15 Fordeler med Avocado – For å tjene og egenskaper

avokado

Fruktene kan hjelpe til vekttap prosessen og gi metthetsfølelse ved ugunstige øyeblikk. Mens de fleste av dem er rike på karbohydrater, er avocado sammen, for det meste av fett.

Nå vil vi forklare fordelene med avokado for vår helse, hva er, hva deres viktigste egenskaper, og du kan forstå at skurken han ikke har noe, snarere tvert imot, det kan forbedre sin livskvalitet og selv bidra til å holde god form.

Hva er avocado?

Avokado er en frukt innfødt til Mexico og Mellom-Amerika, som tilhører arten Persea americana. I dag, takket være hybridisering, og tusenvis av år med dyrking, er det mange varianter av frukt, de viktigste produsentene i dag er Mexico, Chile, USA, Indonesia, Den dominikanske republikk, Colombia, Peru, Brasil, Kina og Guatemala.

Eksternt er avocado grønn og levende som modnes blir mørkere, nesten svart. Massen er lysegrønn eller gulaktig og har kremaktig konsistens. Innvendig finner vi en stor klump, som er avocado frø.

avocado Properties

En liten avokado med 150 g cellulose (ca. 1 kopp) gir 240 kalorier, 22 g fett, 13 g karbohydrater, proteiner 3g og 10g av fiber. Vi var i stand til å realisere derfor at avokado er ikke en lav kalori frukt belastning, men forskjellen ligger i sammensetningen av fett. Nesten 70% av det fett som finnes i avokado enumettet, det meste av oljesyre, og resten er sammensatt av flerumettede fettsyrer (omega-3 og omega-6) og mettet (palmitinsyre).

Dens forholdet mellom omega-6 og omega-6 er mer enn 10: 1. Det antas at en ubalanse i disse mengdeforhold er ansvarlig for å forårsake betennelse og enkelte sykdommer. Helsemyndighetene i mange land anbefaler forholdet 5: 1 til 2: 1 kan bli funnet. Således, til tross for fordelene med avokado og enumettet fett, for å kompensere for inntak av omega-6 er tilstede i avocado er viktig å søke rike kilder av omega-3.

Mengden av fibre som er tilstede i avokado også imponerende. 10 g tilsvarende 40% av den anbefalte daglige mengde av fiber.

I tillegg til makronæringsstoffer, inneholder avokado et svært bredt spekter av vitaminer og mineraler. Bemerkelsesverdig er de vitamin B kompleks, vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin A, kobber, mangan, magnesium, fosfor, kalium og sink.

caloric verdier

Den brennverdi av avocado er høy? Ja, men det er viktig å reflektere over de valgene som er gjort for sine måltider; gjennom utvalgte matvarer for mat og søker funksjonelle erstatninger til kroppen din.

Den avocado inneholder i gjennomsnitt 180 kalorier per 100 gram. Det har fett? Ja, men de er gode fettstoffer. Det er enumettet, essensielle fettsyrer for å kontrollere kolesterolet og redusere triglyserider. Det er også indikert for behandling av kardiovaskulær sykdom og forebygging.

karotenoider

Frukten bistår i absorpsjonen av lykopen og beta-karoten, som karotenoid som er fettløselige avokado kan tilby. De kan hjelpe og bevare cellene i kroppen din. Denne fordelen kan fås fra innsettingen av i det minste 150 g avokado i tradisjonelle salater. Dette resultatet kan også oppnås med avokadoolje medlemskap, kan du kjøpe i helsekostbutikker.

Nedenfor kan du kjenne til hoved karotenoider som finnes i avokado:

 • alfa-karoten;
 • beta-karoten;
 • Betacriptoxantina;
 • lutein;
 • neoxanthin;
 • violaxanthin;
 • Zeaxanthin.

rik kilde til næringsstoffer og vitaminer 

Den avocado er et skattekammer av vitaminer og viktige næringsstoffer for balansen i en organisme. Den er rik på mineraler som kalium, jern, kalsium og magnesium. Du kan få ulike fordeler av avokado, som vi vil se nedenfor, gjennom vitaminene A, C, E, K og B-kompleks vitaminer

Hva er avocado?

