Fetende popcorn eller Gå ned i vekt? Full analyse

popcorn

De fleste tror absolutt at popcorn fetende, fordi når lage lister over sunn mat som de kan legge til sine dietter for å gå ned i vekt, er popcorn vanligvis ikke i dem. Men når de er riktig tilberedt og inntatt i tilstrekkelige mengder, er popcorn en sunn snack. Det er en utmerket kilde til fiber som kan la deg følelsen fornøyd i timevis, som kan hjelpe deg hvis du prøver å gå ned i vekt. Popcorn gå ned i vekt når den brukes som en erstatning for andre høy-kalori snacks og velge den poppet popcorn med varmluft med urter og krydder i stedet for smør eller olje.

Erstatninger for Calorie Snacks

Spis popcorn som snacks ikke bare hjelper deg ned i vekt fordi det er reaktivt høy i fiber, men også fordi det kan erstatte andre høy-kalori snacks. Åtte kopper popcorn inneholder bare 244 kalorier, og krever en lang tid til å spise. Spis bare 17 chips og du spiser samme mengde kalorier og vil avsluttes i løpet av kort tid, noe som gjør det mulig for deg å spise mer chips eller annet snack.

Sammenligninger kalori kalori ytterligere fordel poppet popcorn med varmluft, hvis du vurdere andre snacks som du kan erstatte. En kopp iskrem, 6 hjemmelagde chocolate chip cookies og enda en gelé sandwich er nesten det dobbelte av kalorier av 8 kopper popcorn riktig produsert.

satiating mat

En studie publisert i "Nutrition Journal" i 2012 fant at folk var mer fornøyd og spiste færre kalorier i snacks og viktigste måltidene de spiste popcorn som snacks enn når de spiste chips. Popcorn gå ned i vekt for å være en full sunn mat som gir fiber deg, veldig mye cloying som ikke har mange kalorier. Matvarer som har lav kaloritetthet, eller kalorier per gram - som popcorn - er gode snacks på en diett, fordi du kan spise mer uten å forbruke for mange kalorier. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det mengden mat du spiser, ikke hvor mye kalorier som gjør at du føler deg mett.

Pop en popcorn kopp rommet gir ca 8 kopper - nok for en hel kveld å se på film - og inneholder 9,6 gram fiber, omtrent en tredjedel av det anbefalte daglige beløpet. mikrobølgeovn popcorn inneholder nesten den samme mengde fiber per kopp, men de som bruker smørolje og inneholder mer mettet fett og kalorier, redusere fordelene med fiber.

snack Tilfredsstill

Når du gjør et vekttap diett, hva du spiser som snacks kan gjøre en stor forskjell i mengden kalorier du spiser per dag. Popcorn kan være en tilfredsstillende snack som ikke vil forstyrre din diett. En studie presentert på den årlige Scientific Møte i Obesity Society i 2010 fant at folk på en diett som spiste 100 av popcorn en dag som snacks var fornøyd med snack og følte at det hjalp dem å kontrollere sult.

Mikrobølgeovn popcorn og Sodium

Selv om mange versjoner av lav-fett mikrobølgeovn popcorn inneholder nesten den samme mengden av kalorier som fibrene og blåses med varm luft, de inneholder mer natrium. Den del av disse foreslåtte popcorn inneholder 270 milligram natrium, mens den samme mengde av poppet popcorn med varm luft som inneholder 2 milligram. Grense natrium reduserer nettovekt, noe som gjør det lettere å gå ned i vekt.

Å spise salt mat øker natrium nivåer i kroppen din, kroppen din remedier økende tørst og redusere urinproduksjonen. Hvis du redusere drikking tørste drikke søtet med sukker, å miste vekt blir enda vanskeligere.

Som Popcorn Fattening

Selv popcorn inneholder få kalorier og fett, kan du fortsatt få vekt hvis du ikke kontrollere hvor mye du spiser eller dekke det i smør. Hvert spiseskje smør du legger på popcorn legger 100 kalorier og 11,4 gram fett.

I stedet, bland en liten mengde av dine favoritt krydder og spille på din popcorn for å forbedre smaken. Prøv kanel, karri, italiensk krydder eller chili pulver. Hvis du ønsker å legge litt fett, legg en eller to sprutet en spray olje til lett dekke bare popcorn og hjelpe krydder til å holde sammen uten mye økning kalorier snack.

Risikoen for Popcorn Cinema

Se på filmer og spise popcorn er den beste tingen å gjøre med kjæreste, men gå ned i vekt og spise popcorn kino, er det ikke den beste kombinasjonen. En stor del av det popcorn fetende nok fordi det kan inneholde 540 kalorier og mettet fett totalt 1200 kalorier, om kalorier i tre måltider i kostholdet til en kvinne. Lag din egen popcorn hjemme, ja, det er et sunnere alternativ som kan hjelpe deg å miste vekt.

Måten du liker å spise, og beløpet som du er vant til, tror du fetende popcorn eller gå ned i vekt? Hvilken effekt har det på appetitten? Kommentere nedenfor.