Hvordan lage Carqueja te – Inntekter, fordeler og tips

Gorse

Kvakk er en enkelt plante som skal identifiseres, med 80 cm i høyde, men kan nå opp til to meter. Det har forgrenet stengler, blader og gulaktige blomster som er født som baller. Det er lett å finne i ødemarken og beite og anses skadelig av mange mennesker. Den vokser i fuktige og sollys.

Fordeler med Gorse te: Hva er?

Den Gorse te kan brukes til å behandle forskjellige sykdommer som skyldes dets styrkende egenskaper, som favoriserer mage helse, kjempe leverproblemer, bekjempelse av tarmsykdommer og feber.

Kosten har anti-inflammatorisk og diuretiske egenskaper som bidrar til å fjerne giftstoffer og overskudd av kroppen. Den Gorse te bidrar også kjempe anemi, astma, diaré, diabetes, og har antiseptiske egenskaper, antirevmatisk, antgripal og antibiotika. Dens febernedsettende eiendom bidrar til å kontrollere feber tilfeller bistår i behandling av mage lidelser, intestinal, lever, galle og bidrar til å rense blodet for urenheter. Den craqueja inkluderer fenoler, saponiner, flavones og flavonoider.

Mer kort, kan det sies at den craqueja te bidrar combatar gastritt, lavere kolesterol, kontrollere diabetes, slåss betennelse i mandlene, faryngitt, astma, bronkitt, eliminere innvollsorm, som virker som anthelmintiske, lindre gastrointestinale problemer, bekjempe dårlig sirkulasjon, revmatisme og til og med hjelp i vekttap ved å redusere appetitten under måltider.

  • Se også: carqueja te ned i vekt?

Hvordan Gorse te - Oppskrifter og hvordan å forberede

Følgende er de mest konsumert drikke oppskrifter. Lær hvordan du gjør Gorse te for maksimal fordeler, smak og egenskaper.

1. craqueja Tea Oppskrift

ingredienser:

  • 20 g oppkuttede blader;
  • 1 liter vann.

forberedelse:

Sett 20g hakkede blader i en beholder med kokende vann allerede med ilden av. Avkjøl og press. Du kan ta tre til fire ganger om dagen. Dette forholdet er også indikert for å redusere kolesterolnivået.

2. Kvakk Tea Oppskrift for diabetes

ingredienser:

  • 1 ss blader;
  • 1 liter kokende vann.

forberedelse:

Hell kokende vann over bladene og la det trekke i noen minutter. Forvent varme og bruker opp til seks kopper om dagen. Mens forbruker denne te, kontrollere blodsukkernivået, kan det være at plutselige fall oppstår fører til hypoglykemi.

tips

Den Gorse te er kontraindisert hos gravide eller ammende. I tillegg bør folk med lavt trykk ikke konsumere denne urten, og noen folk bør unngå å konsumere i store mengder, kan det føre til dårlig fordøyelse. Barn over 12 år kan allerede konsumere te.

Det ideelle er å konsumere bladene og vaskes uten blid, men på grunn av sin bitre smak, hvis du liker, tilsett litt honning, ingefær eller sitron for å hemme smak.

Hva synes du om disse måter på hvordan å lage te Gorse og dens fordeler for helse og fitness? Vi har tenkt å fordøye det nå? Kommentere nedenfor!