I Brasil er avokado mye brukt i fersk form, slått med melk eller krøllete, mange folk legger sukker eller sitron. Allerede i utlandet, den mest populære formen for avocado bruken er i velsmakende oppskrifter - den vanligste er å forberede guacamole, en saus av meksikansk opprinnelse som foruten avocado fører også løk, tomater, koriander, sitronsaft og krydder.

Kan også brukes som Substitute av oljer og fett i noen oppskrifter, passerte brød og toast i utarbeidelsen av smørbrød og å gi en spesiell touch til salater.

Tilsett avokado i kostholdet kan gi mange fordeler på grunn av sin næringssammensetning rik på fett "venner" og sunne fytokjemikalier.

Det er mange fordeler med avocado, her er hva de er.

Avocado fordeler for helse og fitness

1. øker absorpsjonen av karotenoider

Mange matvarer har rød fargepigmenter eller oransje i komposisjonen, som er kalt karotenoider. Eksempler er søte poteter, papaya, gulrot, mango, spinat, rødbeter og brokkoli.

I menneskekroppen, karotenoider fungere som antioksidanter og forløpere for A-vitamin, som er avgjørende for øye helse. Være fettoppløselige, er absorpsjonen av disse stoffene forsterket ved tilstedeværelse av fett i melet er imidlertid de matvarer som inneholder dem er meget dårlig i lipider. Følgelig har forskere studert sammenhengen mellom absorpsjonen av karotenoider naturlig tilstede i matinntak felles avocado.

Avocado er rik på sunt fett og forbedret absorpsjon av karotenoider i 2-6 ganger i forhold til måltidet uten avokado. I absorpsjon, avocado også indikert for å forbedre omdannelsen av karotenoider til vitamin A.

Dessuten inneholder den meget avocado karotenoider. Den mest tallrike er crisantemaxantina men er også funnet neoxanthin, lutein transneoxantina og, som nevnt ovenfor.

Vi kan konkludere derfor at i tillegg til sine iboende egenskaper, kan avokado hjelpe oss å få det beste ut av andre matvarer også, forbedrer opptaket av disse plante forbindelser.

2. anti-inflammatorisk effekt

Du bor sammen med hevelse, rødhet og ubehag på grunn av slitasjegikt, revmatisme og dråper, er det ofte anbefalt av leger til å ta en vanlig diett for å administrere, er det ikke? Deretter prøve å legge avokado til måltider. Det vil være svært effektiv i resultatene og redusere innvirkning på din helse og kropp.

Fordelen kan bli gjenkjent av den positive effekten av avocado på HDL kolesterol, anses gode kolesterolet, ansvarlig for å beskytte blodårene, og ikke for ødeleggelsen av disse. Det kan hjelpe til utvidelse av blodårene og i ulike kroppslige forandringer gunstig for balansert og ordnede kroppen din. Denne fordelen er levert av avocado vitamin E, som induserer fett for å ta anti-inflammatorisk effekt.

Leddgikt er en betennelsessykdom som rammer mange mennesker og fører til alvorlig leddsmerter og andre problemer. Avocado komponenter slik som monoumettede fett, fytosteroler, vitamin E og C, i tillegg til karotenoider, å bekjempe inflammasjon forårsaket av artritt forbedre kvaliteten av disse pasientene.

3. Redusere stress

Den avocado inneholder en substans som kalles glutation, noe som reduserer effekten av kortisol, stress hormon karakteristikk. Overskuddet av dette Hormone hindrer også vekten reduksjonsprosessen. Glutation også fordeler detox kroppen din og forbedrer funksjonen til leveren din, og dermed gjør bedre eliminering av giftstoffer flere av avokado fordeler.

4. Forbedrer kardiovaskulær helse

Legg avocado til et balansert diett har blitt vist å være effektiv i å forebygge og bekjempe forskjellige kardiovaskulære sykdommer ved å forbedre dårlige kolesterolet (LDL) og å redusere nivået av oksidativt stress i blodstrømmen.

En av de faktorer som bidrar til disse fordelene ved avokado er dets lipid-blandingen, såsom monoumettede fettsyrer, særlig oljesyre, som er 68% av fettet i frukt og mye forskning har vært forbundet med fordelaktige effekter på kardiovaskulær helse, i tillegg forbedre hjernens funksjon og gir bedre vekst og cellefornyelse. Denne konsentrasjonen nærmer seg avocado sammensetning meget sunne oljer som olivenolje.

