14 Fordeler med Mint – for servering og egenskaper

mynte

Fargen mye oppmerksomhet, og den unike smaken bidrar med å fremheve ulike oppskrifter. Mynte er kombinert med grønnsaker og til og med fruktjuice, samt å ha stor ernæringsmessig representativitet. Fordelene med mynte kan nytes av alle aldre, og deres egenskaper kan være svært praktisk for velferden, bare vet hva det er for. Også kjent som mint, er det velkjent i utarbeidelsen av søtsaker, men deres bidrag til helse er ikke så godt kjent, så det er verdt å være klar over alle hans bidrag til kroppen.

10 Fordeler med Mint - for servering

Vi vil nå se hva bruker mynte, forstå sine fordeler for helse og fitness.

1- Bedre fordøyelse

Fordelene med mint kan bidra til en bedre kokeprosess, som reduserer mage ubehag, forhindrer betennelse, hindrer ubehag. Denne positive effekt oppnås på grunn av antioksidanter og fytokjemikalier til stede i bladene. Den unike smaken av mynte aktiverer virkningen av spyttkjertlene og muliggjør avslapping av magemusklene, som virker positivt på fordøyelsesenzymer, favoriserer prosessen med fordøyelsen. Oppført å behandle ubehag i magen, hjelper mynte de som lider av tarm problemer, oppblåsthet og surhet. Slik at effekten blir lagt merke til, er det anbefalt inntak av en kopp etter måltider.

2- Reduksjon av hodepine og kvalme

Hvis du lider av disse plagene, så vil du være glad for å vite at mynteblader kan være praktisk for å redusere disse forholdene. Kvalme under reise og graviditet kan reduseres med litt hjelp fra mynte, redusere virkninger på magen. Denne fordelen er demonstrert ikke bare i forbruket av brosjyrer, men også tabletter og annet mynte flavored produkter er smakt i slike tider. Bli identifisert som funksjonell for reduksjon av hodepine, kan mynte blader også bli gnidd på pannen, er representativ for reduksjon av inflammasjon, migrene, med beroligende virkning.

3- åndedrettsapparatet

Mynte er angitt som middel for behandling av nese og svelg lunger, gir lindring til lungene og bronkiene. Den juice eller myntete kan være hensiktsmessig for å redusere konsekvensene forårsaket av forkjølelse og influensa. Personer som lider med astma kan regne med mint for behandling av lunger. Rhinitt og astma er de vanligste forhold som påvirker mange mennesker, spesielt i de kaldere årstider. For de som arbeider med rhinitt og spesifikke allergier, kan mint handle på oppførselen av histaminer, og dermed redusere irritasjon og andre symptomer. Mens inhalasjon av lukt, kan anlegget fungere som et slimløsende, en av de mest effektive måtene å få store fordeler, det kan virke ikke bare på luftveier, men også reduserer smerte og utvider beroligende effekt på hodet og kroppen.

4- reduserer smerte hos gravide kvinner nipler

Det er flere planter som er kontraindisert for gravide kvinner, men i tilfelle av mynte og deres forbruk kan være svært gunstig for helsen til disse kvinnene. Den mynte er funksjonell for å redusere ubehag og smerte i niplene, en vanlig konsekvens av laktasjonsperioden.

5- hjelp mot tretthet

Den overdreven mosjon, overtrening og aktivitet overbelastning i rutine kan føre til tretthet, humørsvingninger, og følgelig med depresjon, og disse faktorene kan forebygges ved hjelp av mynte. Lukten av bladene allerede våken hjernefunksjonen, og fordøyelse kan støtte energi fornyelse, redusere tretthet, angst og motløs. Det er folk som sover med mynteblader under puten, men det er produsenter som gir mentol eller peppermynte olje, som kan brukes på kroppen eller på pute, la det virke i løpet av timer med hvile.

6 handlinger mot akne

Problemene med kviser og urenheter er vanlig blant tenåringer, men i stedet for å bruke salver og estetiske inngrep, er mint effektive show antiseptisk effekt, anti-inflammatorisk og kløestillende. Saften av bladene kan være en stor alliert for hud rensing, og bidrar også til å redusere hudormer og kviser, forbedre utseendet på hud og vev helse. Bruken av mint er fortsatt vanlig som en frastøtende for mygg og insektbitt. De allerede nevnte mynteoljer kan også påføres på huden, virker på forebyggende mot insektbitt. Ansvarlig for effekter på huden er salisylsyre, som fungerer som peeling, fuktighetsgivende, hjelper porene å være åpen og redusere oiliness.

Forebygging av Alzheimers 7-

Noe forskning har vist at fordelene med mynte kan bidra til å bedre kognitiv funksjon, favoriserer kapasiteten for konsentrasjon og mental smidighet. Med tanke på kvaliteten på mentale øvelser, kan bladene også stimulere og forbedre evnen til å huske, ved svelging regelmessig. Alzheimer forårsake effekter som kan svekke ytelsen og kompromittere lagringskapasitet, slik at mint kan være en stor ally for å forebygge denne tilstand.

