Hvordan lage Ginger Tea – Oppskrift og tips

ingefær te

naturlig og enkel oppskrift, har ingefær te flere fordeler knyttet til menneskekroppen, blir spesielt angitt i tilfeller av influensa, forkjølelse og hoste. Forbruket skal være herdet, men ikke mer enn to kopper drikke per dag, unntatt ved behandling av vedvarende hoste.

Fordelene med ingefær te for helse er mange. Men for å servere drikke, og hvordan å lage ingefær te?

Hva er ingefær te? 

Dette asiatiske roten har baktericide og fungicide egenskaper, anti-inflammatoriske, er vanndrivende, lindrer magesmerter og kvalme, forbedrer fordøyelsen og blodsirkulasjonen og øker immunforsvaret. Flere studier også om muligheten av ingefær har anticarcinogenic effekter og sin rolle i forebygging og behandling av kreft.

Det er en plante som også stimulerer oppvarming av kroppen, spesielt ekstremitetene (hender og føtter), for å stimulere capsaicin reseptoren - det samme komponent som gir paprikaen brenner - "oppvarming urt" å bli betraktet som en

Denne kvaliteten gir thermogenic ingefær kvalitet slanking te, spesielt ved å påskynde metabolismen og dermed stimulere fettforbrenning, selv om kroppen ikke er i bevegelse. Sammen med sin vanndrivende funksjon, er ingefær te en naturlig og sunn drikk for raskere vekttap.

Hvordan lage te ingefær

Selges i poser, er dehydrert, pulverisert eller frisk ingefær relativt lett å finne i markeder eller messer. For å få mest mulig ut av sine fordeler, men anbefaler det bruken av fersk rot og kunnskap om hvordan å lage ingefær te hjemme.

Det finnes forskjellige oppskrifter på drinker laget av ingefær te, noe som gjør det mer smakfull eller forsterke deres egenskaper. Vi beskriver under to enkle oppskrifter på hvordan man lager ingefær te.

1. enkel ingefær te oppskrift

ingredienser:

 • 2 til 3 cm av fersk ingefær eller 5 ss revet ginger root;
 • 1 liter vann.

forberedelse:

Etter vask godt og har klippet eller revet rot, forventer at vannet skal koke over høy varme og tilsett ingefær. Dekk pannen, redusere varmen for å redusere koke og vent 8-10 minutter. Slå av ovnen, forventer varme og belastning før man spiser.

2. Ingefær te med sitron

Etter oppvarming av vann og tilsette ingefær, bruke saften av en sitron eller kutte frukten i to og sette i skallet, inn i blandingen. Dekk pannen, redusere varmen, og vente på 8-10 minutter til slutten av infusjonen. 

Tips om hvordan du kan tilberede, ta og lagre te

 • Pass på å ikke overopphetes roten, som ingefær kan miste noen av sine egenskaper;
 • Revet ingefær utgivelser flere sine stoffer, men det blir mer følsomme for overoppheting og gjør te har en sterkere smak;
 • Bruk brunt sukker eller honning å blidgjøre sunn måte ingefær te;
 • Hvis du ønsker å svekke den sterke smaken av te, tilsett mer vann eller honning å drikke;
 • Ved å plassere med sitronskall på ingefær te, blir blandingen en stor naturlig vanndrivende, og inneholder antioksidanter fra frukt. Barken bidrar til å legge fiber og øker følelsen av metthet drikke, og ta det i løpet av dagen bidrar til å kontrollere grådighet og angst;
 • Du kan lagre te for å ta det i løpet av dagen, og den eneste endringen til isteen er oppbevar den i kjøleskapet etter tilberedning. Det kan også varmes opp;
 • Å fremskynde effekten av ingefær te kan erstatte vann til grønn te eller mate te på tide å forberede den, siden begge er termogenetisk og diuretika.

omsorg

 • Ingefær te bidrar til å redusere sukkernivåer i blodet, redusere dens viskositet og som virker som en antikoagulant. Resultatet er en økt mulighet for blødning og blåmerker, noe som gjør ingefær bør ikke brukes av de som bruker syntetiske stoffer til dette formålet uten å konsultere lege først;
 • Man skal ikke ta det i tilfeller av høy feber (>38 ° C), hvis det er betennelse i huden, sår eller gallesten;
 • Før du tar ingefær te under graviditet er å krangle om sitt forbruk med en fødselslege,
 • Det finnes ingen magiske formler for vekttap, og selv om ingefær te bidrar til å oppnå dette målet, må du balansere inntaket med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Du har for vane å forberede te å gjøre hjemme? Hva er dine favoritter? Har du til hensikt å ta ingefær te å gå ned i vekt? Kommentere nedenfor!