Andre meget viktige komponenter er de fytosteroler, inkludert beta-sitosterol, kampesterol og stigmasterol. De har en viktig anti-inflammatorisk rolle, som også drar forebygging av vaskulære komplikasjoner.

Andre viktige bestanddeler er de antioksydanter omfatter karotenoider, vitamin E og vitamin C og andre komponenter med anti-inflammatorisk effekt, procyadiner og katekiner, er flavonoider.

Det antas at disse fordelene kan oppnås gjennom regelmessig inntak av ca en kopp eller en kort kjøretur fra avokado og alltid forbundet med et riktig kosthold, balansere mengden og kvaliteten på fettet spist.

5. Anticancer

Stoffet er ansvarlig for denne effekt er glutation som beskrevet ovenfor. Hun er i stand til å fungere som blokkerer minst 30 forskjellige kreftfremkallende. 

6. Kolesterol kontroll

Den avocado gir økt HDL-kolesterol er ansett som god kolesterol og å redusere LDL-kolesterol, det dårlige kolesterolet. Den reduserer mengden av beta-sitosterol hormon og er i stand til å hemme absorpsjonen av diettkolesterol.

7. vanlige tarm Flow

Vi vet at en tarm med jevn flyt opprettholdes med bruk av mange funksjonelle matvarer. Riktig funksjon av tarmen er en av de mest avokado utbytte av de fibre som inneholdes i frukten.

8. hemmer appetitt og gå ned i vekt

Fordelene utvide til avocado vekttap. Det er svært høy i fiber, en porsjon av 150 g inneholder 10 g av dette næringsstoffet som er essensielt i dietter for vekttap som det hjelper på tarmfunksjonen, gir metthetsfølelse i lang tid, og selv bidrar til å redusere glukose pigger og kolesterolnivået i blodet.

Forskning publisert i Nutrition Journal fant at personer som spiste en halv avokado med lunsj måltid var 40% mindre lyst til å spise et par timer senere. Inkludering av guacamole til de viktigste måltidene retter også synes å ha den effekten.

Enumettet fett, som er rik på avokado, er assosiert med redusert magefett, som er den farligste i form av risikofaktoren for utvikling av sykdommer relatert til overvektige.

Den avocado inneholder små mengder karbohydrater foruten å ha en meget lav glykemisk indeks. Dette hindrer glukose og insulin pigger, hvis returen resultat etter glukoselagring som glykogen eller fett, som utløser mer sulten.

Dermed, til tross for høy konsentrasjon av fett og kalorier, mens du legger avokado til et riktig kosthold, det vil hjelpe deg i å miste vekt. Men det krever klokskap i sin inntaket. Det indikerer den maksimale forbruket av avocado halv dag.

9. Regulering menstruasjon

Du kan bruke avocado til å regulere menstruasjonssyklusen. Det indikerer at inntak te laget med blomster for eksempel; du kan konsumere rundt 2-4 ganger i løpet av dagen. Et menstruasjonssyklus under kontroll gir også reduksjon av effektene av PMS (premenstruelt syndrom).

10. Forbedrer Vision

Det avocado helsemessige fordeler av deres visjon levert av vitamin A som finnes i frukt.

11. Gir bedre helse til håret ditt

Der Avocado fordeler for håret ditt, kan du bli kvitt flass plagsom, gi styrke til dem og også bidra til å forhindre håravfall.

12. Sleep garantert

Avocado kan være alliert du forsøkt å erobre perfekt natts søvn jeg trengte. B-kompleks vitaminer som B3 er i stand til å balansere hormoner ansvarlig for balansen av substanser som er ansvarlige for hjerneaktiviteten av søvn. Folsyre feeds også nevrotransmittere ansvarlig for søvn helse.

13. forhindrer for tidlig elding og behandler huden

Kraften av antioksidanter kan redusere de skadelige effektene forårsaket av frie radikaler i huden. Den stadige fornyelse av celler gir mer vitalitet og helse til sine vev. Huden kan bli mer hydrert og full av næringsstoffer samtidig. Avocado olje er svært ettertraktet for disse fordelene avocado.

Du har sikkert selv sett oppskrifter for hjemmelaget avocado maske for en vakrere hud. Dette skyldes det faktum at næringsstoffer i frukt, for eksempel gode fettstoffer og vitaminer å opprettholde hudens fuktighet, vitalitet og elastisitet. Oljesyre bidrar til å redusere irritasjon og rødhet i huden og forbedrer dens evne til å reparere. Tilstrekkelig inntak av denne fettsyren bidrar til å regulere produksjonen av sebum med huden, forbedring av acne og fet hud rammer.