8. Hjelp til å miste vekt

God måte omsorg er ikke begrenset til forfengelighet, men også til helse, så følger et balansert kosthold og funksjonelle matvarer kan redusere muligheten for ubehag. Mynte kan være viktig for stimulering av fordøyelsesenzymer, som IRAM handling for bedre absorpsjon av vitaminer og mineraler, som sikrer ernæring og sunn fordøyelse, som fører til eliminering av toksiner og uønskede stoffer i kroppen, noe som gir energi for aktiviteter og unngå ubehag. Vi vet at maten skal bli metabolisert riktig, og mynte kan være en del av kostholdet menyen uten å gi kalorier tap, og indusere bruk av kroppsfett som energikilde, reduserende tiltak.

9 sunn munn

Ofte mangel på oppmerksomhet og omsorg i munnen kan føre til alvorlige konsekvenser. Med tanke på oral helse, kan mynte sikre anti-inflammatorisk og anti-bakterielle, noe som er viktig for å forebygge infeksjoner og tilstander, slik som dårlig ånde, hulrom og mer alvorlige faktorer. Mint komponerer flere produkter for munnhygiene, men hvis du velger naturlige midler, setter bladene i salater allerede tilbyr store bidrag.

10- Reduksjon kramper

Mange mødre gi myntete å redusere smerte forårsaket av kramper, men denne fordelen kan også nytes av flotte mennesker. Kvinner som lider av menstruasjonssmerter kan ha en kopp myntete, fordi anlegget kan lindre og selv redusere kvalme forårsaket løpet av disse dagene. Virkningen lar magemusklene for å slappe av og strekket på livmoren er redusert.

11. styrker immunsystemet

Samt mange naturlige matvarer, kan mint styrke kroppen og hjelpe til med immunitet. Den inneholder vitaminer og mineraler som kan hjelpe kroppen beskytte mot mulig inflammasjon, infeksjoner og andre ytre forstyrrelser. Vi kan gjenkjenne den som en kilde til vitamin B-kompleks, C, D, og ​​E, og mineraler som fosfor og kalsium, som er egnet for fullstendig ernæring.

12. Hjelp til å forebygge kreft

Ulike matvarer blir sett på som funksjonelle for kreftforebygging, så det er viktig at vi anerkjenner bidrag av mynte, forutsatt at den er kombinert med et balansert kosthold rikt på flere bidragsytere mat. Bladene kan tilby perillyl alkohol, som er en representativ fytokjemisk effekt for forebygging av brystkreft, prostatakreft, lever, tykktarm, lunge, og til og med hud.

13- Kolesterol

Små kvister kan indusere en bedre funksjon av strømningen av galle, en prosess som kan lette nedbryting av fett molekyler, en viktig faktor for kontroll av gode og dårlige kolesterolet, og også presse leveren. Denne fordelen er svært praktisk for de som ønsker å redusere andelen av fett eller opprettholde riktig form.

14- hårvann

Bruken av ulike vitaminer og kosmetikk kan forenes med mynte olje applikasjon som styrking av håret. Utarbeidelse av naturlig te, med søknad om sprayet, kan også tilby positive effekter for håret holde seg hydrert og skinnende. Det er bemerkelsesverdig at effekten kan bli forbedret dersom mynte oljen er kombinert med andre funksjonelle oljer, slik som kokosnøttolje, vitamin E, og mange andre.

Videoen viser fordelene med mynte:

Andre referanser:

  1. Edris, AMR E., og Eman S. Farrag. "Antifungal aktivitet av peppermynte og basilikum eteriske oljer og deres aromabestanddeler store på noen plante patogene sopper fra dampfasen." Food / Nahrung 47,2 (2003): 117-121.
  2. Verdens sunneste Foods.
  3. Ford, C. Alexander, et al. "Effekt av fiber, antispasmodika, peppermynteolje og i behandlingen av irritabelt tarmsyndrom.: Systematisk og meta-analyse" Bmj 337 (2008).
  4. Osakabe, Naomi, et al. "Anti-inflammatorisk og anti-allergisk virkning av rosmarinsyre (RA); inhibering av sesongmessig allergisk rhinokonjunktivitt (SAR) og dens mekanisme "Biofactors 21,1-4 (2004) :. 127-131.
  5. Merat, Shahin et al. "Effekten av enterisk overtrukne, forsinket-frigjøringspeppermynteolje på irritabel tarm syndrom." Digestive Diseases and Sciences 55,5 (2010): 1385-1390.
  6. Ware, Megan. "Hva er de helsemessige fordelene av mynte?" Medical News Today. MediLexicon, Intl., 30 august 2014.
  7. Allen, P. A. og P. A. Smith. "En gjennomgang av bevis for at tyggegummi påvirker stress, kognisjon og årvåkenhet." Journal of Neuroscience og atferdsforskning 9.1 (2011): 7-23.

Du allerede visste eller forestilte alle disse fordelene mynte til helse? Det har for vane å bruke det på kjøkkenet, og hvordan? Kommentere nedenfor!