Walnut India gjør det onde? Bivirkninger og hvordan å ta

Valnøtt-of-India

Fra tid til annen oppstår vekttap produkter som lover å fjerne de ekstra kiloene uten store anstrengelser. Dette synes også å være et løfte om India Walnut utgivere, som hevder at frøet hjelper deg å miste vekt.

Hentet fra Asia, har anlegget tilpasset godt til Amazonas-regionen og i de senere årene har blitt avslørt som en diett frø.

For Serving?

Praktisk talt er det ingen vitenskapelige bevis på fordelene med valnøtt India, men det antas at frøet vil tjene til å:

 • vekttap;
 • lavere kolesterol;
 • tone og stimulere veksten av nye hårstrå;
 • redusere smerte av artritt;
 • kurere hudsykdommer;
 • bedre kolesterol- nivåer;
 • indusere eller stoppe diaré;
 • redusere cellulitt.

I tradisjonell asiatisk medisin, valnøtt også brukes til å behandle gonoré, hodepine, helbrede magesår og febernedsettende.

egenskaper

Pressingen av frøene av Candlenut resulterer i en olje med et høyt innhold av essensielle fettsyrer (40% av det består av linolensyre og 29% av ALA eller alfa-linolensyre) og antioksidanter, for eksempel vitamin E, C og A.

Mutteren av India inneholder også kalium, magnesium, fosfor og kalsium; og i en mindre grad, kobber, sink, jern og selen.

Walnut India selv gå ned i vekt?

Som vi sa ovenfor, er det ingen form for klinisk studie utført med mennesker har vist at mutteren av India mister vekt. Det vi vet er at oljen utvinnes fra frøene av A. moluccana har sterke avføringsmiddel handling, og kan også fungere som en antioksidant.

Med andre ord, er det mulig at mutteren av India råder vekttap gjennom eliminering av væske og redusere betennelse.

I likhet med andre vegetabilske oljer, kan India Walnut fett likevel fremme metthetsfølelse, noe som letter styring av delene ved bordet. Det antas at oljen også stimulerer thermogenesis, dvs. brenne fett.

Men, selv om det er mange steder på internett som sier at India Walnut tynn, vi kan ikke si dette uten vitenskapelige bevis.

Mutteren av Indias ok?

valnøtt

The National Health Surveillance Agency (ANVISA) forbyr salg av valnøtt India, men mange ender opp med å finne frø over Internett. Ifølge helse byrå, er valnøtt India giftig når forbrukes muntlig, og bruken kan føre til døden.

I tillegg til diaré og økt vannlating, er valnøtt inntak India dårlig fordi det kan føre til alvorlig forgiftning, siden anlegget inneholder saponin toxialbumina og to giftige aktive ingredienser.

Men asiater ikke bruker frøet å kurere en rekke helseproblemer? Faktisk foreslår ayurvedisk medisin bruk av kokte frø, og fremdeles i små mengder. For hår og hud behandlingsforhold bruk er emnet ved å bruke olje direkte på området som behandles.

I Brasil folk har konsumert rå frø - og ofte i store tall - for å akselerere vekttap. Når den brukes på denne måten, kan mutteren av India føre til døden.

Så dommen er: Walnut India er dårlig og bør ikke brukes til å gå ned i vekt eller for å regulere tarmen.

Selv om det finnes grupper diskuterer fordelene av Indias valnøtt og rapporter (som vi vil se nedenfor) på de frø egenskaper moluccana Aleurites anbefaler ikke under noen omstendighet oral bruk valnøtt India.

Bivirkninger av India Walnut

s kramper

Så lite er kjent om bruk av fortsatt rå frø, bivirkninger kjent hittil er faktisk rapporter om dem som har brukt mat til å gå ned i vekt.

Ifølge frø brukere, bivirkninger av Walnut vanligste India er:

 • Alvorlig diaré;
 • flatulens;
 • Magesmerter;
 • Hevelse i bena;
 • kvalme;
 • takykardi;
 • respiratoriske problemer;
 • dehydrering;
 • Hodepine.

Hvordan vanndrivende, kan det indiske mutteren også føre til muskelsmerter, hypotensjon (lavt blodtrykk) og følelse av utmattelse.

kontraindikasjoner

Vi har sett at mutteren av India er dårlig og bør ikke brukes til å gå ned i vekt. Men frøet forbruket ytterligere kontraindisert hos gravide kvinner, ammende mødre og mennesker med en historie med hjerte, nyre og leverproblemer.

Barn, eldre og mennesker som gjør bruk av narkotika bør også unngå mutteren inntaket fra India for å miste vekt eller for andre formål.

Hvordan ta

bilder-10

Asiater spiser Walnut laget indisk og alltid i små mengder - akkurat som et krydder. Her i Brasil, selv om mange mennesker bruker rå valnøtt India for å gå ned i vekt, frø produsentene anbefaler det å bli plassert i varmt vann.

Kok litt vann, og det er lagt til 1/8 av en valnøtt frø fra India. Blandingen ble deretter tillatt å trekke i 5 minutter - og var deretter ferdig til bruk.

