringsmessig frukt og guava, som bærer viktige næringsstoffer til organismen i sin sammensetning som fibre, protein, kalium, kalsium, vitamin C, magnesium og jern, søt guava ved passering gjennom prosessen produksjon og industrialisering, ikke arve mange av fordelene med frukten.

Antall karbohydrater som finnes i guava er ganske høy: på bare 40 g søt er det 30 g av næringsstoff. Vi vet at karbohydrater er viktig for å skaffe energi i kroppen, men vi vet også at de kan lagres som fett. Dessuten er det anbefalt å få sunnere karbohydrat kilder som frukt og grønnsaker, som også gir andre næringsstoffer som kroppen trenger for sin drift, og som ikke kan finnes i en søt som guava.

Det skal også sies at guava bærer en del av fibrene fra den frukt som gir: 1,6 g hver er del av 40 g. Og om på den ene siden godteri er ikke den beste kilden til fiber, som det ikke tilbyr et større utvalg av næringsstoffer, det er vist som et bedre alternativ i forhold til andre typer godbiter, som kondensert melk pudding, som ikke har ingen fiberinnhold.

Og ikke glem natrium. Hvis det i enkelte guava produsenter, slik som merkene I og Fugini natriumhastigheten blir tilbakestilt, andre som Predilecta - med fra 10 mg drikk 40 g - og Flormel - nesten 3 mg Natrium for bit 25g - komponenten er funnet.

Det er nettopp derfor det er alltid verdt å sjekke nærings tabellen guava du ønsker å kjøpe. Ikke bare for å se på hvor mye kalorier og karbohydrater i produktet, men også for å få øye på noe viktig som kan bli oversett av de som tror mye mer på å holde pounds i overkant godt vekk fra kroppen som bryr seg om helsevesenet kroppen: natriuminnholdet.

Dette er fordi anbefalingen ikke er forbruke mer enn 2300 mg natrium per dag. Til tross for Dese næringsstoff er viktig i mange prosesser i kroppen så som muskelsammentrekning, opprettholdelse av pH-balanse, hydrering og regulering av blodvolumet i kroppen, som overstiger den ikke gjøre noe godt til det menneskelige legeme.

Tilstedeværelsen av for mye natrium i legemet øker blodtrykket og fører til risiko for å utvikle problemer som osteoporose, hypertensjon, katarakt, slag, nyrestein og magekreft.

avslutt~~POS=TRUNC tanker 

Etter de opplysninger vi har mottatt i dag, den mest sannsynlige konklusjonen vi kan nå, er at guava fetende selv, spesielt når konsumert i overkant og integrert til en diett som ikke er så næringsrik eller bekymre seg om maktbalansen.

På den annen side, vi forstår også at hvis kostholdet er sunt og balansert, det faktum at å spise en liten del av guava i sporadiske øyeblikk, som en gang i måneden eller hver 15. dag, vil ikke skade så katastrofal for kroppen på personen.

Dermed refleksjon som vi forlater her er at for å opprettholde en god form og være en frisk person, ikke bare slette en eller flere andre kalori diett mat. Du må tenke på mat som helhet og gjøre en innsats for å passere en ernæringsmessig utdanning, for å bringe den fordelen av å gjøre sunne å spise en permanent vane i rutinen.

Og det betyr ikke nødvendigvis evig begrense stykket mat og søtsaker å nyte, men være mye mer knyttet og vet hvor mye og tider når du bør spise slike matvarer.

Har du noen gang trodd at guava fetende, ikke sant? Hvor pleier du å spise denne søte, ren eller overvåking? Hvor ofte å konsumere? Kommentere nedenfor!