10 Fordeler Øl Gjær – for servering og egenskaper

Ølgjær

Ordet øl kan føre mange mennesker til å tolke, umiddelbart, at Happy Hour kan ha mange andre fordeler som bare selskap med venner, men det er ikke akkurat den drikken som vi vil snakke. Vi vil snakke om vitamin supplement, og hva er de bidrag som sitt forbruk kan tilby, ikke bare for å hjelpe med å opprettholde god form, men hovedsakelig for å støtte riktig funksjon av kroppen, og generelle helsen til kroppen. Fordelene med ølgjær kan være mer praktisk enn vi tror, ​​så vi vet deres egenskaper og handlinger gjør de beste action av næringsstoffer.

Noen leverandører manipulere ølgjær, og tilbyr versjoner av tabletter, eller til og med pulver, kombinert med andre næringsstoffer, som skaper mistenksomhet, og krever en oppdeling av blandingen før dens forbruk. Forbruket av øl gjær må ledsages av helsepersonell, som adequará de nødvendige dosene for hvert mål og individuelle egenskaper.

Nutriconais egenskaper Gjær Beer

Du kan se den ernæringsmessige informasjon om et øl levede teskje (3g)

makt10 kalorier
karbohydrater1,1 g
proteiner1,4 g
fett0,1 g
fibrene0,9 g

Fordeler med ølgjær - Hva er og eiendommer

Fremstilling av drikkevarer og pasta, gjær egenskaper støtte gjæring, men dets virkning på helsen kan være høyere, som virker mot tilstander som krever behandling og pleie. Den mest vanlige bruken er for vegetarianere, som alltid er på utkikk etter kosttilskudd til implementering av makt. Den kjøpte versjon går gjennom en pasteuriseringsprosessen, noe som ytterligere optimaliserer de eksisterende egenskaper. Det kan finnes i helsekostbutikker, supermarkeder, eller i helsekostbutikker.

1. Effekter på glukose, diabetes og appetitt

Tilsett ølgjær kan redusere angst for søtsaker, noe som sparer deg Burle dietter, og ta kontroll over vekten din. Denne fordelen blir oppnådd takket være den kromdelen som inneholdes i gjær, og dette næringsstoffet er meget effektiv i balanse og insulin funksjon på kroppen, bevare sukker i blodet, sunt og reduserer sannsynligheten for Diabetes og selv hjelpe dem som allerede håndtere dette. Krom finnes i ølgjær støtter metabolismen av karbohydrater og fett, gjøre dem til energi for de viktigste aktivitetene. Det indikerer det gjennomsnittlige forbruk av 9 gram per dag, kan reduseres med mer enn 40% av sukker. For diabetikere, den legger øl gjær til menyen, kan det redusere insulininntak del.

2 Weight Control

Kosthold er snarere den sikreste måten å vekttap, men ved inntak av ølgjær, vil du øke inntaket av fiber, som kan brukes til fordel for vekttap. Den gjennomsnittlige inntak av 30 gram fiber daglig kan optimalisere caloric brenne, og du kan legge merke fordelene med ølgjær ved reduserende tiltak. Ølgjær er rik på protein og fiber, noe som bidrar til metthetsfølelse, indusere inntak av færre kalorier også gunstige for vektkontroll.

Husk at selv å være funksjonell for vekttap, bør ølgjær inntas i moderate mengder, for å opprettholde kontroll over antall kalorier. Det kan kombineres med grønnsaker og fruktsalater. Feste den til proteinkilder kan også være interessant for fremstilling av et måltid lavt fettinnhold og høy internasjonal funksjonalitet.

Hvis ukontrollert fortært, kan gjær øl føre til vektøkning. Hvis du spiser 3 ss gjær, vil du være å legge 95 kalorier til ditt daglige menyen. Det er viktig å skille seg ut på at hvis du spiser flere kalorier forbrenner du, uavhengig av hva slags mat de kaloriene bidra til vektøkning.

3- hjelpe på tarmfunksjonen

Noen avtale med hevelse og ubehag forårsaket på grunn av uregelmessig funksjon av tarmfloraen. Denne faktoren kan virke negativt på kroppen av dem som har problemer med vektkontroll. Ølgjær kan støtte styrking av slimhinnen til stede i tarmen, og dermed hindre virkningene av smittsomme bakterier, som kan virke negativt på funksjon av kroppen.

