10 Foods For å få masse og Win

Matvarer for vektøkning

Når vi tenker på helse, vanligvis vi kobler direkte til vekttap eller redusere kalorier. Men i mange tilfeller, folk vil ha det motsatte. Flere personer som er idrettsutøvere har kjempet i årevis for å få vekt og forbedre sine atletiske ferdigheter. Noen mennesker er naturlig undervektig og trenger å få et par kilo for å være frisk som en helhet.

Den egg protein hjelper kroppen bygge muskler. Fett gir nok energi og øke testosteron nivåer. Egg inneholder høye nivåer av omega-3, som bistår i mobilitet av ledd og friske celler i kroppen. For noen år siden gems fikk en veldig dårlig rykte. Som et eksempel, har det blitt svært populært å be om klare omeletter, eggerøre eller eggehviter i stedet for hele egg. Grunnen til dette dårlig rykte er at plommen inneholder høye nivåer av kolesterol, som er knyttet til risikoen for hjertesykdom. Sannheten er at egg inneholder gode kolesterolet, som faktisk reduserer mengden av dårlig kolesterol i kroppen. Et element kalles bakke er også til stede i eggeplommer. Bakken faktisk bidrar til å redusere akkumulert fett i hjertet og bidrar til å gjenoppbygge cellene. Foruten å ha effekt for å bedre humøret.

peanøttsmør

Peanøttsmør inneholder omtrent 94 kalorier, 4 gram protein, fett, og 8 g 3 g karbohydrater i hver spiseskje. Det er rett og slett knust peanøtter med en slags olje. Når egget også inneholder omega-3. Du kan kjøpe med forskjellige teksturer. Noen er mer crunchy, med større peanut stykker, og noen er ekstremt myk. En naturlig peanøttsmør er mer anbefales å gjøres med sunnere oljer. Du kan se om det er naturlig fordi oljen har en tendens til å flyte til toppen, noe som gjør det nødvendig å flytte etter å ha åpnet potten. Det er også nødvendig når kjøle er naturlig.

Peanøttsmør er et mat å fete og gjøre mer praktisk deig, siden du kan legge det til mange matvarer å øke kaloriverdi. Det kan være spredt i frukt og grønnsaker. Legg en post-workout shake, eller spredt på et stykke brød.

kjøtt

Kjøtt inneholder proteiner, som er viktig for å bygge muskler. Med mer muskler, vil du øke din kroppsvekt og dermed vil tjene en sunn vekt, noe som også vil forme kroppen din. Forskning viser at magert kjøtt som kalkun, kylling bryst, bør magert biff og fisk være din viktigste protein. Disse er sunnere, med mindre fett og mer som kan bidra til en sunn vektøkning.

Du kan finne fjørfemarkedet til rimelige priser. Økologisk kjøtt er litt dyrere, men er et sunnere alternativ hvis budsjettet tillater. Økologisk kjøtt er vanligvis produsert av bedre ernæring og uten kjemikalier. Dessuten inneholder ofte høye nivåer av vitaminer og mineraler enn bearbeidet kjøtt.

bønner

Bønner er gode matvarer å legge på seg og få vekt sunt som de inneholder nesten alle de næringsstoffene du trenger. De fleste bønnetyper inneholder tilsvarende nivåer av næringsstoffer. Den inneholder i gjennomsnitt en kopp 225 kalorier, 15 gram protein, 40 g karbohydrat og mange er også høy i fiber. Bønne har flere varianter. Det er de sorte bønner, Mulatten bønner, limabønner, soyabønner, linser, etc.

stivelsesholdige grønnsaker

Grønnsaker høy i stivelse er poteter og søtpoteter, erter og mais. Disse grønnsakene er rike på karbohydrater, nesten ikke fett eller protein. De er rike på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Mengden kalorier disse matvarene er mye høyere enn i grønnsaker som brokkoli og asparges.

