Hvordan lage Annatto te – Inntekter, fordeler og tips

annatto

Den annatto er et tre hjemme i Sentral-Amerika og América do Sul og også funnet i Karibien. Indiske stammene bruk annatto frøene og bladene lange for medisinske egenskaper som en behandling ved forskjellige sykdomstilstander.

Fordeler med annatto te: hva det er?

Den annatto bidrar til å øke energi, styrkende kroppen, styrking av leveren og redusere betennelse. Anlegget frø bidrar også til lavere dårlige kolesterolet, senke blodtrykket og hjelpe behandle ødem. Det hjelper også å styrke nyrene og hjelpemidler i fordøyelsesprosessen, og brukes til å lindre fordøyelsesbesvær problemer så vel som forstoppelse og halsbrann og ubehag i magen. Den annatto te kan også brukes som et afrodisiakum og også for vekttap.

  • Se også: annatto te Slims deg?

Noen sivilisasjoner mener også at det kan kurere hepatitt og malaria, men det er ingen verifiserbar bevis på dette så langt.

De Annatto frø er rike på karotenoider, en antioksidant i stand til å øke hastigheten på forbrenningen av fett og redusere dårlig kolesterol. De inneholder slimløsende egenskaper, hjelpe til med å fjerne slim fra lungene, så annatto anbefales også i tilfeller av hjertebank i hjerte- og astmaanfall, bronkitt og hoste.

For barn, er te fra Annatto frø brukes til å drepe ormer. I utendørs bruk, kan annatto te brukes i tilfeller av brannskader, unngå dannelse av bobler.

Hvordan annatto te - Inntekter og hvordan å forberede

ved utarbeidelse av teblader og annatto dra nytte av deres egenskaper for helse og fitness interessert? Sjekk ut oppskriften nedenfor og lære å lage annatto te hjemme!

1. annatto Tea Oppskrift

ingredienser:

  • 10 ark med annatto
  • 1 liter vann. 

forberedelse:

Bring vannet til å koke i en kjele og tilsett bladene av annatto. La stå i 10 minutter, slå av og la den hvile. Sil og drikk tre ganger om dagen.

tips

Det antas at bruken av annatto kan øke mengden av sukker i blodet, som er kontraindisert for de med diabetes. Det kan finnes i helsekostbutikker i form av blader eller frø. Den pulverisert versjonen er funnet i supermarkeder. Te kan også brukes lokalt for å fremme sårheling, hudinfeksjoner og behandle brannskader. For spørsmål om forbruk, er det alltid viktig å konsultere lege og kostholdsekspert.

Hva synes du om denne oppskriften på hvordan du kan lage annatto te hjemme? Vi skal lære å nyte fordelene av anlegget? Kommentere nedenfor!