Hvordan kan skade magen, er det ikke anbefalt å konsumere frøet faste.

En annen retningslinje om hvordan du bruker mutteren av India er alltid ta minst to liter vann i løpet av dagen for å forebygge nyreproblemer og dehydrering forårsaket av frø.

rapporter

Sjekk ut noen anbefalinger om mutteren av India:

- I favør av frø:

 • "Jeg tar tre måneder siden, gikk ned i vekt bare tre kilo, men gjorde ikke diett. Jeg tar det å regulere tarmen (som nå fungerer bra), men jeg innså at min midje innstilt og jeg har mer lyst til å spise godteri. Min sult har halvert, og jeg vil nå gjøre et balansert kosthold for å få idealvekt. ";
 • "Jeg mistet noe vekt, men jeg kan se at mine målinger redusert. Jeg tar tre uker siden, sammen med rikelig med vann og en banan for å hindre tap av kalium, og føler meg veldig bra. ";
 • "Jeg tar mer enn et år og tapte ca 15 kilo bare magen. I den første tiden følte jeg smerter i kroppen og hadde diaré, men i dag føler ikke noe av det. ";
 • "Jeg tar frøet i fire måneder, og jeg mistet åtte kilo uten trening. Jeg hadde ingen bivirkninger, bortsett fra å gå på do oftere. Walnut India ikke utføre mirakler, men det hjelper mye. ";
 • "Jeg bruker ikke mutteren i India for å gå ned i vekt, men å kontrollere tarmen. Frøet har ordnet mine avføring, og jeg er ikke lenger forstoppet eller oppsvulmet som før. "

- I motsetning til bruk av valnøtt India:

 • "Jeg var med helsesjekker på tiden da jeg begynte å ta mutteren av India. Jeg kjøpte frøene med sertifikat, men fortsatt hadde mange bivirkninger. Jeg er såre bryster, full av klumper og en alvorlig urinveisinfeksjon ";
 • "Jeg har tatt valnøtt to uker siden, men har ikke mistet noe vekt. Jeg føler meg veldig dårlig, mye smerter i brystene og diaré om natten. ";
 • "I de første ti dager med Walnut India mistet jeg 900 gram raskt, men det brakte konsekvenser fryktelig muskelsmerter. Innen 10 dager ble jeg syk med bein smerter og søvnløshet. Jeg mistet bare 1,8 kg på 20 dager, og bestemte seg for å stoppe behandlingen. ";
 • "I den første uken i bruk jeg ikke føler noe, men jeg er i det andre og nå har jeg noder i hele kroppen, og jeg er med diaré uvanlig (jeg er selv redd for å le, og kan ikke forstå). Det er fordi tarmen min er naturlig festet. ";
 • "Bruk mutteren ordentlig, som beskrivelse av pakken, men jeg følte meg mye smerte i kroppen. Det var urinerer normalt ved å drikke to liter vann per dag. Muskelsmerter nådd bunnen og beina mine hovnet medlemmer også. Jeg ble innlagt med mistenkt slag, men testene var negative. Jeg følte meg veldig andpusten og takykardi, gjorde flere tester og ga ingenting. Jeg sluttet å ta mutteren og alt tilbake til det normale. "

Hat-of-Napoleon

Ikke bare dens påvist toksisitet, kan Walnut India også forveksles med andre frø enda mer giftig, Napoleon-hat (avbildet ovenfor).

Forbruket av anlegget kan føre til oppkast, kolikk og diaré til alvorlige hjerteproblemer. Det finnes rapporter om dødsfall etter bruk-hat Napoleon å gå ned i vekt.

avslutt~~POS=TRUNC tanker

Selv med all advarsel om at mutteren av Indias greit, du kan fortsatt bli fristet til å bruke frøet til å miste vekt.

Selv om du finner noen visstnok vitenskapelig dokumentasjon som beviser at mutteren av India mister vekt, deres toksisitet og de mange bivirkninger bør allerede være en god grunn til å gjøre det gi opp ideen.

Selvfølgelig er en vekt innenfor den ideelle BMI området viktig for helsen, men enda viktigere er å ikke bare skade kroppen for å nå vekten av drømmer.

En ernæringsmessig utdanning i et vekttap program som tar gjennomsnittlig tap på 0,5 kg per uke er fortsatt den beste måten å gå ned i vekt og opprettholde helse. Produkter og kosttilskudd som lover mirakler kan også føre til vekttap, men prisen belastes ofte er for høy.

Andre referanser:

 • http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-353-tung%20seed.aspx?activeingredientid=353&activeingredientname = tung% 20seed
 • http://www.herbalsafety.utep.edu/herbs-pdfs/CandleNutTree.pdf
 • http://www.esalq.usp.br/siesalq/pm/plantas_toxicas.pdf

Kjenner du noen som har våget å ta gjøre og hevder at mutteren av Indias greit ikke sant? Glad i å prøve produktet, vel vitende om risikoen? Kommentere nedenfor!