Bodybuilder Dennis James – Diet, opplæring, tiltak, bilder og videoklipp

Bodybuilder Dennis James - Diet, opplæring, tiltak, bilder og videoklipp

Født 31 mai 1966 i byen Heidelberg, Tyskland, er bodybuilder Dennis Tyron James kjent for å ha vunnet titler som Nabba Mr. Universe i 1995, som var bare den første erobringen av utøveren, NPC USA-VM i 1998, IFBB Grand Prix Ungarn i 2001, i tillegg til IFBB Pro og IFBB Europa Super Show Tampa, både i 2009.

I 2004 Dennis var åttende i 2005 og nådde sjette plass. I 2006 kroppsbygger var niende i 2009 og den 14. i 2010, hans siste deltakelse i arrangementet og i offisielle konkurranser i bodybuilding, kom ut i 11. plass.

Den første utøveren deltakelse på Arnold Classic fant sted i 2000, og han forlot liga til fjerde. Etter det året etter, i 2001, var det enda bedre, og nådde tredje plass.

I 2002 og 2009 ble Dennis James regnes som den syvende beste bodybuilder blant konkurrentene i Arnold Classic.

For å kunne opprettholdes mellom de største utfordrerne i ligaen så lenge, må Dennis James sikkert har jobbet virkelig hardt tross alt ingenting faller fra himmelen, la alene i bodybuilding verden. I dag skal vi lære mer om forskjellen mellom denne utøveren, finne ut hva din målinger, kosthold og trening, samt ta en titt på noen av dine bilder og videoer. 

Dennis James tiltak

La oss begynne med målinger. Med 1,72 m høyde, kroppsbyggeren veier ca 117 kg i konkurransen. Siden den tid er ikke i konflikt offisielle VM kroppsbyggende denne verdien varierte mellom rundt 130 og 134 kg.

Dennis James diett

Selv utenfor perioder med konkurranse, ble kroppsbygger kjent for å fortsette med en topping kroppen, men med kvalitet, med god muskeltetthet uten svært høye nivåer av væske eller fett.

Ved innhenting av dette resultat, har strømmen en viktig rolle, spesielt i å gi proteiner, essensielle næringsstoffer for veksten og dannelse av muskler, som med høyt nivå kroppsbyggere. Etter la oss ta en titt på noen eksempler på måltider som er en del av Dennis James kosthold:

 • Måltid 1: 100 g havre og 90 g myseproteinisolat supplement;
 • Måltid 2: 340 gram av kyllingbryst, sammen med 300 g potet;
 • Måltid 3: 400 g kyllingbryst og 60 g havre;
 • Måltid 4: 340 g av kyllingbryst med 230 g av ris;
 • Måltid 5: 340 g storfekjøtt og 250 g søtpoteter, brokkoli overvåkes;
 • Måltid 6: 90 g av myseproteinisolat. 

Dennis James trening

Sammen med diett, trening av noen bodybuilder spiller en nøkkelrolle i muskel resultater, samt forestillingen han vil oppnå i konkurranser der det deltar.

Vurdert en av konkurrentene med de største musklene i den perioden hvor det deltar i alle fall deler Dennis James ukeskalender hans intense treningen som følger:

- mandag

Uken begynner med trening for å jobbe brystmusklene og biceps. 

Se videoen under for bodybuilder brystet treningen: 

- tirsdag

Neste dag er mannen arbeider i stedet for quadriceps og hamstrings.

- onsdag

Midtuke er det på tide å trene ryggen muskler.

Sjekk ut følgende serie av Dennis James tilbake:

- torsdag

Den dagen de jobbet musklene er deltoids - som ligger på skuldrene - og triceps. 

- fredag

 Og når uken er på sitt slutt, trener Dennis igjen brystmusklene og biceps. 

Intervju med Dennis James

I fjor, en brasiliansk kanal Youtube Channel Ander, som spesialiserer seg på fitness, helse, kosthold, kosttilskudd og trenings verden, ledet av Anderson Barbosa, klarte å gjennomføre et intervju med Dennis James.

