Prevensjons Gestinol 28 Fattening eller Gå ned i vekt?

Gestinol 28

Den 28 Gestinol prevensjonsmiddel er en oral pille kontinuerlig bruk, nettopp fordi inneholde lav dosering, så der i syv dager av menstruasjonsintervall. I tillegg blir brukt åpenbart å hindre graviditet, er det ofte nevnes i å redusere kramper og PMS symptomer.

indikasjoner

Den befruktningshindrende Gestinol 28 er indikert for kvinner som ønsker å stoppe menstruasjon for et bestemt tidsrom, eller for behandling av symptomer på menstruasjon, slik som sterke kramper, hodepine og andre symptomer på PMS ulemper som oppstår.

I tillegg til å hindre graviditet, er det contraceptive å fremheve redusere forstyrrelse av menstruasjon samt redusere sykdommer slik som endometriose og ovariecancer. Det hjelper også på å hindre endometriose, en sykdom som blir stadig vanligere hos kvinner rundt om i verden. Det er et kontinuerlig prevensjonsmiddel som kun inneholder progesteron.

For kvinner med endometriose, er denne pillen anbefales for sykdomskontroll eller forebygging av sykdom. Og det er vanligvis brukes etter operasjonen og etter bruk av analoger. I tilfelle av fibroider, er det forventet å bli redusert ved bruk av pillen.

rapportering brukere

En av brukerne anbefaler ikke Gestinol 28 fordi stedet for å behandle kolikk som løfter, de økte fødselsveer, og også øke flyten av blod. Men hun sier at han har brukt 28 Gestinol tidligere i tre år og aldri hatt uønskede effekter. Hun har to cyster på eggstokkene, og det vil søke gynekolog for en ny retning.

En annen bruker rapporter som har en fibroid på 3 cm og så ble rådet til å innta stoffet for behandling, men hun sier at siden starter inntaket av hormoner hun fikk 10 kg. Men det betyr ikke angi om problemet kommer bare fra Gestinol 28 eller alle legemidler med hormoner som tar den.

Prevensjons Gestinol 28 fetende?

En av de rapporterte bivirkningene er vektøkning. Dette kan skje på grunn av svelling og vannretensjon at hormoner som er tilstede i formelen generere i kroppen. Selv om hver pille kontinuerlig bruk diagrammet inneholder mindre hormoner enn tradisjonelle prevensjon som er tatt med en pause på syv dager, kan den daglige og kontinuerlig inntak bidra til denne svelling, som kvinner som gir pause å menstruere ser reduserer hevelse etter å ha gått gjennom menstruasjon.

Men dette varierer fra kropp til kropp og er direkte relatert til metabolisme av hver kvinne, er det vanskelig å forutsi reaksjonene født genererer om hver person. Så, for å si at den preventive 28 mister vekt er også veldig relativt, da det varierer med predisposisjon for hormoner av hver kvinne.

Når du er i tvil, ta kontakt med en gynekolog for en konkret vurdering, men husk at den preventive Gestinol 28 fetende, men i noen tilfeller, og når dette skjer bare be om utveksling av medisin med eksperten.

Hvordan ta?

Inneholder lave hormonnivåer, må pillene inntas uten pause fra de tradisjonelle versjoner. Bata ta en tablett daglig, med start på den første dagen av menstruasjon, full inntak av 28 piller tilstede på kortet, og når kortet over, allerede starte nye neste dag, uten avbrudd.

Dette legemidlet har blitt utviklet for kontinuerlig bruk, og forårsaker derfor ikke noe problem med det, forskjellig fra den normale prevensjon bør ikke inntas kontinuerlig på grunn av høyere doser av hormoner. Den Gestinol knytter progestin og syntetisk østrogen.

sivile effekter

Hvis en kvinne startet fødselen av inntaket på den første dagen av menstruasjon, er Gestinol 28 allerede tar effekt siden den første pillen. Husk at det første diagrammet er å tilpasse kroppen til hormonet, slik at det kan skje eksos blødning til bruk av den tredje pakken. Andre bivirkninger som kan være vektøkning, hodepine, kvalme, hevelse av brystene, mageforstyrrelser, depresjon, kloasme og endringer i libido - noe som kan øke eller avta.

Din fortsatte bruk av Gestinol 28 kan føre til amenoré, som er noe mer enn en mangel på menstruasjon. Dette er et annet prevensjons alternativ, spesielt egnet for kvinner med alvorlige PMS symptomer og som ønsker å bli kvitt disse problemene.

advarsler

Før du starter behandlingen, må klinisk undersøkelse utføres, som inkluderer blant annet: blodtrykksmåling, søke glukosuri og, om nødvendig, nedsatt, og grundig gynekologisk undersøkelse av brystkreft og livmorhals cytologi. Muligheten for graviditet må utelukkes fordi det er helt kontraprevensjons inntak av gravide kvinner.

I langtidsbehandling anbefales til seks måneders medisinsk sjekk. Under behandling med steroider har vært observert noen ganger godartede leversykdom og andre sjeldne også ondartet, i enkelttilfeller kan forårsake alvorlig intra-abdominal blødning. En kvinne bør informere gynekolog uheldige og uønskede reaksjoner, fordi avhengig av alvorlighetsgraden av problemet administrasjonen av p-piller bør stoppes umiddelbart.

Pillen Gestinol 28 bør være nøye observert hos kvinner med diabetes, hypertensjon, åreknuter, otosclerosis, multippel sklerose, epilepsi, porfyri, tetani, minor chorea, flebitt eller trend historie for diabetes

Din gynekolog anbefalt behandling med prevensjons Gestinol 28 for deg? Noen du kjenner sa det fetende? Kommentere nedenfor!