Som mor og datter sammen mistet 50 kg

Som mor og datter sammen mistet 50 kg

Diana Johnston og Dana Smith hadde en spesiell grunn til å feire denne Morsdag: mor og datter mistet 50 kg sammen.

"Jeg var så fornøyd med meg selv og vekt. Knærne vondt, vondt alt. Jeg kan ikke tro hvor mye bedre jeg føler nå. Det er utrolig, "sier Diana, 65, som bor i nærheten av datteren.

De to, begge med 1,70 m høy, sa hans vektøkning begynte så snart de begynte å få barn. Dana nådde nesten 105 kg etter travle morgener med barna sine, mente hun hoppet frokost og endte opp utmattet på sofaen å spise mat, for hun var døende sultne timer senere. Og hun spiser ikke kjøtt, så hun bærer sine måltider med karbohydrater som pasta, chips og korn.

Som mor og datter sammen mistet 50 kg

I mellomtiden, hans mor nådd 120 kg, blaming hans avhengighet til søtsaker. "Sukker var skurken av min mor," sa Dana, og bemerker at hans foreldre kjøpte en fest størrelse kake og spise hele på en dag eller to.

I juli i fjor, Dana var lei av å være overvektig og ute av form. Hennes mann elsker å gå, men hun var ikke i stand til å følge ham og skamfull for alltid å være ute av pusten. Hun kjøpte et armbånd som registrert sine skritt om dagen, gikk med hans sønner og begynte å fokusere på del kontroll. I dag er hun en ekspert stier.

"Jeg ble forelsket i fotturer. Det er en av de tingene vi gjør i familien nå - er en belønning, det er veldig kult å være i stand til å gjøre dette, og ikke være ute av pusten og dø, "sa hun.

Moren ble inspirert av å se datteren bli mer aktive og tynnere. Men da hun besøkte hennes barnebarn, bemerket hun at Dana ikke be henne om å ta dem hvor som helst fordi de visste at det ville være svært vanskelig for moren med all sin vekt.

"Jeg kunne ikke og jeg trodde jeg ikke kunne gjøre det. Men jeg har bare 65 år, jeg er ikke gammel. Jeg ønsker ikke å være en gammel krøpling sitter i en stol, ikke å komme opp derfra, "sier Diana. "Så jeg bestemte meg for jeg ville."

Som mor og datter sammen mistet 50 kg

Med både oppmuntre hverandre, har jakten på trenings bli lettere. Se hvordan de mistet så mye vekt:

1. Den del kontroll er alt

Diana og Dana bare begynte å spise mindre mengder, og bestemte seg for å slutte å spise så følte fornøyd. Vær oppmerksom på kalorier er viktig: spise en halv burger i stedet for et heltall, for eksempel.

"Vi har fortsatt spise ting vi liker å spise, bare spise mindre av dem," sier Dana. "Min mann gjør fortsatt pizza, men han er liten og tynn."

2. Skjær sakte sukker

Diana, som alltid hadde tvang for søtsaker, begynte gradvis å slutte å spise dem. Nå, kuttet hun det meste av sukker fra kostholdet ditt, og sier han ikke gå glipp av: Ønskene rett og slett sluttet skjer.

"Jeg har bare ikke at ønske om mer søt," sa hun. "Jeg føler meg mye bedre nå Jeg elsker å kjøpe klær. Jeg må se bedre ut, føles bedre, jeg er lykkeligere -. Dette forandrer alt "

Dana ble imponert: "Jeg ville aldri ha trodd at hun ville slippe godteri."

3. Pass opp for snacks

På ett punkt på stien, Diana klaget over at ikke miste vekt. Hun fortalte datteren hun spiste "et par cookies", men så skjønte han var trolig spise fem av dem.

Lærdommen: Hvis du vil ha litt kjeks, telle syv eller åtte, fjerne dem fra posen og deretter forlate posen unna. Hvis det er åpent, vil du angripe deg igjen, Dana advart.

4. Lag frokost om morgenen og ikke spise om natten

Som mor og datter sammen mistet 50 kg

Dana, som alltid ignorert frokost, nå sørge for å ikke forlate hjemmet uten et godt måltid i morgen.

Til sin mor, er den store regelen om ikke å spise noe etter 19:00 "Jeg går til sengs, og jeg er litt sulten, og det er ikke et problem"

5. Prøv øvelsene

I tillegg til fotturer, har Dana vært trener hjemme fra mandag til torsdag med 30 minutters økter på DVD. Diana liker ikke å trene, men hun fullføre minst 10 000 skritt om dagen, enten gå eller marsjere på plass.

"Du kan se deres glede tilbake når smertene i kneet begynte å forsvinne", sier Dana.

"Noe så enkelt som å flytte og miste litt vekt kan gjøre en stor forskjell," sier Diana.

Du har også prøvd å gå ned i vekt med et familiemedlem eller en venn? Hvordan var den opplevelsen? Han mener at når kampen er enklere? Kommentere nedenfor!