Magnesiumklorid – Fordelene, bivirkninger Hva er og hvordan å ta

magnesiumklorid

Magnesiumklorid er et meget viktig og vesentlig mineral for både human og dyrelivet. Uten det kroppen ville være ute av stand til å holde væske i blodårene, bære nervetransmisjoner, beveger muskler, eller opprettholde riktig nyrefunksjon. Som en av de viktigste mineraler kroppen elektrolytter, utfører magnesiumklorid mange funksjoner og blir hurtig utskilles fra kroppen.

Hva er magnesiumklorid?

Magnesiumklorid er en mineraltilskudd som brukes til å forebygge og behandle magnesiummangel i blodet. Magnesium er veldig viktig for normal funksjon av celler, nerver, muskler, bein og hjerte. Vanligvis gir en godt balansert kosthold nok til normale nivåer av magnesium i blodet. Men visse situasjoner føre til at kroppen mister magnesium raskere enn kosthold kan erstatte.

Disse situasjonene inkluderer behandling med diuretika og legemidler for høyt blodtrykk, alkoholisme, fattig diett, alvorlig diaré, hyppig oppkast, tarmabsorpsjonsproblemer og mage og dårlig kontrollert diabetes.

Visse matvarer, slik som nøtter, hele korn, bønner og spinat, er rike kilder for magnesium og magnesiumklorid kosttilskudd er ikke nødvendig, med mindre legemet er mangel av mineralet.

Det forekommer med absorpsjon av magnesiumklorid? 

Magnesium er unektelig terapeutisk for menneskekroppen, men mye er ikke fortalt om type og kvalitet av forskjellige former for magnesium.

Ikke alle magnesium typer gi de samme fordelene gjenkjennelig. Som andre mineraler til næringsverdi, skjer magnesium i ulike organiske og uorganiske former i naturen, og hver har ulike grader av effektivitet i vår helse, så vi trenger å vite hvordan du skal ta.

Magnesiumoksyd, for eksempel, er den mest vanlige form for magnesium som selges i apotek og dagligvarebutikker, men studier viser at dets absorpsjon er lav.

Den naturlige forekomsten av magnesiumklorid har vist økte biotilgjengeligheten og overlegne fordeler for helsen. Dets terapeutiske anvendelsen er spesielt å anbefale på grunn av hastigheten av dens virkning.

Hvordan ta magnesiumklorid?

Magnesiumklorid når det tas oralt, blir bedre absorbert hvis de tas sammen med et måltid. Dette tjener også til å redusere magesmerter og diaré med mindre legen din ber deg annerledes.

Hver dose bør tas med et fullt glass (240 ml) vann.

Hvis indikasjonen er inntaket av forlenget frigiving enterisk belagte kapsler, knuse eller tygge kapselen ikke å frigi hele innholdet på en gang, noe som øker risikoen for bivirkninger.

Hvis du bruker flytende form av produktet, nøye måle dosen. Hvis du bruker en suspensjon riste flasken godt før hver dose.

Ta medisinen din regelmessig og på en fast tid hver dag for å få maksimal nytte ut av det. Husk at doseringen er basert på din medisinske tilstand og respons på behandlingen er avhengig av det, så ikke øke dosen eller inntak av tiden utenfor angitt på etiketten eller foreskrevet av legen din. Overskuddet av magnesium i blodet kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Tolererbar grense for voksne er 350 milligram per dag.

Fordeler av magnesiumklorid

1. Det er gunstig for magen

Magnesiumklorid er en viktig rolle i produksjonen av saltsyre i magen. Noen mennesker har bare ikke produserer nok saltsyre (HCl), noe som kan resultere i en rekke helsemessige problemer relatert til metabolisme og absorpsjon av næringsstoffer. Som vi blir eldre, produksjon av HCl i magen synker, ofte dramatisk.

Bruken av magnesium-klorid som et supplement, kan også bidra til å redusere mange problemer som følge av redusert gastrisk syresekresjon i magen, for eksempel absorpsjon av vitaminer og mineraler, dårlig fordøyelse og økt mottakelighet for bakterier, virus og gjær som passerer igjennom tarmen.

Magnesiumklorid øker produksjonen av mavesyre, og dermed øke absorpsjonen og magnesium opptak, og forbedring av fordøyelsesenzymer effektivitet som en helhet, noe som skaper et ideelt miljø for assimilering av essensielle viktige mikronæringsstoffer for helsen, særlig når de eldes.

2. Magnesiumklorid olje er fordelaktig når den brukes lokalt

Bruken av magnesiumklorid er effektive i behandling av en rekke symptomer, inkludert de som er relatert til hud, muskler og nervesystemet. Blant dem kan vi nevne psoriasis, muskelkramper, søvnproblemer og mer.

En liten studie utført av Dr. Norman Shealy, grunnlegger av den amerikanske holistisk Medical Association, gir dokumentert forskning på effekten av aktuelle magnesiumklorid i blod kjemi. Dr. Shealy sammen de intracellulære nivåer av magnesium hos individer før og etter en periode med daglige topiske påføringen av magnesiumklorid med en olje spray bad.

Blant de spurte, viste 75% en økning av de intracellulære magnesiumnivåer.

3. bidrar til å hindre komplikasjoner forårsaket av magnesiummangel

Hvis magnesiummangel ikke blir behandlet, kan komplikasjoner oppstå. Mangelen på tilstrekkelig magnesium i kroppen reduserer absorpsjon av andre mineraler, slik som kalsium og kalium. Tar magnesiumklorid for magnesium-mangel kan bidra til å forhindre relaterte komplikasjoner som lave nivåer av kalsium og kalium i blodet.

