12 Oppskrifter Salat Dressing med få kalorier og Delicious

salatdressing

Bruk salat dressing kan øke kalorier et måltid som skulle være lette. Men slutte å bruke ekstra inntekter til å følge kan gjøre fint lite handling av fôring. For å løse dette problemet gode råd er å konsumere lys dekker. Oppdag 12 oppskrifter for salatdressing med få kalorier. Og fortsatt se ernæringsfysiolog video med tips for en salat tynning.

Fremgangsmåten for fremstillingen er enkel. Bare legg ingrediensene i en blender og slo til godt blandet. Klar!

2. saus Oppskrift italiensk lys for Salater

Hva med en ekte italiensk saus lett salat? Møt en av de mest anbefalte oppskrifter på nettsteder og blogger som arbeider med kulinariske innhold.

ingredienser: tomatpuré (1 kopp te), hvit eddik (1 spiseskje), knust hvitløk (1 fedd), oregano (2 ts) sort pepper rike (2 spiseskjeer) lukt-hakket grønn ( 2 ss) og hakket selleri (2 spiseskjeer).

forberedelse: (1) Tilsett ingrediensene i en panne. (2) Cooking over middels varme. (3) Vent småkoke til det begynner å tykne. (4) Slå av varmen. Klar! En spiseskje med saus har ikke mer enn 10 kalorier.

3. Salad Dressing oppskrift Caprese

Dette er en av de oppskrifter for salat dressing som ikke trenger store utgifter av ingrediensene. I praksis med hva som er i skapet er det mulig. Bare ni kalorier for en ss.

ingredienser: Vann (1 teskje); olivenolje (1 spiseskje); Søtningsmiddel (1 dråpe), salt (noen ikke å øke klemme natrium), hvit pepper (smak) og balsamic eddik (3 ss).

forberedelse: For å forberede det er ingen hemmelighet. Plasser den første eddik med olje i en plast eller glass rommet. Deretter legger de resterende elementer og rør godt.

4. Frukt eddik oppskrift for Salad

Frukten eddik kan være en stor salat dressing. Lys og velsmakende, varer i flere uker, forutsatt at det er lagret i en lukket beholder.

ingredienser: Olivenolje (2 ss), balsamico (3 ss), hakket løk (1 teskje), fruktmasse (en pose av en hvilken som helst smak), persille (1 kopp kaffe), gressløk (1 kopp kaffe), søtningsmiddel (2 dråper), salt (smak, uten overdrivelse på grunn av natrium, noe som kan gjøre fett), vann (50 ml) og hvit pepper (smak).

forberedelse: Plasser olje og eddik i en blender. Beat godt. Tilsett resten av ingrediensene. Fortsette å slå til den danner en homogen krem. Ferdig! En spiseskje har bare 4 kalorier!

5. saus Oppskrift Shoyu med rosiner

Hva med en eksotisk saus for salat dressing? Populær i Japan og andre deler av Asia, siden når det kom til Latin-Amerika på grunn av japanske innvandrere er kulinarisk suksess på kontinentet. Det er 8 kalorier i hver spiseskje.

ingredienser: hakket lukt-grønn (1 teskje), eddik (1 spiseskje), rosiner (1 spiseskje), lett soyasaus (1 spiseskje), sitron (8 dråper) og hvitløk (halv tann).

forberedelse: Bruk en stekepanne til brun hvitløk i vann. Tilsett rosiner sammen med Shoyu lys. Etter blanding godt av brannen. Plasser de andre elementene. Rør til alle ingrediensene blir blandet grundig.

6. Lys ostesaus Oppskrift på salat

At god parmesan salat dressing gjør hele forskjellen i å få en fantastisk smak i hver bit. I denne oppskriften, bare 4 kalorier per spiseskje.

ingredienser: revet parmesan (2 spiseskjeer); svart pepper rike (1 klype); Maisstivelse (1 spiseskje) oppløst i skummet melk (2 spiseskjeer); muskat (1 klype) og skummet melk (1 kopp).

forberedelse: Legg alle elementer i en glass- eller plastbeholder og bland. Så er den klar til å bli servert. Detalj, for å øke mengden av sausen bare dobbelt ingrediensene.

7. Mint saus Oppskrift med løk Salatdressing

Blandingen av mynte og løk kan gjøre smaken interessant salat. Lysheten av de to ingrediensene gjør at platen er varm. I denne oppskriften har hver porsjon 36 kalorier. Tips til sesongen ikke bare salater samt hvitt eller rødt kjøtt. Vet ingrediensene for å gi opp til seks porsjoner.

ingredienser: Mynte (3 ss), rå løk (1 enhet), salt, lys (1 spiseskje) og olivenolje (2 spiseskjeer).

forberedelse: Rense de fleste grønnsaker. Ta tak i en blender og tilsett ingredienser. Pisk til en homogen blanding typen. Sett blandingen i kjøleskapet.

8. Salad Dressing oppskrift laget av urter og hytte

Denne sausen for 56 kalorier for hver spiseskje.

ingredienser: Cottage cheese (2 kopper), sitronsaft (2 ss), hakket basilikum (2 ss) og salt (etter smak).

forberedelse: Elt ost med bruk av en gaffel. Deretter bland resten av ingrediensene og "voila".

9. saus Oppskrift Caja

Den følgende oppskrift gir opp til fire porsjoner, som hver har omtrent 20 kalorier.

ingredienser: Salt masse caja (3 ss) og orange (1 enhet).

forberedelse: Gjort på mindre enn fem minutter. Klem oransje med massen. Tilsett salt og bland godt. Klar, kan det nå bli servert.

10. sennepssaus Oppskrift og Mel

Med disse bestanddelene er det mulig å lage fire porsjoner (45 kalorier per porsjon): Honning (1 spiseskje), sennep (1 spiseskje), fettfri yoghurt (2 spiseskjeer), salt (smak) og olivenolje ekstra jomfru (1 spiseskje). Å forberede seg godt bare blande alle elementer.

11. saus Oppskrift Citrus

6 muliggjør partier (55 kalorier per porsjon).

ingredienser: Orange-pære (1/2 enhet), persisk kalk (1/2 enhet), Rangpur kalk (1/2 enhet), Rio mandarin (1/2 enhet), olivenolje (4 ss) og salt smak.

forberedelse: Plasser sitrus juice i beholderen. Deretter legger olivenolje og salt. Må tjene umiddelbart slik at nytten av næringsstoffene i frukt er maksimert.

12. Avocado saus Oppskrift for salat

4 Skrive deler (30 kalorier per porsjon).

ingredienser: Sitron (1 spiseskje), mynte (blader 5), avocado (2 ss) og salt (smak).

forberedelse: Pisk ingrediensene og server kjølig.

Video: Salad for Vekttap - verste og beste råvarer!

Se videoen som vises nedenfor med ingredienser tips for en næringsrik salat som hjelper deg ned i vekt:

Like!?

Hvilke av disse sunne salat dressing oppskrifter du finner mest appetittvekkende? Det har vist seg en? Har et annet tips? Kommentere nedenfor!