Ginger Gå ned i vekt? Ved hjelp av Ginger å miste vekt

ingefær

Ingefær er et krydder og urter viktig. Det har vært godt studert på grunn av dens potensial i vekttap og resultatene tyder på at ingefær tynner. Oppdag hvordan du bruker ingefær for vekttap, hvordan fungerer det og hva du kan forvente når du legger ingefær til vekttap plan.

Den karakteristiske lukten og smaken av ingefær er på grunn av forskjellige grupper og fenoliske forbindelser slik som Gingerol, shogaol og Zingerone.

Den Gingerol er en flyktig olje som har vist seg ansvarlig for smertestillende, anti-inflammatorisk, anti-bakterielle, antipyretika, sedativer og gastrointestinal motilitet. Disse oljene er også kandidater for kreft narkotika i ulike primærstudier.

Noen av forbindelsene gingerols og shogaol bli Zingerone når ingefær er kokt eller tørket. Shogaol gir ingefær sin besk smak, mens Zingerone er ansvarlig for urt aroma.

Ingefær inneholder også eteriske oljer med zingiberena med de fleste av disse oljene. Andre populære essensielle oljer som finnes i ingefær er farnesene, cineol og citral.

Fersk Ingefær inneholder 80,9% vann, 0,9% fett, 12,3% karbohydrater, 2,3% protein, 2,4% fiber og 1,2% mineraler. Ginger root inneholder vitamin B-komplekset, vitamin A og C, så vel som jern, kalium og fosfor. Det er også rik på fiber. Røttene har en høyere næringsverdi enn rå roten.

Fordeler med Ginger Helse

I tradisjonell medisin, har ingefær vært brukt i en lang tid for å behandle gastrointestinale forstyrrelser, inkludert forstoppelse, gass, diaré, kvalme og kolikk.

Interessant, har moderne medisinsk forskning funnet flere bruksområder for ingefær som tradisjonell medisin. Noen av de nye retninger for ingefær inkluderer bruk i behandling av kvalme og oppkast som følge av reisesyke, kjemoterapi eller graviditet.

Det er også noen ganger brukt i tilleggsterapi ved behandling av kreft og hjertesykdom. Ingefær påvist å redusere leddsmerter i osteoartritt.

Preliminære studier indikerer at ingefær kan redusere kolesterolnivået og forhindre dannelse av blodpropper.

Behandling av kvalme og oppkast er det mest studerte aspektet av fordelene med ingefær helse. Resultatene er ikke alltid positivt, men det er nok studier som beviser nytten av ingefær i behandlingen av oppkast av ulike årsaker.

Som Ginger Gå ned i vekt?

Visning som en hjelper på fordøyelsen

Ingefær kan forbedre fordøyelsen ved å øke pH i magen og stimulere fordøyelsesenzymer. På grunn av sin høye fiberinnhold, forbedrer ingefær gastrointestinal motilitet.

Kombinasjonen av disse to effektene betyr at essensielle næringsstoffene absorberes raskt, mens de ikke-essensielle matvarer som forårsaker oppblåsthet og forstoppelse er eliminert raskt.

En effektiv fordøyelsessystem kan bidra til prosessen mat mer effektivt, og dette kan bidra til vekttap på grunn av massen av inntatt mat kan behandles effektivt og elimineres fra kroppen.

I tillegg innebærer effektiv fordøyelse en optimal utnyttelse av energi som er lagret i kroppen. Således kan de som er involvert i fordøyelsen prosesser bidrar til å utnytte glukose i blodet lagres som fett.

forbedre Metabolism

Flere studier tyder på at ingefær er også en thermogenic agent som kan bidra til å brenne fett.

En nederlandsk studie bekrefter at ingefær tynn, kan forbedre kroppens stoffskifte og bør anbefales for behandling av fedme. I tillegg er det rapportert at ingefær kan øke metabolismen med opp til 20%.

Ved å øke hastigheten på stoffskiftet, kan ingefær hjelpe brenne noe av fettet lagres i kroppen. Dette betyr ikke oversette bare som vekttap, men kan også bidra til å redusere kolesterol og triglyseridnivåer, som kroppen forbrenner alt fettet som kommer inn.

økende Satiety

Hvis jeg trodde at ingefær hjalp til med vekttap hovedsakelig påvirker metabolic rate. Imidlertid ble en ny mekanisme for hvordan det fungerer for vekttap Ginger oppdaget i en 2012 studie publisert i tidsskriftet Metabolism.

Studien ble publisert av forskere ved forskningssenteret på fedme i New York og Columbia University, og involverte 10 friske menn, men overvektig. Forskerne ga gruppen ingefær te å følge din kaffe normal morgen for en dag og deretter bare kaffe normal morgenen neste dag.

Forskerne overvåket følelsen av sult før frokost (med eller uten ingefær te) og hver time, og forbrente kalorier.

Resultatene av studien viste at ingefær hatt en betydelig effekt på følelsen av metthet etter å ha spist.

Denne effekt var signifikant selv med en enkelt dose av ingefær og i god tid før de termogene effekter og kolesterolsenkende kan fungere.

Denne studien viser at ingefær kan øke vekttap ved å øke metthetsfølelsen etter et måltid. Å undertrykke appetitt, er ingefær en effektiv måte å unngå inntak av flere kalorier av mat, og dermed gå ned i vekt.

Ta ingefær for å miste vekt

Ingefær er tilgjengelig som fersk eller tørr røtter. De kan brukes på ulike måter, blant annet utarbeidelse av mat eller å lage ingefær te.

Som en urte supplement, er ingefær også tilbys i form av ekstrakter, kapsler og oljer.

Ingefær bør ikke gis til barn under to år, og selv voksne bør konsultere sin lege før du tar ingefær, spesielt hvis de bruker andre legemidler eller kosttilskudd.

Det er ingen standard doser av ingefær for vekttap. Imidlertid er den maksimale daglige dose fire gram. Gravide kvinner bør ikke ta mer enn ett gram per dag av urten.

En vanlig måte å konsumere ingefær er å lage ingefær te. Når det er klart, kan te være søtet etter behov.

Bivirkninger er sjeldne ingefær og urter regnes som trygt. Likevel, noen av de rapporterte bivirkningene inkluderer brenning, oppblåsthet, magesyke, diaré og munn irritasjon. De kan unngås ved å ta den urt ekstrakt kapsel.

Ingefær er generelt ikke anbefalt for folk med hjertesykdommer, diabetes og blødning. Videre bør det ikke kombineres med antikoagulanter eller til og med aspirin for å forhindre overdreven blødning.

Likeledes, ingefær bør ikke kombineres med medikamenter for diabetes fordi det senker nivået av blodsukker og kan forårsake hypoglykemi. Middel for hypertensjon bør også unngås da den lave ingefær blodtrykket og kan føre til hypotensjon.

Ginger emarece egentlig? Ja, men resultatene er små. I stedet for bare å bruke ingefær for vekttap, bør du kombinere det med noen andre kosttilskudd for vekttap. I tillegg er de beste resultatene oppnås ved å kombinere ingefær med mosjon og et sunt kosthold.

Har du opplevd å ta ingefær te å gå ned i vekt, eller selv brukt ingefær i en oppskrift? Hvordan du vanligvis bruker? Kommentar under og gi dine tips!