Hva Tomar natt for å ha en bedre søvn og vekttap

Å drikke før sengetid

Det er mange viktige faktorer som påvirker vekttap, og det viktigste, som vi vet, trening og kosthold. Men kvaliteten på søvn spiller også en avgjørende rolle i vekttap. Ingenting er verre enn ikke å ha en god natts søvn. Dette ikke bare etterlater deg trøtt, men kan også føre til vektøkning.

kamille te

Kamille te er en søvninduse te øker glycin nivåer i kroppen din, en nevrotransmitter som slapper nervene, og fungerer som et mildt beroligende. Murphy sier: "kamille er blitt assosiert med glukosekontroll og forbedret vekttap." Det foreslår også at du slår unna koffein før sengetid og holde seg borte fra te "detox" denne gangen.

druejuice

Juice er vanligvis ikke foreslått av ernæringseksperter på grunn av det høye sukkerinnholdet. Men Murphy anbefaler inntak av en liten drue juice 100% naturlig før du går til sengs, fordi det kan hjelpe deg å sove bedre og brenne fett over natten.

Drue juice er den perfekte kveldsdrink fordi det ikke bare hjelper med søvn, er det også et vekttap agent.

Du har som regel en hard tid å sove? Hva det tar før du går til sengs om kvelden? Ville oppleve disse to tips? Kommentere nedenfor!