The Diet for Vekttap Boiled Egg

The Diet for Vekttap Boiled Egg

Det er få dietter som lover et tap av rask og mirakuløse vekt. En som har begrenset karbohydrater, noe som bare tillater andre proteiner, og med en som bare tillater frukt. Hva nesten alle av dem har til felles er at de er svært restriktive og ikke klarer å fremme nærings utdanning.

Hva er Diet Boiled Egg?

Denne dietten består av å konsumere et posjert eller kokt egg før tre hovedmåltider - frokost, lunsj og middag. Den skjevhet av kosthold kokt egg for å miste vekt er å øke metthetsfølelse med egg og redusere kaloriinntaket i løpet av neste måltid.

Alt dette, selvfølgelig, i kombinasjon med kaloriredusert diett - det vil si, den inneholder færre kalorier enn stoffskiftet trenger for å utføre daglige aktiviteter. Dette betyr at kosthold kokt egg er et måltid plan med kalori begrensning, som bruker mest strøm av metthet protein for å føre til vekttap uten at du trenger å gå sulten som i andre svært restriktive dietter.

Hvordan kosthold kokt egg for å miste vekt?

Hvorfor inkluderer tre egg i kostholdet? Egget mister vekt? Det er faktisk flere grunner til at forbruker kokt egg før et måltid kan være en god idé for folk som prøver å gå ned i vekt. Her er hvorfor:

1. Egget bringer metthetsfølelse

Egg er rike på protein og fett - er ca 6 g hver per enhet - to næringsstoffer som har tregere fordøyelse enn karbohydrater og derfor gir mer metthetsfølelse. Brytes ned til aminosyrer, egg-proteiner krever et stort energiforbruk av kroppen, som er tvunget til å trekke energi fra sine reserver for å hjelpe fordøyelsen.

Det er, konsumere mat rik på protein og ingen karbohydrater som egg raskere stoffskifte og fører til en mobilisering av fett butikker - spesielt abdominal, som fører til en økning i lipolyse (fettforbrenning) for å hjelpe til med fordøyelsen. Derfor kan vi si at egget kokt fettforbrenning (i fravær av karbohydrater).

Forbruker en hel egg før hvert måltid vil gjøre at du føler deg fornøyd med mindre mat ved neste måltid, legge til rette for vedlikehold av redusert kaloriinntak.

Og den uttalelsen har vitenskapelige bevis. I en studie av Rochester Center i USA, fant forskerne ut at å spise egg til frokost frokost kan redusere kaloriforbruket i løpet av dagen - kan være opp til 400 kalorier mindre i en periode på 24 timer.

I studien ble 30 kvinner med overvekt eller fedme gitt en frokost som inneholder eller to egg eller en bagel (en type brød ringformet) med et supplement, og begge alternativene har samme mengde kalorier og protein.

Etter å ha fulgt matvaner av deltagerne i løpet av dagen, var forskerne i stand til å merke seg at de som hadde konsumert egg til frokost følte seg mindre sulten før lunsj, og som et resultat endte opp forbruker færre kalorier i løpet av måltidet. Og det var ikke alt: i løpet av de følgende 36 timer, gruppen spiste egg forbrukes i gjennomsnitt 417 kalorier mindre enn de som fikk bagel i det første måltidet på dagen.

Husk at, slik at du får et lignende resultat, bør kostholdet være lav-kalori.

2. egg er en kilde til vitamin B12

Vitamin B12 hjelper deg ned i vekt indirekte. Dette er fordi det hjelper forbrenne proteiner og fett, og produserer energi som gjør kroppen mer aktiv i løpet av dagen. Dette betyr at vitamin B12 stimulerer stoffskiftet og kan bidra til å redusere kroppens fettreserver.

I tillegg vil vitamin B12 til stede i egget gi deg mer energi og vilje til trening, som også kan bistå i vekttap.

3. Egget er tryptofan kilde

Egget er en av de beste kildene til tryptofan, en aminosyre som stimulerer produksjonen serotonin (en type av nevrotransmittere) i hjernen. Blant andre funksjoner, kan serotonin kontrollere appetitten og redusere overspising, og også redusere angst og spenning.

tilstrekkelig nivå av tryptofan i kroppen kan redusere ønske om å spise søtsaker og lette vekttap prosessen ved å redusere hedonic sult - det vil si at sult som vises selv når kroppen er ikke med energi mangel.

