20 super mat å få muskelmasse og miste fett

strongman Eating

For å få muskler og miste fett, trenger du en rekke proteiner, grønnsaker, frukt, karbohydrater og sunt fett. Å spise protein bidrar til å bygge og vedlikeholde muskler. Men det hjelper også deg å miste fett og protein har en høyere termisk effekt enn karbohydrater / fett.

1. hele egg

Rik kilde til proteiner og billig: 7gr / egg. Eggeplomme inneholder det meste av næringsstoffer: halvparten av proteiner, vitaminene A / D / E og kolesterol for å øke naturlig testosteronnivå.

Ikke bekymre deg om kolesterol fra egg. Kostholds kolesterol er ikke koblet til kolesterol i blodet. Hvis du har dårlige kolesterolet, senke kroppen fett i stedet for å kaste ut eggeplomme.

2. fiskeolje

Reduserer betennelse (ledd / hud), det gjør at du mister fett og øke testosteron nivåer. Du trenger 9000mg av EPA / DHA per dag. Siden du vil sannsynligvis nødt til å jobbe hardt for å oppnå at å spise en fet fisk, bør du vurdere en fiskeolje supplement.

3. laks

En av de beste kildene til omega 3 som du også gir 20 gram protein per 100 gram. Imidlertid laks er oppdrettet i fangenskap er mangelfull i omega 3, når den mates korn / korn. Trekker villaks.

4. bær

Sterke antioksidanter som hindrer kreft, hjertesykdom og øye. Enhver form fungerer: bringebær, bjørnebær, blåbær, etc. Kjøpe fersk eller frossen og bland med havre.

5. yoghurt

Den inneholder bakterier som forbedrer din gastrointestinal helse. Ikke kjøp frossen yoghurt eller sukker og frukt. Kjøp vanlig yoghurt. Spis med røde bær og linfrø.

6. Linfrø

Kilde til fiber, protein og omega 3. Grind linfrø for å nyte dem til fulle. Spis en ss med yoghurt og bær før du går til sengs. Hold deg unna linolje: er ustabil og ikke inneholder fiber.

7. Extra Virgin Olive Oil

70% av det monoumettede fettsyrer som beskytter mot hjertesykdom og kreft. Legg 1 eller 2 ss olivenolje olivenolje til salat. Kjøpe extra virgin olivenolje: det inneholder flere polyfenoler og smaker bedre.

8. nøtter

Den inneholder en- og flerumettede fett, proteiner, fiber, vitamin E, sink, kalium, magnesium, etc. blandede nøtter har høyt kaloritetthet, flott hvis du er en mager fyr som ønsker å få muskel massen.

Enhver vil gjøre: mandler, valnøtter, cashewnøtter, hasselnøtter ... Peanut smør fungerer også, så lenge du kjøper naturlig peanøttsmør uten salt eller sukker.

9. Red Meat

Protein, vitamin B12, jern, sink, kreatin, Carnosine og selv omega-3 hvis du spiser kjøtt som ble matet med gress. Spis biff og hamburgere fra toppen eller bak. Les Dr. Lonnie Lowery artikkel om kjøtt.

10. Brokkoli

Den inneholder mange fytokjemikalier som bekjemper kreft og har en naturlig predisposisjon antiestrogen. Brokkoli har også mange løselig fiber og lite kalorier, hjelpe deg å miste fett. Spis andre cruciferous grønnsaker for en endring: kål, kinesisk kål, blomkål, grønnkål ...

11. Spinat

En av de mer basisk mat. Spinat forhindrer tap av muskler og bein, samt kreft og hjertesykdom på grunn av sin profil av mange næringsstoffer, og er en av de beste mat å få muskelmasse.

12. Peru

Hvis du ikke tror at mettet fett er bra for deg, prøv hvit kalkun. Fileten tynnere har ca 4,5 gram mettet fett per 100 gram, mens den hvite kalkun er tilnærmet 0 gram (slik at det er så tørr). Spise kalkun med spinat og quinoa.

13. quinoa

"Kongen av korn" av America do Sul. Quinoa har mer fiber og protein enn ris eller havre, har en mye bedre smak og har ingen gluten. Kjøp hvitere korn, er det av bedre kvalitet. Spise etter trening med kjøtt og spinat.

14. Oats

Senker kolesterolet, og tilbyr lav glykemisk karbohydrater for energi, og har mange løselig fiber. Prøv dette for å riste etter melk og havre serum øvelser.

15. Tomater

Den inneholder mye lykopen, som hindrer kreft. Lykopen i tomatpuré er fire ganger mer biotilgjengelig enn i friske tomater. Spise en pizza eller pasta med tomatsaus og olivenolje etter vekttrening.

16. Orange

Vitamin C for å bekjempe sykdom, magnesium for å senke blodtrykket, antioksidant betakaroten, etc. Slutt å ta behandlet appelsinjuice, som ofte har lagt sukker. Spise appelsin eller lage din egen appelsinjuice.

17. eple

Pektin i epler hjelper deg å miste fett ved å øke metthetsfølelse. Den eple er også den sterkeste antioksidant etter tranebær (koma skreller). Dessverre er eple en av fruktene mest forurenset av plantevernmidler. Foretrekker økologisk.

18. Carrot

Sitt høye innhold av vitamin A forbedrer øye helse, spesielt nattsyn. Gulrøtter er også rik på fiber, er lav i kalorier og er velsmakende selv rå.

19. Vann

Kroppen lagrer vann hvis du ikke drikker nok. Drikkevann hindrer vann oppbevaring, hjelper muskel utvinning og hindrer uttørking av styrketrening. Kjøp et filter og drikke 2 glass vann til hvert måltid.

20. Green Tea

Sterk antioksidant og naturlige vanndrivende. Grønn te akselererer også fett tap, hindrer kreft og forbedrer blodsukkernivået og sirkulasjon. Drikk grønn te i morgen i stedet for kaffe. Grønn te egentlig ikke bag.


Putting It All Together

Spis protein, grønnsaker, frukt og fett hver 3. time. 2 glass vann med hvert måltid. Karbohydrater rett etter trening. Spise dritt bare 10% av tiden. Så du vil få muskler og miste fett lettere.

Hvilke av disse super mat er dine favoritter? Kommentere nedenfor for tips om hvordan du forberede dem, og hvis det finnes andre god mat for det!