Som Få Rask, sunt og No Belly

opp i vekt

Økende vekt er like vanskelig som å miste vekt. Ok, det kan være litt av en overdrivelse, men vi vet alle en tynn person som en pinne og som ikke spiser lite. De fleste av oss er sjalu fordi de aldri får fett, men de ønsker også å vite hvor fort fett, sunt og har en tonet kroppen, selv med kurver eller muskel.

1. Trening

Hvis du spiser nok, pass opp for den uunngåelige magen slank. Enten du er tynn, som du blir eldre, utvikler du en ølmage. Å fete flat mage, bør du holde kroppen tonet. For denne øvelsen er viktig. Bli med i en balansert blanding av cardio, styrketrening og fleksibilitet øvelser hver dag.

2. Løft vekter til å helle massen

Hvis du ikke har funnet det ut, må du gjøre vekt trening for å bygge muskelmasse. Grunnlaget for rutinen bør være de viktigste undersøkelsene: knebøy, benkpress, push-ups, etc. De bruker ulike muskler mens du aktiverer din hormonelle respons systemer.

3. Sunt kosthold

Du kan ta kosttilskudd, men du trenger mer for å vite hvor fort fett med et balansert kosthold. Du trenger riktig mengde protein, karbohydrater og fett. Spis nøtter og meieriprodukter. Protein er nøkkelen til etableringen av muskler; dette vil hjelpe deg til å få vekt.

4. Øk væskeinntak

Hvis du ønsker å få vekt sunt, trenger du appetitt. Unngå å drikke vann før og under måltider, trenger du ikke ønsker å redusere appetitten.

5. Spis mindre

Hvis du spiser mellom måltidene, stopp. De sier at du bør spise tre store måltider eller fem-seks små måltider om dagen. Men å spise mindre er mer. Velg matvarer med ernæringsmessige kalorier og øke inntaket av stivelsesholdige matvarer, for eksempel søtpoteter. Husk, jo mer usunn mat du spiser, jo mer du frata kroppen av sunne næringsstoffer. En tynn person spise mange usunne matvarer vil lide de samme konsekvensene som en overvektig person som spiser dårlig.

6. Spis riktig måte

Ofte velmenende folk forteller deg at de vet hvor fort fett, det er bare du spiser kaker og andre desserter med sukker for å få vekt. Mens normalt denne strategien fungerer perfekt for noen, for andre kan det føre til visceralt fett. Dette betyr at en person ser ut til å lene seg ut, men har akkumulert fett på feil steder (rundt vitale organer) på innsiden. I tillegg matvarer med sukker fjerne fra kroppen de næringsstoffene den kan få fra andre matvarer.

7. Spis masse sunne grønnsaker og kjøtt

Du er nødt til å spise mye mer enn før hvis du ønsker å få vekt. Siden kroppens sammensetning avhenger 80% av dietten, vil du måtte fylle, sunt. Du må tilby mange proteiner for å syntetisere hormoner.

8. Spis sunt fett

Spis rikelig med sunt fett. Spis eggeplommer, kjøtt og animalsk fett, kokosolje og andre sunne fettstoffer. Øk inntaket av kalorier - den sunne typen, selvfølgelig. Så de bananer har rett her.

9. øke proteininntak

Aldri la proteininntaket er mindre enn 2 g / kg kroppsvekt når du ønsker å vite hvordan du skal legge på seg raskt og uten mage. Det er byggesteinen av muskler, og kroppen din vil be om det.

10. Foods som hjelper deg til å få vekt

 • Hele egg: Det er økonomisk og fullt av protein, vitaminer A, D, E og god kolesterol.
 • butter: Smør er knyttet til langsiktig vektøkning. Inntaket av smør bør være moderat, siden regelmessig inntak kan skade hjertet, ifølge noen undersøkelser.
 • tunfisk: Essensielle fettsyrer tunfisk inneholder sunt fett som ikke bare bidrar til vektøkning, men også bidrar i generelle velvære.
 • naturlig fruktjuice: En sunn og næringsrik måte å få noen kilo, ta fruktjuice 100% naturlig som er full av næringsstoffer.
 • Grovbrød: Du kan spise sunt og få fett mens du spiser brød, som har ca 69 kalorier per skive.
 • I stedet for å lagre sjokolade som en glukosebelastning, prøv havre barer rikt på fiber og lite sukker. De tar vare på deres ønske om å spise.
 • havre: En bolle med havregryn er en næringsrik frokost. Den er rik på fiber, og gir også viktige næringsstoffer til kroppen.
 • yoghurt: Den lav-fett yoghurt med fruktsmak kan gi deg opp til 118 kalorier. Inkludere i ditt daglige kosthold for å få så fett raskt.

11. Mat rik på gode kalorier

 • cheese: En cheddarost porsjon har 69 kalorier. Osten er konsentrert melk, så det er rikt på protein og kalsium, fett, kolesterol og kalorier.
 • olje: Legg til mer fett til maten er en god måte å legge til kalorier. Velg olivenolje, avocado olje, etc., som er bra for helsen din og legge til kalorier.
 • banan: En banan har ca 100 kalorier. Ikke bare den er rik på karbohydrater og næringsrik, det er også stor for strøm i mange år.

12. Frukt og grønnsaker for å få vekt

Inkluder tre til fire porsjoner med frukt og grønnsaker til ditt daglige kosthold. Det er best å konsumere frukt i sin naturlige tilstand å få alle de næringsstoffene.

13. Sleep nok

Søvn regulerer hormoner og bidrar til å gjenoppbygge muskler. Det er svært viktig at du har en skikkelig natts søvn for å være så feit riktig, sunt.

14. kosttilskudd for vektøkning

Kosttilskudd bør tas bare på anbefaling av en lege eller ernæringsfysiolog, bare i tilfeller av uførhet. Som kroppen behandler disse kosttilskudd det avhenger av behovene til kroppen din. Kosttilskudd som er generelt forbundet med vektøkning er generelt høyt innhold av karbohydrater.

Den samme regelen for å fokusere bare på behovene til kroppen din før du kjøper kosttilskudd gjelder vitamin og mineraltilskudd i tillegg. Overdreven multivitaminer kan forårsake hypervitaminose fører til ulike problemer som diaré og oppkast.

15. Mat valg som hjelper deg opp i vekt

Tygge maten skikkelig for bedre fordøyelse. Unngå overdrevent inntak av drikker som kaffe og te umiddelbart etter måltider, da dette reduserer opptaket av mineraler som jern. Registrer ditt vektøkning; er sunt gevinst ca 5-6 kilo per måned.

Cook intelligent, ved hjelp av en rekke matvarer som er bra for helsen. Bruk en rekke av frukt og grønnsaker for å lage salater og sunn snacks.

usunne matvaner gjøre usunn vekt

 • Mangel på søvn kan gjøre deg få fett.
 • Spise i bilen.
 • Spise foran TV-en.
 • Spiser den samme maten hver dag.
 • Føre alt som er på tallerkenen din.
 • Gå til kantina eller møte for en drink.

Etter å ha vunnet riktig vekt

Riktig kombinasjon av sunn mat, mosjon, pust, hvile og søvn gjør deg gladere og sunnere person. Når du har lært hvordan du raskt opp i vekt, og fikk rett mengde vekt sunt og uten mage, merker du at din naturlig tynne kroppen ser mer tonet og flere kurver på de rette stedene enn du trodde var mulig!

Hva er de største problemene man står overfor for å få fett? Du trener? Kommentere nedenfor!