11 Fordeler med kjerringrokk te – for servering og tips

kjerringrokk te

Den horsetail er en medisinsk plante innfødt i våtmarkene i nesten hele Brasil. Hun er også kjent under navnene på Giant kjerringrokk, gress-strå, gress-kjøttfulle og hale hest.

Men når du bruker drikken er det viktig å ta rikelig med vann for å unngå dehydrering, som det vil stimulere kroppen til å eliminere vann.

2. metabolisme Akselerasjon

Drikken kan bli anvendt som et tillegg til dietten for å miste vekt takket være sin metabolisme akselerasjon effekt. Når stoffskiftet fungerer raskere, prosessen med å brenne kalorier og fett blir mer effektiv.

Dette er viktig for å gå ned i vekt på grunn av det faktum at for å gå ned i vekt må du brenne en større mengde kalorier enn mengden konsumert.

Men du kan ikke stole bare på kjerringrokk te forbruk å eliminere overskytende pounds. Det kan ta en forcinha, men for å oppnå dette målet er fortsatt nødvendig å følge en balansert, næringsrikt kosthold, kontrollert og sunn, så vel som fysiske aktiviteter regelmessig.

3. Skin

Den horsetail har snerpende eiendom, dvs. bidrar til å redusere fet hud og bekjempe og forebygge forekomsten av kviser. Anlegget samarbeider også med hudens elastisitet og bekjempelse av siging.

Den knuste urt kan påføres på huden for å behandle sår, hudsykdommer, brannsår og frostknuter.

4. negler og hår

Den medisinske plante fremdeles er forbundet med fordelene av styrke og vekst av negler og hår. Bland de tørkede urt to teskjeer med et glass med vann og dypping av negler i blandingen er en måte for å behandle skjøre og sprø negler.

Studier har vist at silika til stede i kjerringrokk kan hjelpe helsen til håret og dra tilfeller av håravfall og flisete tupper. Det antas at inntak av te anlegget og bruke sjampo gjort på basis av kjerringrokk ekstrakt hjelper forynge, næring, styrke og lysstyrken til håret lider av flass.

5. Antioxidant handling

En studie publisert i Journal of Medicinal Food (Journal of Food Medicine, fri oversettelse) i 2010 rangert makrell som en naturlig kilde til antioksidanter. Antioksidanten er viktig for den menneskelige organisme, fordi bekjempe virkningen av frie radikaler, stoffer som forårsaker ondartede sykdommer, slik som kreft og fremme aldring.

6. anti-inflammatorisk egenskap

En annen undersøkelse, denne gang publisert i 2004-utgaven av publikasjonen Pharmacal forskning (søk Pharmacy område, fri oversettelse) oppviste antiinflammatoriske egenskaper av legeplante i mus, som har hjulpet til å redusere svelling i dyr med 30%.

Den anti-inflammatoriske virkning av snelle er forbundet med smertelindring og bidrar til å redusere eller forhindre blødning forårsaket av hemorroider.

7. Antimikrobiell aktivitet

En studie 2006 fant at makrell har en essensiell olje som inneholder 25 komponenter som gir antimikrobiell aktivitet mot noen varianter av bakterier og sopp.

Dets antimikrobielle virkning, i tillegg til sin anti-inflammatorisk effekt, som vi snakker i diskusjonen ovenfor, kan også hjelpe til med hensyn til irritasjon og fjerning av puss forårsaket av koker, den carbuncles (bakterielle hud infeksjoner som vanligvis påvirker halsen og tilbake) og sår. For dette, må du bruke kjerringrokk i komprimerer og salver.

8. hukommelse og kognisjon

Brasilianske forskere gjorde et eksperiment med mus fant at kjerringrokk te kan bidra til å forbedre hukommelse og kognisjon både på kort og lang sikt. Det antas at virkningen er mulig på grunn av den antioksiderende effekt av legemidlet anlegget.

9. Osteoporose

En blanding av kalsium kan hjelpe til med kjerringrokk på bentetthet. Blandingen har vært brukt i Italia for å forebygge brudd forbedre styrking av bein.

Det antas at effekten er forbundet med høyt silisiuminnhold som finnes i anlegget. Forbruket av forbindelsen via maten har vært knyttet til økt effekt av bentetthet hos menn og kvinner i den pre-menopausal stadium.

10. bronkitt, hoste, forkjølelse og influensa

Tar kjerringrokk te kan bidra til å behandle tilstander som bronkitt, hoste tørr, nasal obstruksjon og endringer i kroppstemperatur forbundet med forkjølelse og influensa.

Det antas at innånding av damp drikke kan redusere nasal obstruksjon og inntak kjerringrokk te to til tre ganger per dag bidrar til behandling av hoste og andre luftveisproblemer.

11. betennelse i mandlene, gingivitt og munnsår

En munnvann laget med kjerringrokk te kan hjelpe behandle betente mandler, blødende tannkjøtt og munnsår. Indikasjonen er å gurglevann med munnvann i en til tre minutter.

kjerringrokk te oppskrift

ingredienser: 

  • 2 spiseskjeer kjerringrokk;
  • 500 ml vann.

forberedelse:

  1. Plasser makrell i en beholder;
  2. Kokende vann;
  3. Etter overføring til det kokende vannbeholderen kjerringrokk;
  4. La innestengt i fem minutter. Sil og server.

Det anbefales å konsumere te hele dagen. Den anbefalte daglige mengden av te er to til tre kopper.

  • Se også: Hvordan kjerringrokk te.

Stell av kjerringrokk te

Drikken bør ikke brukes av gravide eller er i ferd med å amme sine babyer, barn og folk som lider av lavt blodtrykk, vitamin B1-mangel og har risiko for kaliummangel.

Personer med diabetes bør være forsiktig når du tar den kjerringrokk te og overvåke deres nivå av blodsukker fordi deres forbruk kan stimulere til utvikling av hypoglykemi (glukose lave priser i blodet).

Før du bruker drikke til hjelp i behandling av sykdom eller vekttap, er det viktig å konsultere legen du stoler på til å sørge for at drikken er riktig for deg.

Dessuten er det viktig å ikke stole bare på kjerringrokk te å behandle helsemessige forhold og følg all legen din har fortalt om problemet i spørsmålet. Hvis du tar noen medisiner, spør legen din også om hvorvidt samspillet av kjerringrokk med medisin.

Bruken av kjerringrokk bør være kortsiktige og vare i opptil to måneder. Ved å bruke et supplement til kjenne anlegget, anbefales det å ta en pause en uke etter en måned med bruk, før han returnerte til forbruk.

Visste du at alle disse fordelene med kjerringrokk te booket opp? Det har for vane å ta denne teen? Kommentere nedenfor!