4. Å spise egg forårsaker ikke glukose topper

Dette er en egenskap ved svært interessant egg, spesielt om morgenen. Når vi våkner, er vår glukose nede (tross alt, vi minst 8 timer fastende) og alt som kroppen vår trenger er en kilde til karbohydrater for å gjenopprette sitt normale sukkernivået i blodet.

Det viser seg at hvis du spiser et karbohydrat på å våkne og uten en kilde til protein sammen, blodsukkeret gå opp det svært raskt, noe som tvinger kroppen til å frigjøre mye insulin for å spille dette glukose til i cellene. Og gjett hva som skjer når alle glukose går inn i cellene? Det er riktig, sukker nivåer gå ned dit igjen, i det som er kjent som den berømte topp glukose.

Når dette skjer, sender hjernen et signal for deg å mate igjen, noe som betyr at sulten snart etter å ha spist bare en skive brød med syltetøy. Og den dårlige nyheten er at dette skjer i løpet av dagen også, fordi da vi var uten mat i mange timer i blodsukkeret faller dramatisk.

Hvordan har treg fordøyelse og inneholder ingen karbohydrater, gjør egget ikke føre til store svingninger i blodsukkeret, noe som bidrar til å kontrollere appetitten i det første måltidet på dagen. Forbruker et egg før hovedmåltidet kan bidra til å stabil blodsukker uten lider av raske endringer i appetitt snart etter.

5. Egg favorisere syntesen av adiponectin

Egg forbruk kan øke produksjonen av adiponectin, et hormon som øker metabolismen, øker fettforbrenningen, forbedrer insulinfølsomhet og minsker appetitten.

Gå ned i vekt egg

For de som ennå ikke overbevist av fordelene med egg for vekttap, kan videoen nedenfor bidra til å avklare litt mer emnet:

https://www.youtube.com/watch?v=SrS92EHQICQ

Men egget ikke øker kolesterol?

Egget er utvilsomt den mest kontroversielle mat i maten; i dag er den beste maten i verden, bør den andre ikke engang se på ham. Heldigvis, men mye av forskningen gjennomført de siste årene har ikke bare ryddet egg som å anbefale sitt forbruk. Så det synes en god idé å vedta kosthold kokt egg for å miste vekt.

For en god del av de medisinske fagfolk, ikke forbruk på opp til tre egg i løpet av uken øker ikke kolesterolet og kan også være gunstig for helsen. Dette er fordi, som vi har sett, er egget kilden til en rekke viktige næringsstoffer for helse, inkludert å bli betraktet som en av de mest komplette mat i verden.

I tillegg har forskere vist at kolesterol i kosten ikke nødvendigvis øker kolesterolnivået i blodet. Begrunnelsen vil være at leveren allerede produserer hver dag, mye kolesterol. Så når vi spiser egg i kostholdet, har en tendens til leveren til å produsere mindre kolesterol, holde stabile de totale kolesterol priser i omløp.

Forskning tyder på at 70% av individer, har egget ingen effekt på kolesterolet, mens det for de resterende 30% egg forbruk kan litt heve LDL priser (dårlig kolesterol).

Noen mennesker har imidlertid familiær hyperkolesterolemi, en arvelig sykdom som er karakterisert ved høye nivåer av LDL i blodet, uavhengig av diettkolesterol inntak. For alle som har tilstanden, bør forbruket av egg (hvite er vanligvis tillatt) unngås ved risiko for ytterligere øke total kolesterol priser. 

Meny med kokt egg diett for å gå ned i vekt

Det er en bestemt meny til kosthold kokt egg for å miste vekt, siden målet er å kombinere egg med et redusert kaloriinntak, og ikke med visse forhåndsvalgte matvarer.