For å bygge muskler og få vekt, trenger kroppen kalorier for energi. Disse grønnsakene er en viktig kilde til energi til å trene og vokse muskler. De høye nivåer av næringsstoffer være nyttige for andre kroppsfunksjoner.

frukt

Mengden kalorier i frukt kan overraske noen mennesker. Noen lav-kalori diett begynte å redusere mengden av frukt sett. Imidlertid kan mengden kalorier varierer enormt. Et lite eple inneholder ca 50 kalorier og en kopp dato har ca 490 kalorier.

De høye kalori nivåer av litt frukt, kan de være en perfekt snack eller et tillegg til ethvert måltid for de som prøver å få vekt. All frukt, dessuten er fulle av vitaminer og mineraler.

hele korn

Selv om de har fått et dårlig rykte de siste årene, hele karbohydrater er en av de matvarene å fete og gjøre mer næringsrik masse som du kan finne. De er høy-kalori og lite protein og fett. Hele karbohydrater er fulle av fiber, vitaminer og mineraler. Eksempler på slike karbohydrater er grovbrød, hel-hvete pasta, havregryn og brun ris.

Forholdet mellom karbohydrater har fått et dårlig rykte er fordi raffinert korn er svært populære og er risikofaktorer for diabetes og hjerteproblemer. Raffinert korn er strippet for sine bark, som inneholder alle de ernæringsmessige verdier. Deretter blir mais sirup og sukker lagt usunn. Matvarer som hvit ris, hvitt brød og hvit pasta faller i denne kategorien.

sunne oljer

olivenolje, raps, mandel, kokos og linfrø er alle veldig sunt. I en spiseskje, ca 120 kalorier og 15 gram fett i disse oljer. Ernæringsmessige verdier er veldig like mellom dem. Fettet i disse oljer er for det meste umettet fett, så kan hjelpe til å få vekt samtidig redusere kolesterol.

Det er ikke anbefalt å spise rett ss olje fra flasken. Dette kan gjøre at du aldri vil spise dem igjen. Disse oljene er stor for matlaging. Du kan spre ledninger på toppen av kylling eller fisk før steking, eller steke et egg i disse oljene til frokost.

helmelk

En kopp melk inneholder 150 kalorier, 8 gram protein, 13 g karbohydrater, og 6 gram fett, og 3,5 g mettet fett. Proteiner hjelpe i å bygge nye muskler og mettet fett øker testosteron til større muskelvekst og fett tap.

Å få vekt, kan helmelk være en del av maten. Mange studier viser at mettet fett melk er ikke skurken enn tidligere antatt, og dens skade er mer knyttet til samme mengde kalorier. Men som målet ditt er å fete maten og få vekt, er det fornuftig å bruke fullversjonen. Du kan inkludere melk i frokost, lunsj eller etter trening til utvinning og hjelp i muskel bygningen. Husk at melk har komplett protein for å bygge muskler. 

nøtter

Alle nøtter er relativt høy i kalorier og full av næringsstoffer. Det finnes flere typer nøtter som mandler, valnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, etc.

En kopp hakkede mandler er omtrent 529 kalorier, 45 gram fett (hovedsakelig umettet), 20 gram 20 gram karbohydrater og proteiner.

Alle nøtter er mandler, peanøtter, cashewnøtter eller macadamia nøtter er gode matvarer for å legge på seg og få masse fordi de er tette i kalorier og næringsstoffer. I tillegg, inneholder høye nivåer av magnesium, kalsium og vitamin E positivt påvirke kolesterolnivået.

Hvis du ønsker å få muskelmasse, er det disse 10 matvarer som bidrar til å få vekt sunt. Du må forstå at økende vekt på en sunn måte tar tid. Ikke spis mat med kalorier som ikke har noen næringsverdi. Det vil sikkert gjøre deg mislykkes.

Hva er de største vanskelighetene du bruker for å få vekt? Noen av disse matvarene er ikke satt inn i kostholdet ditt? Kommentere nedenfor.