Hvor mye koster en Mageplastikk?

Karakterer for mageplastikk

Å miste vekt er ikke en lett oppgave, men mange mennesker som har klart å gå gjennom denne vanskelige utfordringen, men fornøyd med den nye gått opp i vekt, de føler seg ukomfortabel og med rystet forfengelighet grunn av sagging som varer.

Hva er det?

Denne kirurgiske prosedyren brukes til å fjerne overflødig fett og hud. Det anbefales for estetiske og funksjonelle formål. Med ferdigstillelsen av mageplastikk, er det mulig å gjenopprette svekkede muskler, og dermed rekonstruere mage profil med mer fast.

Selvfølgelig vil mageplastikk ikke tilby en tonet mage (dette som er mageøvelser), men du kan optimalisere søket ved kroppen definisjon. Husk at effektiviteten ikke er avhengig av hvor mye det koster en mageplastikk, men det faglige ansvaret for prosedyren. Søk kvalifiserte fagfolk med referanser sørger for sikkerhet for helsen.

Her er noen av de viktigste årsakene til utallige mennesker som søker mageplastikk:

  • graviditet;
  • vektig;
  • aldring;
  • Vekt svingninger;
  • postoperative negative effekter.

Vekttap

Selv om resultatene av operasjonen er permanente, et balansert kosthold og mosjon er viktig for vektkontroll og utseende på magen. Det er folk som ønsker å gå ned i vekt med mageplastikk, men det er viktig å vite at operasjonen vil ikke være ansvarlig for vektreduksjon.

Det vil ikke erstatte den ernæringsmessige utdanning, bør begge være involvert for å full oppnå fordeler. Det er flere faktorer som forstyrrer kontinuiteten av resultatene av fremgangsmåten, slik som alder, hormoner, metabolisme, slapp hud tilstand, helbredelse og mer.

rifling

Sagging ofte har andre negative effekter, for eksempel den fryktede cellulitter og strekkmerker. Så, finn ut hvor mye det koster en mageplastikk så snart som mulig for å bidra til å eliminere overflødig hud, sammen med fjerning av strekkmerker. Vanligvis er strekkmerker plassert under navlen elimineres, og de som har den øvre del av magen blir overført til den nedre del av buken, mindre iøynefallende sted og som bidrar til å redusere eksponering.

typer

- Mini-mageplastikk

03-mageplastikk-01

Dette er et alternativ for dem som ønsker fjerning av små andeler av skinn, da snittet er mindre, i forhold til de andre, som det fjerner overflødig fett og hud i området under navlen.

Denne type mageplastikk anbefales å eliminere sagging og små reparasjoner som trener og ernæringsmessig utdanning ikke er effektiv nok. Denne fremgangsmåten krever ikke navlen reposisjonering, og de som gjennomgår kan gjenoppta daglige rutine etter en uke med hvile. Prisen varierer fra $ 3,000.00 til R $ 5,000.00.

- Mageoppstramming omfattende / omkrets

02-tuck-02

Dette mageplastikk anbefales for dem som har mistet betydelig vekt, noe som resulterte i tap ubehagelig sagging og lar ikke la magemusklene til syne. etter graviditet kvinner og personer som har gjennomgått fedmekirurgi kan også vurdere omfattende mageplastikk som et alternativ.

Sammenlignet med den forrige, denne type mageplastikk krever et større snitt, som er laget mellom hip bein. Den når et bredere område på kroppen. Navlen burde reposisjoneres, og utvinning perioden kan variere fra 2 til 4 uker. Arret er tydelig rundt navlen og i regionen der bikini merkevare. Det er mulighet for ubehag i magen, men det finnes medisiner anbefaling av kirurger. Hvis du var glad i å vite hvor mye en omfattende mageplastikk, prisen varierer fra R $ 4,500.00 til R $ 6,000.00.

- Total tuck, komplett eller klassisk

03-mageplastikk-03

Det anbefales for de tilfeller av total sagging, dvs. ikke bare i mageområdet, men også i hoften, og selv tilbake. En full mageplastikk kan omskape huden av kroppen, og eliminerer også overflødig fett.

Den innsnitt er gjort i magen, også involverer hofte og korsrygg. Avløp og fettsuging er ikke utelukket, siden de tilbyr ekstra støtte til operasjonen. I prosedyren, står fortsatt ute toning magen og navlen reposisjonering, siden omkrets vil være helt ombygd.

Den postoperative opphold på sykehuset er 1-2 dager og rutinen kan gjenopptas etter den første måneden. Humpene er verdt å nevne, så i tilfelle ubehag, er det viktig å søke vurdering av legen ansvaret. Prisen varierer fra $ 6,000.00 til R $ 12,000.00.

- Mageplastikk navle

03-mageplastikk-04

Dette er et alternativ for fjerning av små mengder lokalisert fett, eller til og med huden. Fremgangsmåten utføres i navlen området, noe som kan resultere i et arr.

- Mageplastikk i anker

03-tuck-05

Denne kirurgiske prosedyren kan eliminere fettet ligger på flankene og magen, og samtidig redusere ubehag av overflødig hud. Arret er laget i to retninger, loddrett i midten av magen, og horisontalt i området markert med bikini.

Hvordan er mageplastikk

Man bør delta på sykehuset sammen, og hvis det er en intoleranse overfor narkotika, bør du informere før prosedyren legen. Det anbefales å bo på sykehuset i 2-3 dager og anestesi kan være generell eller epidural.

Snittet er lik den som er holdt i keisersnitt, men med større bredde. Det begynner når analysen er fjerning av fett og reparasjon muskelveggen. Hvis det er problemer, utført brokk reparasjon. Operasjonen er fullført med fjerning og ombygging av huden, utover navlen reposisjonering. Varigheten varierer fra 3 til 5 timer, og den totale hviler på sengen, er det viktig i de følgende timer.

priser

Si hvor mye betyr et mageplastikk krever analyse av de fysiske egenskapene til hver enkelt person, fordi verdiene kan variere. Det er funksjoner som kan kreve forskjellige medier på tidspunktet for den kirurgiske prosedyren, noe som kan øke referansebeløpet for å sikre en sikker infrastruktur.

Prisen kan variere fra $ 3,000.00 til $ 12,000.00. De som bestemmer seg for å gjennomgå fettsuging bør også bestille en ekstra investering. Prisene blir bestemt i henhold til de valgte etablissementer og fagfolk.

Du vet hvor mye en Mageplastikk i din region / by? Du selv har lyst til å utføre denne prosedyren? Kommentere nedenfor!