7 fordeler av Copaiba Olje – for servering og Indikasjoner

copaiba olje

Hentet fra Copaiba står et stort tre finnes hovedsakelig i regnskogen i Amazonas, har Copaiba Oil en rekke medisinske egenskaper.

Copaiba olje indikasjoner

Se betjene olje- Copaiba:

 • Behandle hudproblemer som eksem, psoriasis og eksem;
 • Fukte huden;
 • Sterilisere og desinfisere skadet vev;
 • Akselerere sårtilheling;
 • Reduser oiliness av huden;
 • Assist oppspytt og redusere hoste;
 • For å stimulere funksjon av nyrene;
 • Senke blodtrykket;
 • Bekjempe stress og roe sinnet;
 • Redusere smerte forårsaket av artritt;
 • Behandle urinveisinfeksjoner.

Det er også bevis for at oljen kan anvendes ved forebyggelse og behandling av visse kreftformer (slik som hud), og også stimulere helingen av magesår.

Copaiba olje ned i vekt?

Saft av Copaiba står er bare det siste av mange essensielle oljer for å bli utgitt som hjelpe av vekttap prosessen. Det er imidlertid så langt, studier som viser at copal oljen mister vekt.

Det er mulig å b, l imidlertid at noen av fordelene ved kopal olje bidrar indirekte til denne slankende effekt.

Den anti-inflammatoriske og vanndrivende olje og dens effekt på tarmfunksjonen, redusere væskeretensjon og bekjempe forstoppelse.

Til slutt, for å slappe av sinnet, copal olje reduserer angst, en effekt som kan hindre overspising (eller trang til å spise selv uten en økologisk nødvendighet).

7 fordeler av copaiba olje

1. du kan forebygge kreft

Ifølge undersøkelser av forskere ved universitetet i Campinas (Campinas), gir copaiba olje forbindelser som kan være effektive ved bekjempelse av ni forskjellige typer av tumorer, blant dem lunge, hud, bryst, prostata og nyre.

I det anticancer aktivitet, har forskere også funnet bevis for Copaiba oljen fordeler i behandling av HIV og leishmaniasis.

2. Det er en naturlig behandling for hudproblemer

Hoved Copaiba olje indikasjon er for behandling av huden. Takket være sin anti-inflammatorisk og bakteriedrepende potensial, gir næring oljen ikke bare stoffet, men også bidrar til å helbrede sykdommer som fotsopp, insektbitt, utslett, eksem, sår, eksem, blant andre.

Massert med en bomulls direkte på forsiden, den Copaiba olje bidrar til å dypt fukte huden, jevner rynker og uttrykk merker.

Copaiba olje tjener også til å forbedre den ujevne utseende av huden med strekkmerker eller cellulitt, det stimulerer kollagen-syntese.

3. Har smertestillende handling

Når det påføres direkte på huden, reduserer kopal olje leddsmerter og slapper også musklene.

Således kan den brukes både i behandling av tilstander så som gikt, artritt og fibromyalgi, som idrettsskader.

En massasje med noen dråper olje direkte på betente sener og leddbånd kan være til stor hjelp i behandling av senebetennelse og andre betennelser forårsaket av repetitive stress.

Svakt varm, væsken kan påføres på den lumbale ryggraden for å behandle tilbake smerte forbundet med kronisk betennelse.

4. Det luftveissykdommer

Bruken av olje som et slimløsende den ekspiratoriske musklene slapper - involvert i å puste - og går klar av alveolene, fjerne pustekanaler. Dermed hjelper det i behandling av astma, bronkitt, lungebetennelse, bihulebetennelse, rhinitt og hals clearing.

5. Det er anti-inflammatorisk og bakteriedrepende

Dette er en av Copal olje egenskaper søkt etter emne, som gjør bruk av produktet.

Forskning har vist at den ekstraherte oljen copaiba står betacariofileno har et høyt innhold av en kjemisk forbindelse som også finnes i oregano, pepper, rosmarin, basilikum og til og med marihuana.

Blant andre funksjoner stoffet tjener til å modulere kroppens inflammatorisk respons og blokkere de skadelige virkninger av patogene midler (bakterier, virus, sopp, protozoer).

Dette betyr at det er fordeler med copal olje til å behandle problemer som forkjølelse, forkjølelse, blærekatarr, hemorroider, muskelsmerter, herpes, ringorm, og magesår.

Det er også rapportert (ikke vitenskapelig bevist dette) om at olje anti-inflammatorisk virkning kunne rense og regenerere blodkar, forbedre helsen til det kardiovaskulære system.

6. roer sinnet

Per aksje betacariofileno, det er fordeler med copal olje gjennom beroligende egenskaper til nervesystemet.

Mye brukt i aromaterapi (gren av urtemedisin som bruker duften av plantene for behandling av en rekke tilstander), reduserer olje angst og bidrar til å hindre humørsvingninger.

7. diuretisk

Den copaiba olje øker urin-frekvens, som tjener til å redusere svelling og fjerne giftstoffer. Denne egenskapen copaiba olje stimulerer reduksjon av blodtrykket, noe som er grunnen til at folk med naturlig lavt trykk bør unngå bruk av forbindelsen. Den oljeinntaket medvirker også til behandling av urinveisinfeksjoner slik som cystitt og uretritt.

Bivirkninger av copaiba olje

For sin fet natur, kan saft av copal fremskynde avføring, forårsaker ubehag i magen og diaré. Andre mulige bivirkninger av copaiba olje:

 • oppkast;
 • Utslett;
 • Allergi.

Copaiba olje er kontraindisert hos gravide og ammende kvinner.

Bruk av olje Copaiba

For behandling av hudproblemer eller sårheling, er det anbefalt å bruke et par dråper olje Copaiba 3 eller 4 ganger om dagen på det berørte området.

I det spesifikke tilfellet av smerter forårsaket av revmatisk sykdom, bør oljen være litt amornado før blir massert på det betente ledd.

Den orale anvendelse av produktet bør utføres bare under medisinsk overvåkning, da overflødig Copaiba olje kan føre til forgiftning. Og selv med den medisinske utgivelsen, må bruken fortsette ganske gradvis for å unngå mulige reaksjoner på Copal olje.

Den veiledning om hvordan du kan ta copal olje foreslo under er gitt av en av de ledende produsenter av produktet:

 • I den første uke, en dråpe per dag (fortrinnsvis om morgenen), fortynnet med vann er tilstrekkelig til å tilpasse seg kroppen og samtidig sikre fordelene med Copaiba balsam;
 • Fra den andre uken kan to dråper inntas daglig (også blandet med vann eller juice), og så videre i løpet av de neste ukene, opp til maksimalt 3-4 dråper per dag.

hvor du finner

Du kan finne for å kjøpe copaiba olje i drugstores eller i butikker og nettsteder som spesialiserer seg på naturlige produkter.

Søk når det er mulig å gi preferanse til Amazon oljekilden, anses overlegent andre oljer utvunnet fra trær av andre regioner.

En forklaring på denne forskjellen er den type jord der løgnene Copaiba står, sett på som mer "rike" i området i stor regnskog.

pris

Prisen på copal olje vil variere i henhold til merkevaren av produktet og dets opprinnelse, men samlet verdiene vanligvis være i området fra $ 30,00 - R $ 35,00 flaske 30 ml.

Allerede Copaiba olje kapsler kan bli funnet for $ 70,00 en kartong inneholdende 60 kapsler med 500 mg.

Du vet allerede disse fordelene med copal olje til helse? Har du prøvd å bruke det for noen av grunner nevnt ovenfor? Kommentere nedenfor!