4. du kan fremme hjertet helse

Magnesium sikrer normal hjerterytme. Noe forskning tar fordelene av mineralet et skritt videre, noe som tyder på at det kan spille en rolle i å forebygge hjertesykdom på lang sikt.

Studier viser at pasienter med hjertesykdom ofte har lave nivåer av magnesium i blodet, men det trengs mer forskning for å bevise en konkret forbindelse mellom mineralnivåer og hjerte helse. 

Mulige bivirkninger av magnesiumklorid

Magnesiumkloridet inntaket vil øke magnesiumnivået i kroppen. Du kan imidlertid oppleve noen bivirkninger som:

 1. diaré: magnesiumkloridlosninger kosttilskudd vanligvis selges i form av tabletter med langvarig frigjøring som vanligvis forårsake diaré. Det anbefales imidlertid å sjekke med legen din om dette symptomet vedvarer.
 2. Allergiske reaksjoner: Enhver type allergisk reaksjon til å ta magnesium klorid kosttilskudd krever legehjelp umiddelbart. Symptomene kan være vanskeligheter med å puste, tetthet i bryst, hudutslett, elveblest, kløe, hevelse i ansikt, tunge, munn og munn.
 3. Andre alvorlige effekter: langsomme reflekser eller kvalme når tar magnesiumklorid tilskudd er alvorlige symptomer og trenger medisinsk oppmerksomhet. Tilsvarende redusert hjertefrekvens, tåkesyn eller dobbeltsyn eller alvorlig døsighet krever umiddelbar behandling.

Kontraindikasjoner mot bruk av magnesiumklorid

La oss understreke at et balansert kosthold vanligvis leverer de daglige behovene til magnesium i er bare nødvendig i tilfeller kroppen og magnesiumklorid tilskudd der det er mangel på mineralet.

Der kontraindikasjoner i forhold til den ukritisk bruk av magnesiumklorid som magnesium i overskudd av kroppen kan påvirke nervesystemet, forårsaker økt blodtrykk, redusert respirasjonsfrekvens.

ekstremt høye nivåer av klorid i systemet kan føre til koma, åndedretts lammelse eller til og med død. Doseringen grense, tålelig for voksne er 350 mg per dag.

Matvarer med større mengder av magnesium

De fleste kan holde mengden av magnesium i sunne nivåer uten å ty til kosttilskudd, er det bare å spise et balansert kosthold med mye grønnsaker av mørkegrønne blader.

Det er verdt å nevne at magnesiumnivået i mat er avhengig av nivåene av magnesium i jorda hvor de er dyrket. Derfor kan de organiske varer være mer magnesium fordi de fleste gjødningsstoffer som benyttes i konvensjonelle jordbruket er basert på nitrogen, fosfor og kalium i stedet for magnesium.

Av denne og andre grunner, ofte verdt å betale prisen litt dyrere organisk og investere i denne type anlegg.

Her er noen spesifikke matvarer som er usedvanlig rik på magnesium:

Mat - verdier tilsvarende 100 gram mat 

 • Alger: 770 mg
 • Tørr Basil: 422 mg
 • Tørr koriander: 694 mg
 • Linfrø: 392 mg
 • Gresskarfrø tørket: 535 mg
 • Mandel smør: 303 mg
 • Kakaopulver og sukker: 499 mg
 • Myse (mysepulver): 176 mg

Forskjellige typer av magnesium kosttilskudd

Det finnes en rekke magnesium kosttilskudd på markedet. Husk at det ikke er noe slikt som en magnesium supplement 100%, at fordi magnesium må være koblet til en annen substans, og er nøyaktig det stoff som brukes i en hvilken som helst gitt kombinasjon supplement som vil påvirke absorpsjon og biotilgjengelighet i magnesium kroppen så vel som dens pris. Vær forsiktig med hvor du skal kjøpe produktet og lære å skille forskjellen mellom dem:

 1. magnesium glycinate: Dette er en form for magnesium som har en tendens til å gi høyere nivåer av absorpsjon og biotilgjengelighet og er generelt betraktet som optimalt for de som forsøker å korrigere en mangel;
 2. magnesiumoksyd: En type av magnesium bundet til en organisk syre eller en syre fra fett. Inneholder 60% magnesium, og har lakserende egenskaper;
 3. Magnesiumklorid: Den inneholder bare 12% av magnesium, men det har bedre absorpsjon enn andre former;
 4. magnesiumhydroksid (melk av Magnesia): Det er vanligvis brukt som et avføringsmiddel. Legg merke til at det er lett å lide overdose med dette produktet på grunn av sin pris og lette å ha hvor du skal kjøpe. Så, bare ta det til å bli ledet av en lege;
 5. Magnesiumkarbonat: Det har syrenøytraliserende egenskaper, og inneholder 45% magnesium;
 6. magnesium taurat: Den inneholder en kombinasjon av magnesium og taurin, en aminosyre. Sammen har de en tendens til å gi en beroligende effekt på kropp og sinn;
 7. Magnesium Citrate: Det er en kombinasjon av magnesium med sitronsyre og har lakserende egenskaper;
 8. magnesium threonat: Det er en nyere type magnesium supplement som ser lovende ut, hovedsakelig på grunn av sin overlegne evne til å trenge inn i mitokondrie membran.

Andre referanser:

 • Office of Kosttilskudd: Magnesium
 • med: Magnesiumklorid
 • med: Magnesiumklorid bivirkninger
 • National Institutes of Health Office of Kosttilskudd: Magnesium
 • Handbook of Minerals kosttilskudd de; Robert A. DiSilvestro
 • University of Maryland Medical Center: Mulige interaksjoner med Magnesium

Har du noen gang for å bruke magnesiumklorid tilskudd for å gjenopprette manglende mineral i kroppen din? Symptomer som føler? Kommentere nedenfor!