The Diet Beet Vekttap – hvordan det fungerer og tips

bete

Den bete er en plante forbindelse for 43 kalorier per porsjon på 100 g og har næringsstoffer slik som kalium, karbohydrater, fiber, protein, vitamin A, vitamin B6, vitamin B9 (folsyre), vitamin C, kalsium, jern og magnesium.

Menyen mat plan gjør at forbruket av drikke som ikke inneholder kalorier som svart kaffe og er fordelt som følger, i forhold til sine tre måltider:

  • frokost: en del av frukt, en del av komplekse karbohydrater (mat med en lav glykemisk indeks) og en del av animalsk protein. 
  • lunsj: en del av proteinet og en kompleks karbohydrat-del.
  • middag: en kopp rødbeter, to porsjoner av proteiner, en frukt, en del av en vegetabilsk og en liten del av vanilje iskrem. 

Denne dietten bete er kontraindisert for vekttap for tenåringer, gravide eller som ammer sine barn, eldre og mennesker som lider av noen helsetilstand eller risiko for skjerpende sykdommen.

Et annet forslag til diett for å gå ned i vekt bete

Det er en annen versjon av mat-programmet, som består av en fusjon av sukkerroer i form av smoothie (type shake) i noen måltider hver dag. Det er en diett som ikke bør følges i mer enn 10 dager og som bringer anbefaling om å spise minst 2 liter vann daglig.

Rødbeter er valgt for måltidet plan fordi de er kalorifattig, og ganske næringsrik. Tilbyr et bredt spekter av næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere skikkelig uten å akkumulere kalorier er ganske gunstig for de som ønsker å gå ned i vekt.

I tillegg, er anlegget også en kilde til fiber, et næringsstoff som fremmer den metthetsfølelsen i kroppen, noe som gjør det lettere å kontrollere appetitt og redusere den daglige kaloriinntak.

Det forslag er at drikken med rødbeter fremstilles i en blander, slo seks gulrøtter og rødbeter 10 10 appelsiner. Så bare lagre i en krukke og lagre i kjøleskapet for å gå forbruker i løpet av de dagene av dietten.

Denne drinken bør inntas før hvert måltid. Snakker i det, kan kostholdet menyen for nøkkelen være følgende:

  • frokost: en kopp te eller kaffe uten melk, et stykke brød og ost med fettfattig yoghurt eller lys med en spiseskje havrekli suppe og et eple. 
  • lunsj: et stort glass bete smoothie med tomat salat, spinat, salat og et par stykker av nøtter, reaksjonen ble stanset med olje, kokt ris, stekt kylling uten ben eller stekt fisk og appelsin.
  • middag: et stort glass rødbeter smoothie, grønnsaksuppe, stekte aubergine og et eple eller et stykke vannmelon.

Rødbeter med sitron

Vel dette kan være navnet på den bete diett for å gå ned i vekt versjon. Dette er fordi sitron er også til stede i mat vilkårene, siden det er veiledning av forbruker fruktjuice en time før du tar frokost og mellom hvert måltid.

Og at sitron kan hjelpe i vekttap? Vel, frukten er en kilde for vitamin C, som omdannes til en antioksidant i kroppen, hvis virkning fører til eliminering av unødvendig avfall til kroppen, redusere oppblåsthet, samt bekjempe væskeretensjon. Husk at disse faktorene er ofte knyttet til vektøkning. 

Sitron er også en kilde til fiber, noe som bidrar til å fremme metthetsfølelse i kroppen, noe som hjelper til å kontrollere appetitt og følgelig vekttap. For å unngå tap av innholdet av fibre som er tilstede i den sitron i tid til å forberede juice, anbefales å gjøre skallet. Bare kutte frukten i skiver og slo med søtningsmiddel i blender.

Men folk som lider av gastroøsofageal reflukssykdom bør ikke forbruke sitron fordi det kan forverre betennelse eller irritasjon i spiserøret og forårsaker halsbrann. 

omsorg

Før du følger noen mat-programmet, inkludert bete diett versjoner for vekttap, er det viktig å konsultere og stole på overvåkning av en lege og en ernæringsfysiolog.

Dette er viktig for å sikre at i tillegg til å oppnå målene dine, du også bevare helsen din, og pass på at metoden vil kunne gi kalorier og næringsstoffer kroppen din trenger for å fungere skikkelig, og det er virkelig passer for din sak .

På den første dietten bete å gå ned i vekt, er det viktig å vite at uansett hvor mye det kan fremme vekttap, viser seg å være helseskadelig.

Først fordi metoden forkynner en ganske drastisk kalorireduksjon. Jo høyere kalorireduksjon at en person skal ha i det daglige inntaket er 1000 kalorier. Hvis vi mener at en person vanligvis spiser 2000 kalorier daglig, med den første diett av rødbeter, er denne grensen overskrides, og det er en reduksjon på mer enn halvparten av det daglige kaloriinntaket.

Med en reduksjon på 1000 kalorier, kroppen fortsatt fungerer, men kan gjøre deg trett, ingen energi og mer sulten, noe som gjør dietten vanskelig å opprettholde, bare forestille seg hva som kan skje med en nedgang enda høyere enn det?

Leger bringe noen advarsler om kosthold rødbeter tre dager og 700 kalorier. Mesteparten av vekten tapt med mat programmet vil være vann og kilo slettet kan gjenvinnes like etter planen tre-dagers periode.

Også dietter med lavt kaloriinntak som det ofte ta med bivirkninger, slik som elektrolyttubalanse (mineraler elektrisk ladede, som er kilden til energi og hjelpe hydrering) og hypoglykemi (lavt blodsukker).

Disse problemene er ledsaget av symptomer som hodepine, humørsvingninger, tretthet, svimmelhet, muskelproblemer, endringer i hjerterytme, forvirring, kramper, endringer i blodtrykk og sult.

Hva synes du om de bete diett versjoner for å gå ned i vekt? Vil bruke noen av dem for vekttap? Kommentere nedenfor!