Vitamin E og karotenoider bidra til å forhindre oksidativ skade som fører til dannelsen av rynker og fine linjer, og vitamin C deltar i produksjonen av elastin og kollagen, de viktigste strukturelle komponenter i huden.

14. Denjelp i bygge muskelmasse

Sammenlignet med andre frukter, avokado skiller seg ut ved å tilby 2 gram protein per 100 gram frukt. Som vi vet, proteiner er avgjørende for å få lean mass og hypertrofi.

En studie ble sendt i 3 uker begge grupper av to typer diett rik på mettet fett (palmitinsyre) og den annen rik på enumettet fett (oljesyre) som inneholder den samme mengde kalorier. Resultatene viste at bestemmelsen for fysisk aktivitet var nesten 14% høyere i den gruppe som fulgte diett rik på oleinsyre. De holdt en raskere metabolisme etter måltider. Dermed kan Avokado likevel gi ekstra energi fra veldig sunt fett kilder, for intens trening som kreves for å bygge muskler.

Regelmessig inntak av denne typen fett er også forbundet med en forbedring i syntesen av testosteron og veksthormon, to viktige faktorer for proteinsyntesen i muskler, inkludert kvinner.

Hvis du søker lean mass gain, kan du legge avocado til din spising plan, men husk å kontrollere forbruket.

15. Avocado bidrar til å regulere glukosemetabolisme

Som vi allerede har nevnt, inneholder den avocado en lav belastning av karbohydrater og en lav glykemisk indeks, noe som minimerer genereringen av glukose og insulin og i seg selv toppene er faktorer som gjør det til å være en god mat for mennesker med diabetes eller selv for ikke-diabetikere som ønsker å dra nytte av vedlikehold av lave nivåer av blodsukker. Tilstedeværelsen av store mengder fiber er også en faktor som bidrar til denne kontroll.

Videre studier er fortsatt nødvendig, men noen undersøkelser tyder på en reduksjon i insulinnivået og bedre regulering av blodsukkeret etter et måltid med avocado forbruk.

Også under undersøkelse er virkningen av en polyol som er tilstede i avokado kalt perseitol, som i motsetning til vanlige sukkere fører til en undertrykkelse av frigivelsen av insulin i blodet.

Videre er det avocado rik på vitamin K, som har en essensiell rolle i blodkoagulering. Studier viser at mennesker som spiser mer av dette vitaminet har 19% lavere sjanse for å utvikle diabetes. De frivillige ble fulgt i 10 år.

Noen tips til å konsumere Avocado

 • Avokado fytokjemikalier er konsentrert i deler som vanligvis ikke spise som er skallet og frø, eller kjerne. I nærmest barken masse kan vi finne mer næringsstoffer enn i de sentrale delene, så det anbefales at skallet blir brukt så mye som mulig av denne massen ved siden av bark. En måte å gjøre dette på er peeling hender, som en banan. Bare kutte avokado på langs i kvartalene og deretter dra huden med tommel og pekefinger. Dette vil bevare mye av massen som har en mørkere farge og er rik på fytokjemikalier også til stede i skallet.
 • Personer med lateksallergi bør konsultere lege før man spiser avokado, så det er også fare for overfølsomhet for frukten.
 • Den grønne avocado bør oppbevares i romtemperatur. Til hastighet modning, kan den plasseres i en pose eller papir wrapper.
 • Når moden, er avocado den mørkeste og soft shell når lett presset.
 • Moden frukt skal oppbevares i kjøleskap. Hvis allerede kuttet, er det interessant å holde i en lukket beholder og dryppe noen dråper eddik eller sitron overflate for å hindre oksidering av massen.
 • Ved å tilsette avocado til varme oppskrifter, er det anbefalt å fremstilles med lavest temperatur og kortest mulig tid, for å unngå høy temperatur skade på friskt fettsyrer.
 • Generelt mindre avokado pleier å være rikere på fett enn større.

Hva med å innlemme avokado i kostholdet ditt?

Visste du at disse viktige avocado helsemessige fordeler? Det har for vane å konsumere denne frukten? Kommentere nedenfor.