Så, hva vi har under er et forslag til en meny med færre kalorier og inneholder et kokt egg (eller posjerte) før hvert hovedmåltid. Og ja, bør du spise egg før hovedmåltidet.

frokost:

1 kokt egg +

 • alternativ 1En kopp kaffe med skummet melk + 2 + ½ brente hele papaya;
 • alternativ 2: 2 + 1 ristet hele potten fett yoghurt + ½ hylse;
 • Alternativ 3: 1 banan + 2 spiseskjeer granola lys + 1 kopp kaffe med skummet melk.

Morning snack: 

Velg bare ett av alternativene:

 • alternativ 1En gryte av lav-fett yoghurt;
 • alternativ 21 eple;
 • alternativ 3: 4 jordbær.

lunsj:

1 kokt egg +

 • alternativ 11 grillet kylling filet +? Kopp kokt grønn salat + kål;
 • alternativ 21 Gjennomsnitt grillet kjøtt + + ½ skall bønne salat med salat, agurk og kål;
 • alternativ 3: Salat med salat + en skive hvitost, terninger tomater + 4 + 2 kirsebær hakket kalkun bryst skiver;
 • Alternativ 4: Sandwich med to skiver brød + 2 salatblad + 2 ss tunfisk i vann + 1 tomat skive + 1 ss ricotta lys krem.

Ettermiddagssnacks:

 • alternativ 1En pære + 1 glass vann;
 • alternativ 21 eple + 1 glass vann;
 • alternativ 3: 1 + 2 muttere guava.

middag:

1 kokt egg +

 • alternativ 1: Rocket salat, tomat og salat + 1 stykke hvit ost;
 • alternativ 2En fiskefilet (tynne) grillet + 1 + 4 bakt potet små kirsebær tomater;
 • alternativ 31 kylling filet + 2 ss brun ris + grønn salat.

tips

Sjekk ut noen tips for å lykkes med kosthold kokt egg å miste vekt:

 1. Foretrekker rubes og økologiske egg;
 2. Prøv å spise egg uten salt, fordi natrium øker væskeansamlinger og vil forlate deg oppblåst;
 3. Ikke steke eller legge fett til egg. For å øke metthetsfølelse, bør egg tilberedes og på det meste, ledsaget av en naturlig krydder, som oregano eller persille;
 4. Et egg inneholder ca 70 kalorier, noe som vil gi en total på 180 kalorier (for tre egg) som skal inkluderes i det daglige sum;
 5. Ikke gjør dietten for mer enn en uke, som antall egg er svært stort, og kan føre til problemer for nyrene;
 6. Fortsett med sitt normale kosthold og bare legge et egg vil ikke gjøre deg ned i vekt; tvert imot, kan du selv legge på seg hvis du velger å bare legge til tre egg i kostholdet uten å gjøre endringer i spisevaner;
 7. Masse vann, enten for å lette fjerning av giftstoffer og reduserer svelling som for å beskytte nyrene, noe som kan bli overbelastet ved behandling av store mengder av proteiner i egg;
 8. Ikke gjør denne dietten hvis du har en historie med nyreproblemer eller høye nivåer av LDL (dårlig kolesterol);
 9. Motstå fristelsen og gjøre omelett, eggerøre eller stekt egg. Begrens deg til kokt egg, for å forlenge fordøyelsen og øke metthetsfølelse uten å overdrive kalorier;
 10. Menyen ovenfor er bare et forslag, siden anbefaling er at du konsultere en ernæringsfysiolog for ham å orientere med en diett som oppfyller dine spesifikke behov.

Og til slutt, husk at det er ingen mirakel diett, og bare ernæringsmessig utdanning og daglig fysisk aktivitet kan gjøre betydelige og varige endringer i vekten din.

Andre referanser:

 • Fernandez LM. Rethinking Opin Clin Nutr kosttilskudd cholesterol.Curr Metab Care.2012 Mar; 15 (2): 117-21;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16340654;
 • http://www.metabolismjournal.com/article/0026-0495(65)90002-8/abstract;
 • http://atvb.ahajournals.org/content/16/10/1222.long;
 • http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC24942/

Du vedta dietten larm kokt egg for å miste vekt? Hva synes du om begreper og meny dette opp? Det ville være lett å tilpasse til rutine? Kommentere nedenfor!