13 Fordeler med Basil – for servering og egenskaper

basilikum

Den Basil forbruket blir i økende grad forbundet med en rekke helsemessige fordeler. Men hva er vitsen med basilikum? Hva er dens egenskaper til fitness og helse? I tillegg til sin kulinariske funksjon som et krydder som ofte brukes i mange matvarer, beskytter den også kroppen til bakterielle angrep, stimulerer hukommelse, forbedrer huden og visjon og lindrer stress. Kjent siden antikkens Hellas, krydder utfører også funksjonene til avgift, antiseptisk og bidrar til å gjenopprette kroppen fra alle typer smitte.

1. Behandling av forkjølelse

En av fordelene med basilikum er forbedring av immunsystemet. Bladene brukes til å behandle forkjølelse. Det anbefales å tygge dem for lindring av forkjølelse og influensa. Sterke antibiotiske egenskaper basilikum beskytte kroppen mot bakterier og infeksjoner forårsaket av dem.

2. Hoste Relief

Den Basil ingrediensen er siruper og ekspektoranter. nakkesmerter kan også lindres med et gurglevann med kokt vann til plantebladene. Den urt er også effektive for andre luftveisproblemer som astma og bronkitt.

3. forbedre immunsystemet

Den forbedring av immunsystemet er også en av fordelene basilikum. Studier viser at forskjellige kjemiske komponentene i anlegget øker produksjonen av antistoffer som er opptil 20%. Ved å styrke immunsystemet i anlegget beskytter mot astma, allergi, artritt, kreft, forkjølelse og influensa. For best resultat, anbefales det å foretrekke fersk blad og ikke tørr.

4. Anti-stress

Basilikumbladene er også identifisert ved å redusere stress. Eksperter anbefaler å tygge 10 til 12 blader av basilikum to ganger om dagen, for å forebygge stress og problemer som følge av dette ondet.

5. Forbedrer Vision

Vitamin A er tilstede i basilikum har antioksidantegenskaper, meget fordelaktige til øyet helse. Bare fersk basilikum 100g tilsvarer den anbefalte daglige dose av vitamin A til kroppen.

6. forbedre huden

Andre fordeler med basilikum hindrer utseendet på akne og akselerere sårtilheling prosessen i huden. Din ekstrakt bidrar til å eliminere de bakterier som er tilstede i dermis, noe som resulterer i tilstopping av porene, den viktigste årsaken til akne.

Basil egenskaper redusere hudbetennelser og brukes til å behandle andre problemer som ringorm, psoriasis og insektbitt. Urten anses utmerket i forebygging og behandling av hudkreft.

7. forbedrer oral helse

Studier viser at Basil egenskaper er også effektive i kampen mot dårlig ånde og periodontal sykdom.

8. Eliminerer nyrestein

Basilikum har kraftig effekt på nyrefunksjonen. For å optimalisere huset som indikerer forbruk av 6 friske blader med vann fasting. For de som lider av nyrestein er godt å blande saft hentet fra basilikum med honning og ta blandingen daglig i ca 6 måneder. Fremgangsmåten letter fjerning av nyrestein gjennom urinen. Anlegget er også gunstig for å helbrede forskjellige urinveisproblemer.

9. behandle mageproblemer

Basil forbruk er også bra for fordøyelsessystemet. Saften ekstraheres fra bladene kan behandle magesmerter eller kramper. Din te er også brukt til å behandle andre vanlige mageproblemer, som forstoppelse, fordøyelsesbesvær, og syre batterier. Sine medisinske egenskaper også bidra til å helbrede magesår og magesår, og forbedre leverfunksjonen.

10. Hodepine Relief

En annen av fordelene med basilikum er et muskelavslappende middel funksjon. Anlegget kan tygges, inntas som te eller påføres som olje direkte inn i kroppen for å avlaste spenninger i musklene og hodepine.

11. kardiovaskulære system

De kraftige antioksidant forbindelser som finnes i den urt bidra til å senke kolesterolnivåene og redusere sjansene for å utvikle koronarsykdom. Basil egenskaper som magnesium hjelp avslappende muskler og forbedring av blodstrømmen i kroppen.

12. Luftveiene

Urten også fremmer luftveiene helse, som det bidrar til å forbedre ytelsen til lungene. De essensielle oljer av basilikum er godt å kurere bronkitt og opphopning av lungene. Anlegget er også meget brukbare ved behandling av tuberkulose.

13. Nervous System

Forbedre hjernens funksjon er enda en av basilikum fordeler, siden det normaliserer nevrotransmitter i hjernen. Din ekstrakt fungerer som en hjerne tonic og hjelper skjerpe hukommelsen.

Hvilke fordeler Basil tjene mer for å hjelpe din helse? Du vanligvis bruker det ofte i måltidene? Kommentere nedenfor!