6 Best Thermogenics Verden

Kapsler i hånden

For de som allerede tar vare på kosthold og fysisk aktivitet praksis med intensitet, men har ikke vært i stand til å fjerne overflødig fett, kan thermogenic være et alternativ å øke hastigheten på stoffskiftet og redusere fett butikker - spesielt i mageområdet.

Denne listen gir thermogenic er for tiden mest høyt ansett blant forbrukerne. Selvfølgelig er det mange andre godt respektert, men for enkelhets skyld vil vi holde bare seks i denne artikkelen.

Hva er thermogenic?

Før vi møtte det beste thermogenic markedet, la oss få vite hva som er de termo - eller fett brennere, på engelsk. Som navnet tilsier, disse kosttilskudd øker kroppstemperaturen, øker stoffskiftet og forårsaker kroppen til å bruke fettreserver for energi.

Resultatet av bruk av thermogenic er en nedgang i kroppsfett nivåer, noe som kan føre til vekttap hvis det er ledsaget av et balansert kosthold (ikke bruk ta thermogenic og fortsette å spise dårlig) og fysisk trening.

La oss sjekke det beste thermogenic markedet fra nå:

1. Lipo 6 Nutrex


LIPO-6_120ctp

Det er ingen måte å snakke om den beste thermogenic verden uten å nevne Nutrex Lipo 6, en av fett brennere selger godt over hele planeten. I tillegg til differensial av å være den første flytende thermogenic supplement - noe som gjør deres absorpsjon mye raskere og mer effektivt, maksimere resultatene - Lipo 6 (både den hvite versjonen og i svart), har fortsatt gode anmeldelser fra sine brukere.

Lipo 6 virker ved to mekanismer: akselererer forbrenningen av fett som allerede er lagret i fettvev og øker også bruken av fett tilføres via maten. Som det inneholder koffein i sin sammensetning, Lipo 6 virker også på væskeretensjon, avtagende hevelse og akkumuleringen av fett i musklene.

En annen fordel med Lipo 6 er at den har anti-katabolske funksjon, fordi det hindrer kroppen bruker muskelfibre for energi.

Hoved stoffer Lipo 6: Koffein, Synephrine HCL, Bioperine (stimulerende ekstrahert fra pepper frø rikes og yohimbin).

2. Man Scorch

flaske-of-MAN-scortch - e1418423407968

Produsert av American laboratoriet MAN, blir fett brenner nevnte Scorch forskjellig fra de andre, fordi, i henhold til produsenten, ikke medfører de samme bivirkninger av andre termogenetisk - slik som risting og skjelving. Hva i praksis, det høres rart, siden mannen Scorch inneholder koffein i sin formel. Og koffein kan faktisk føre til hjertebank, rastløshet og søvnløshet.

MAN sikrer også at Scorch raskere stoffskifte samtidig redusere stress, tretthet og mangel på energi. Disse egenskapene MAN Scorch er på grunn av tilstedeværelsen av Rhodiola, et anlegg som eliminerer depresjon og bekjemper tretthet.

Noen av de viktigste komponentene i MAN Scorch:

  • Bringebær keton;
  • phenyletylamin;
  • synephrine;
  • evodiamine;
  • koffein;
  • Bioperine.

3. Epiburn Pro

epiburn-Pro-90-kapsler USPLabs-7ff-USPLabs

I tillegg til å akselerere fettforbrenningen, lover Epiburn mer energi, fokus og vilje til trening - eiendom som skyldes i stor grad til tilstedeværelsen av tradisjonelle koffein.

Produsert av skaperne av OxyElite Pro, er Epiburn definert som en "feit forbrenningsovn", som ikke bare gir raskere stoffskifte og forbedrer også appetitt kontroll og regulerer frigjøring av kortisol.

Andre fordeler inkluderer Epiburn lavere absorpsjon av fett og karbohydrater, bedre ytelse i trening og mulig vekttap assosiert med brennende fett.

4. Super HD Cellucor

nedlasting

Som mannen Scorch har Super HD Cellucor thermogenic også Rhodiola og koffein i sin formel, to ingredienser som til sammen øker fokus og gemytt under trening.

En annen Super HD ingrediens er IFA503, en forbindelse som reduserer kroppens evne til å lagre fett, og kan virke på hypotalamus, fremme en bedre appetitt kontroll.

Viktigste forbindelsene i Super HD Cellucor:

  • Capsimax: capsaicin ekstrakt, et stoff som finnes i pepper som øker fettforbrenningen og kan kontrollere appetitten;
  • Løvetann løvetann ekstrakt: har vanndrivende funksjon og beskytter leverfunksjoner;
  • Evodiamine: plante som kan begrense lagring av fett.

I 2014 ble Super HD Cellucor kåret til beste slanking av året av den anerkjente nettstedet bodybuilding bodybuilding.com.

5. OxyElite Pro

ned (1)

En annen bestselger, er OxyElite Pro fortsatt på listen over de beste thermogenic mest solgte i verden til tross for kontroversen som omgir supplement. I 2012 rapporter kommet fram at brukerne hadde dødd etter å ha brukt sammen OxyElite og Jacked 3d (pre-workout supplement).

Siden da tillegget er forbudt i noen land, og produksjonen blir også avviklet, selv om produsenten har gjort endringer i formelen, og bekrefter at hendelsene var på grunn av kombinasjonen av de to kosttilskudd og ikke en av OxyElite Pro handling.

Den OxyElite Pro virkningsmekanisme er gjennom et direkte angrep på fettcellene, som inneholder alfa-2-reseptoren. Det antas at denne reseptor hemmer lipolyse, eller fettforbrenningen. Den OxyElite virker direkte på mottakeren, akselererer nedbrytning av fettceller.

Som bruk er forbundet med en rekke mulige bivirkninger (depresjon, besvimelse, angst, irritabilitet, panikkanfall), anbefales det ikke å bruke OxyElite Pro (eller andre thermogenic) uten akkompagnement av en medisinsk faglig.

6. Hydroxycut Hardcore Elite

image_prodprod760032_largeImage_X_450_white

For mange er det Hydroxycut Hardcore Elite en av de beste thermogenic verden fordi den fremmer fettforbrenning mens akselerer vekttap, som det har i sin formel ingredienser som grønn kaffe ekstrakt, vist seg å hjelpe vekttap .

Hydroxycut Hardcore Elite også forbedrer konsentrasjon, øker fokus, reduserer tretthet og øker energinivået for trening.

risikoer

Bruken av thermogenic bør alltid gjøres med riktig faglig støtte, fordi mange av dem inneholder sentralstimulerende midler og andre stoffer som kan forårsake en rekke bivirkninger som rask hjerterytme, svetting, søvnløshet, økt blodtrykk og konsentrasjonsvansker.

Har du opplevd noen av disse beste thermogenic nevnt ovenfor? Som en og hvordan var resultatene dine? Følte noen bivirkninger? Kommentere nedenfor!