På den tiden snakket han om hva du synes om bodybuilding i vårt land og de brasilianske idrettsutøvere og om hans hemmelige for å holde en så stor kropp.

Den komplette og tekstet intervjuet du kan se videoen nedenfor:

Bodybuilder har vært i Brasil  

I mai 2012, Dennis James var i Brasil og deltok i Expo Nutrition SP - sports ernæring rettferdig som foregår i landet - og selv tok del i en simuleringstrening, som en soldat Special Operations Battalion Police (BOPE) av Rio de Janeiro. Videoen med spillet kan du sjekke følgende:

Dennis James fungerer for tiden som trener andre idrettsutøvere

På 49 år gammel, er bodybuilder allerede pensjonert offisielle mesterskap og liv i Phoenix, i Arizona.

Men fortsetter han å vie seg til sporten og tilbyr opplæring for idrettsutøvere som den egyptiske Mamdouh Elssbiay, bedre kjent som Big Ramy, 31-åringen, som en gang ble ansett som en av bodybuilding verden løfter.

Se etter en video i fjor der Dennis James utfører en rekke skuldre sammen med sin elev, Big Ramy:

Bodybuilder er også trener for den brasilianske utøveren Júlio Balestrin, 37 år gammel og født i byen São Caetano do Sul, i delstaten São Paulo. Dennis tar seg av den ernæringsmessige del av Balestrin siden år 2011.

"Jeg elsker sitt arbeid. Det er helt ulikt noe jeg noensinne hadde limt inn i praksis i hele min karriere. Snart rådgivning, jeg hadde store lærdommen. Det var klart hvorfor amerikanerne skiller seg ut så mye i denne sporten, "sier Julius.

I den samme samtalen, Balestrin avdekket at en av forskjellene fra tidligere anbefalinger fra den tyske er riktig bruk av karbohydrater i maten. For den brasilianske, noe som utøverne i landet vårt fortsatt trenger å lære er det å bruke nærings i deres favør.

Fakta om Dennis James

Dennis James er enkelt, men det betyr ikke at den er tilgjengelig i kjærlighet markedet: han har en kjæreste. Allerede en av de største bodybuilder av kildene til inspirasjon er å se på videoer som er relatert til bodybuilding verden.

Målet at utøveren har til sin langsiktige livet er å alltid være involvert i bodybuilding aktivitet.

Dennis, det som er mest verdifulle i livet ditt er hans datter Anna og Sin kjæreste. Det legger også stor vekt på et europeisk bodybuilding konkurranse de vant i 2001.

Utøveren og coach sa også at hvis det ikke var en profesjonell bodybuilding området, ville trolig være å spille profesjonell fotball i Tyskland, hans hjemland. Kvaliteten han mest beundre i en person er ærlighet og en funksjon som han ikke liker noen har er lengden.

Dennis sa også kvaliteten han beundrer i seg selv er det faktum av aldri å gi opp ting og bekjente at hans verste egenskap er å være altfor oppriktige, som ikke alltid er godt akseptert av andre.

andre bilder 

Sjekk under en serie med bilder av bodybuilder og trener Dennis James:

15kboaforma

15jboaforma

15hboaforma

15gboaforma

15eboaforma

15cboaforma

15dboaforma

15bboaforma

15aboaforma

Kilder som referanse:

 • http://www.mrofansite.com/james.html
 • http://www.bodybuilding.com/bodybuilders/dennis.htm
 • http://www.dennis-james.com/
 • http://www.fitflex.com/dennis-james.html
 • http://www.marmitafitness.com.br/blog/inspire-se/julio-balestrin-ruma-ao-topo-3158412/

Du allerede visste arbeidet til bodybuilder Dennis James? Han mener at hans treningsmetoder og kosthold er interessant, og ønsker å ha ham som trener? Kommentere nedenfor!