Glutamin – Hva er det som er, fordeler, bivirkninger og hvordan du tar

workout shake

Kosttilskudd industrien i økende grad investerer i produkter for å gi en bedre prosess definisjon og muskelmasse gevinst. Det er få produkter som tilbys, og blant dem de som skiller seg ut er whey protein og BCAA; Men den nyeste forskningen har identifisert at tiltredelsen av glutamin som en alliert blir stadig mer vanlig, men hvilke fordeler dette tillegget kan tilby? Hva er tilskuddsbeløpene som tilbys gjennom bruken?

Denne aminosyren er meget vanlig i kroppen, og det kan til og med bidra til produksjonen. Studier har vist at musklene er trent rundt 60% av Glutamin. Det kan finnes i overflod i flere organer og er viktig for mange funksjoner i kroppen vår. Glutamin kan være forskjellen du trenger, fordi det bidrar til en bedre prosess med proteinsyntesen. Du kan finne Glutamin i kapsel eller pulver versjon.

For Visning Glutamin 

Kroppen oppfører seg for å opprettholde en tilstrekkelig mengde glutamin i blodet fordi det bidrar til transport av ammoniakk og nitrogen i blodet.

Musklene er avgjørende for å opprettholde tilstrekkelige mengder glutamin i kroppen, så idrettsutøvere og fysisk aktive mennesker bør prioritere tilskudd av disse aminosyrer for å unngå perioder av katabolisme og opprettholde den ordnede metabolisme.

Studier hevder at glutamin kan bidra til bedre effektivitet i mental funksjon, blir det omdannet til glutaminsyre og så favoriserer syntese av GABA, en nevrotransmitter viktig.

Glutamin er brukt som en energikilde for immunsystemet, noe som har kommet i tretthetsperioder etter høy intensitet.

Den såkalte overtrening kan ha sine symptomer reduseres, som det er karakteristisk for en glutamin mangel. Dette begrepet brukes for å referere til økt kortisol hormon, som har katabolsk effekt, dårlig ytelse under trening, tretthet, særlig muskler, kvalme og selv humørsvingninger, slik at vi kan se viktigheten at bruk av glutamin kan legge til condition fysisk.

Glutamin kan bidra til økningen av glukose. Studier har blitt gjort og identifisert den økte ca 7 ganger den mengden glukose inneholdt før konsum av tillegget.

Fordeler med Glutamin

 • Det tilbyr anti-katabole effekt.
 • Det bidrar til vekst av muskler.
 • Glutamin fremmer immunsystemet.
 • Dette tillegget kan bidra til bedre tarmfunksjonen, noe som bidrar til en bedre absorpsjon av næringsstoffer i foret som tilbys.
 • Bruken av glutamin kan hjelpe i ubalanse av hormoner etter overdreven slitasje fra trening, som kan komme stemningen.
 • Sannsynligheten for svelling av degenerative sykdommer blir redusert med regelmessig inntak av glutamin.
 • Glutamin kan positivt bidra til kontroll av sukker i blodet, samt hjelpe til ved jevn funksjon av tarmfloraen.
 • Dette tillegget kan bidra betydelig i minne aktiviteter.
 • Glutamin fremmer produksjonen av glutation, som er en kraftig antioksidant for kroppen. Denne produksjonen kan bidra til å hindre oksidasjon av tekstiler og avgiftning av stoffer.
 • Det favoriserer eliminering av ammoniakk fra kroppen etter trening.

Kontra av Glutamin

Studier tyder på at bruken av glutamin bør unngås av diabetikere fordi kroppen din oppfører seg på en uvanlig måte under metabolismen av glutamin. Ved bruk må overvåkes og / eller godkjenning av en lege og en fysisk pedagog.

sivile effekter

Det finnes ingen studier som beviser bivirkninger som skyldes bruk av glutamin. Imidlertid kan supplering med glutamin senere føre til at kroppen for å redusere den naturlige produksjonen av det.

Oppmerksomhet bør vies til kosttilskudd brukes til forskning kunne bevise at erstatnings aminosyrer kan forsinke opptaket av andre, så er det viktig å analysere de inntatte stoffer.

Regelmessig bruk av høye doser av glutamin kan resultere i fremtiden ineffektiv transport av aminosyrer i vevene og reduserer absorpsjonen av næringsstoffer i tarmen og nyre.

Glutamin forbruker ikke nødvendigvis kan medføre konsekvenser i den foreliggende, men i fremtiden kan gi en reduksjon i nivåene av aminosyrer som leucin, isoleucin og Alina.

Bruken av glutamin kan også gi luft i magen og forstoppelse, og det anbefales at personer med nyreproblemer og lever frafalle bruk av dette tillegget, kan det føre til mer alvorlige konsekvenser.

Hvordan ta Glutamin

Idrettsutøvere og fysisk aktive mennesker spiser ikke mer enn 20 gram glutamin daglig. Forskning har vist at minimum dose på 5 gram per dag allerede kan bidra, men forbrukerne klage og si at 10 gram kan gi bedre støtte.

På grunn av den kontroversielle, den beste tiden for forbruk var tilstrekkelig og valgt vanlig modus:

 • Tidlig om morgenen: Hvis du tar 5 gram glutamin faste, intensivere transport Glykogen.
 • Før trening: Du kan spise 4-8 gram Glutamin i minst 30 minutter før starten av øvelsen.
 • I post-workout måltid: Forbruket av 5 gram etter trening kan bidra til en mer effektiv muskelrestitusjon og induserer også normalisering av Glutamin priser som forbrennes under fysisk aktivitet. Det anbefales å konsumere umiddelbart etter aktivitetene.
 • På supper: Ved å spise 5 gram glutamin i den siste måltid på dagen, kan produksjonen av veksthormon bli dratt nytte og mens du sover, vil musklene dine forbli i en anabol tilstand.

priser 

Glutamin kan prisene variere fra $ 38,00 til $ 284.00.

Hvor kan jeg kjøpe? 

Du kan kjøpe Glutamin i helsekostbutikker og naturlig mat butikker. Nettbutikker tilbyr også online salg service, men det er viktig at du søker referanser om påliteligheten av de utvalgte områdene.

Har du opplevd glutamin tilskudd? Hva var resultatene? Hvis ikke, tenke på å bli? Kommentere nedenfor.