Stick-of-gull – for servering, fordeler og egenskaper

Stick-of-gull

Solidago virga aurea eller stang-tommel er en medisinsk plante med astringerende egenskaper, antidiabetiske, antiseptisk, anti-inflammatorisk, fordøyelsessystemet, vanndrivende, slimløsende, antimikrobielle, antisopp og avslappende.

- Eliminering av overflødig væske i legemet

Den urt har diuretiske egenskaper, noe som betyr at det fremmer eliminering av overskytende fluid som er tilstede i kroppen gjennom urinen.

Det irrigates nyrene og hjelpemidler for fjerning av avleiringer, som kan utvikle nyrestein og derved bidrar til renal helse. De stick-of-gull gir næring og gjenoppretter balansen i nyrene.

- Urinveis Helse

Den vanndrivende effekt forårsaket av medisinsk plante også bidrar til den generelle helsen i urinveiene, slik at Indianerne brukte urten for å styrke og stimulere urinveiene. Anlegget er et beroligende og styrkende middel for handelen.

I tillegg har studier på mennesker og forsøksdyr indikerte at stokk-of-gull bidrar til å redusere svelling. Når ubehag og hevelse blir redusert, blir banen mer skånsom til urinveiene, forårsaker frigjøring av mineralet opphopning begunstiges. Dette forhindrer også dannelse av steiner i nyrene og urinblæren.

Selv om det antas at anlegget kan bidra til å forhindre tilbakefall av urinveisinfeksjoner, når dens anvendelse er forbundet med andre metoder for å kontrollere problemet. Forskning har vist at pasienter som tar antibiotika og anvendes stick-of-gull hadde lavere gjentakelse av tilstanden.

- Skin Health

Infusjon av blomster og stick-til-gull blader i olje og anvendelse av disse delene av medisinsk plante grøtomslag kan anvendes som et hjelpemiddel til behandling av forbrenninger og sår.

- Lettelse fra allergisymptomer

Det er også antatt at urten kan hjelpe lindre allergi symptomer som rennende øyne, rennende nese og nysing.

- Bistand til behandling av sår hals 

Takket være utstyrt med antiseptiske og antimikrobielle egenskaper, kan stick-til-gull også bidra til behandling av sår hals.

- Helse i lungene

Ved å ha slimløsende virkning medisinsk plante kan også bidra til å kvitte seg med slimet fra lungene. Trikset er å gjøre en infusjon av anlegget med honning eller legge litt honning til stick-of-gull te.

- det kardiovaskulære systemet helse. 

En te kalt blå Montain (Blue Mountain, på engelsk), som er gjort med stokken-of-gull og mynte, inneholder en flavonoid heter rutin, som fordeler det kardiovaskulære systemet.

Dette flavonoid støtter sirkulasjonen av det kardiovaskulære systemet og forbedrer styrken av kapillærene, som er blodkarene i sirkulasjonssystemet.

- Bistand til behandling av infeksjoner forårsaket av soppen Candida 

Være utstyrt med soppdrepende egenskaper, kan den stang-til-gull være et hjelpemiddel alternativ til behandling av infeksjoner forårsaket av soppen Candida slik som candidiasis, en sykdom som kan nå vagina, penis, hud, munnhule, spiserør og urinveiene og kan forekomme hos personer med nedsatt immunforsvar, antibiotika bruker, f.eks.

Hvordan stick-of-gull te 

ingredienser:

  • En spiseskje av tørkede blader av stang-gull;
  • En kopp kokende vann.

forberedelse:

  1. Sett de tørkede blader av planten i kokende vann;
  2. La den hvile i 10 minutter. Sil og server.

Som te Blue Mountain

ingredienser:

  • 2 kopper kokende vann;
  • 1 ss frisk stick-of-gull eller 2-3 ss stick-til-gull tørr te;
  • 1 ts mynte suppe eller 2 til 3 ts tørket mynte suppe.

forberedelse:

  1. Kokende vann. Plasser urter i en beholder og dekk med kokende vann;
  2. Dekk til og la den hvile i 15 minutter for å sette mot. Sil og server. 

Care-stang av gull

Anlegget bør ikke brukes av folk som har støt og som lider av hjertesykdom, kronisk nyresykdom, nyresvikt og lungeødem. Det er heller ikke anbefalt for gravide eller som ammer sine babyer.

Også personer som lider av væskeansamling grunn av hjertesykdom eller nyresykdommer bør ikke forbruker store mengder av stick-of-gull med vann for å øke strømmen av urin.

Som har høyt blodtrykk bør ikke bruke medisinsk plante, fordi det fører til at kroppen for å samle mer natrium, noe som kan forverre tilstanden. er det viktig også å vite at personer med følsomhet for planter som ragweed, krysantemum, ringblomst og tusenfryd kan lide allergiske reaksjoner til å gjøre bruk av stangen-of-gull.

Hvis du gjør bruk av noen form for medisiner eller supplement, bør du kontakte legen din for å finne ut om det er noen fare for interaksjon mellom stoffet og anlegget. Og før du bruker den til å hjelpe behandling av eventuelle helsemessige tilstand, også snakke med legen din for å være sikker på at det er veldig egnet for saken og vil ikke gjøre skade på din bestemt helse.

Har du noen gang hørt om stick-of-gull te og dens helsemessige fordeler? Vi har tenkt å ta det fra nå? Kommentere nedenfor!