4- immunsystem

Legg merke til at kroppen er sterkere og mer motstandsdyktig mot ytre forstyrrelser gjør større sikkerhet for å utføre daglige aktiviteter, og fordelene med ølgjær kan hjelpe immunforsvaret, siden det kan være effektive i å gi vitaminer, proteiner, aminosyrer Essential, folsyre, selen, tiamin, mangan, niacin, sink, og mange andre. Selen er en av de viktigste er ansvarlig for denne fordel ettersom det virker som en antioksidant, og er meget praktisk for å unngå skader forårsaket av frie radikaler. Og inneholde meget lav prosentandel av fett, kan ølgjær virker mot bakterier, som også virker til å hindre patogener.

5- hjelp i å forebygge kreft

Det sies at øl gjær kan bidra til å forebygge kreft. Etter flere undersøkelser ble det fastslått at ølgjær har et middel som kan hindre negativ interferens på kromosomene. Proteiner tilstede, er at den kan være ansvarlig for en sikrere celledeling.

6. Hjelp fordøyelsessystemet

Det har blitt sagt at fordelene med ølgjær kan nå tarmen, men deres representasjon er ikke begrenset til dette. Matsammensetningene kan tilveiebringe forbedret yteevne og styrking av fordøyelsessystemet. Gjær er rike på gode bakterier og selv probiotika, som kan forebygge og til og med redusere noen problemer som hindrer riktig fordøyelse prosess, som det finnes tilfeller av diaré.

7 Støtte fra PMS symptomer

Maten er også navngitt som støtte mot PMS symptomer, redusere muligheten for oppblåsthet, humørsvingninger og appetitt, og redusere virkningen av en av de viktigste skurkene i kvinner, kolikk.

8- bedre hud

Akne påvirker ikke bare tenåringer, men også voksne, noe som skaper ubehag og lav selvfølelse. Hva få vet er at ølgjær kan redusere virkningen forårsaket av dem. Det bidrar til helse av huden, og gjennom B-kompleks av vitaminer, kan bidra til å balansere ernæringsmessige nivåer, noe som reduserer muligheten for betennelse, noe som fører til bevaring av huden. Ølgjær kan redusere sannsynligheten for hudkreft.

9 hjertet helse

Kolesterol kan også være bedre kontrollert hvis du innlemme ølgjær til måltider. Det kan handle om dårlige kolesterolet, som kalles LDL. Hvis forsonet med en regelmessig mosjon rutine, kan fordelene med ølgjær optimaliseres, og ikke bare reduksjon av LDL ombygging, men også økning i HDL, som er det gode kolesterolet. Mulighetene for å få hjertesykdom blir mindre opplagt, eller til og med forekomsten av hjerteinfarkt og cerebrovaskulær hendelse blir mindre gunstig.

10. Styrking av luftveiene

Fordelene med ølgjær påvirke immunsystemet, og en bedre motstand mot motgang, kan luftveiene bli styrket. Gjæren kan bidra til å bekjempe forkjølelse og influensa som skader rutine, spesielt i tilfeller av allergier og våtere årstider.

Andre referanser:

  1. http://www.liveh3.com/article/502630-what-are-the-benefits-of-brewers-yeast-tablets/
  2. University of Maryland - Medical Center.
  3. Sharma Shilpi, et al. "Fordelaktig virkning av krom tilskudd på glukose, HbA 1C og lipid variabler i Individer med nylig angrep type 2-diabetes." Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 25,3 (2011): 149-153.
  4. Holdsworth, E. S., D. V. Kaufman, og E. Neville. "Den fraksjon som var avledet fra ølgjær inhiberer kolesterolsyntesen ved rotteleverpreparater in vitro." British Journal of Nutrition 65,02 (1991): 285-299.
  5. Da Silva, Ariane Fernanda et al. "Anticlastogenic effekt av β-glukan ekstrahert fra Saccharomyces cerevisiae, på dyrkede celler eksponert for ultrafiolett stråling." Cytotechnology 65,1 (2013): 41-48.

Du vet allerede fordelene med ølgjær til fitness og helse? Kjenner du noen som bruker det som et supplement for å miste vekt? Ville du? Kommentere nedenfor!