5 rettsmidler for å få Fast

Rettsmidler for å fatten

Det er mange mennesker slanking for å gå ned i vekt, og er overrasket over å høre at noen mennesker trenger en spesiell diett for å få vekt og selv gjøre bruk av legemidler til fatten raskt.

Hvorfor noen mennesker synes det er så vanskelig å legge på seg?

Noen mennesker har svært raskt stoffskifte, og det er en genetisk arv. Likevel kan det være andre grunner til at du ikke kan få fett.

1. Du trenger ikke å spise nok

Hvis du har et raskt stoffskifte, kan ikke spise nok til å få vekt. Dette er fordi å få vekt, må vi spise mer kalorier enn vi forbrenner, og som har de akselerert metabolisme miste kalorier veldig enkelt.

Hvert måltid bør inneholde mengder av konsistent kvalitet proteiner, komplekse karbohydrater og poly eller enumettet fett. Eksperter anbefaler at en person med begrenset fett gjøre minst 4 store måltider om dagen og får ikke mer enn 3 timer uten å spise.

2. Du spiser feil mat

Det er ingen vits å spise ofte og i store mengder hvis maten du spiser ikke inneholder næringsstoffer nødvendig for deg å få vekt.

 • Vis flere: Hvor sunt fett når du er undervektig.

Som vi sa, må du fokusere på matvarer som inneholder gode doser av protein, karbohydrater og sunt fett. Her er en liste over noen matvarer som kan hjelpe:

 • egg;
 • Søtpotet;
 • avokado;
 • granola;
 • spinat;
 • brød;
 • brun ris;
 • erter, linser, bønner, erter og andre kornsorter;
 • Jordnøtter, valnøtter, mandler og andre nøtter;
 • Laks, tunfisk, sardiner eller annen fisk med høyt fettinnhold.

3. Du ikke trener som det skal

Som er, er vi forutsatt at du trener, så dette er en fin måte å få vekt og muskler, samt å være den beste måten å se gode resultater snart.

Aerobic øvelser bidra til å brenne fett, men ikke for å lage muskler. Så, fokusere på vekt trening for best resultat.

 • Vis flere: Bodybuilding fetende? Hvorfor opp i vekt?

Rettsmidler for rask fett

Hvis du allerede følger en regimented kosthold og trener regelmessig, kan du prøve noen rettsmidler som raskt får fett å hjelpe din vektøkning prosessen.

Her er en liste over de viktigste rettsmidler for fett raskt og hvordan de fungerer:

1. Cobavital

En kombinasjon av cyproheptadinhydroklorid, en sterk stimulerende appetitt, og Cobamamide, et stoff som finnes i vitamin B12 og samarbeider med proteinsyntese, er Cobavital en av de virkemidler for å få mer populære markedet.

Det er vanligvis valgt fordi den har i sin sammensetning et hvilket som helst steroid element, noe som reduserer risikoen for uønskede bivirkninger.

Den Cobavital bør brukes av folk som allerede gjør fysiske øvelser, fordi i tillegg til å hjelpe få appetitt, vil det hjelpe på masse og muskelstyrke.

Å være en anabole uten tilstedeværelse av steroider, er Cobavital vanligvis valgt av de som ikke ønsker å ta noen sterk medisin for ikke å ta risiko for å lide av alvorlige bivirkninger.

Uansett, kan alle medikamenter gi bivirkninger, og i tilfelle av Cobavital er tretthet og følelse av sedasjon. Andre symptomer som kan vises er tørre slimhinner, kvalme, uro og forvirring.

Sjekk ut detaljer om Cobavital her.

2. Buclina

Dens viktigste forbindelsen er dihydroklorid buclizin, et kraftig sentralstimulerende av appetitt som fungerer i kroppen til å forårsake en liten hypoglykemi, som vil bli tolket i hjernen som sultfølelse.

Den buclina ikke har noen anabole, så prisen kan være billigere enn andre rusmidler. Det er ofte anbefalt å bruke Buclina med noen andre medisiner, slik som B-kompleks, for å gi bedre resultater.

Bivirkninger er overdreven søvn, forårsaket av stoffer som fungerer som et beroligende middel i kroppen vår.

Vis flere:

 • Sjekk største aksje detaljer Buclina her.
 • Buclina eller Cobavital - Hva er det beste valg av virkemidler for fett raskt?

3. Apetil

Dette er et lignende produkt å Buclina, siden det har i sin sammensetning den samme forbindelsen, buclizin dihydroklorid.

Har en hypoglykemisk virkning, det vil si øker produksjonen av insulin, senke konsentrasjonen av blodsukkeret. Dette fører til at hjernen signaliserer kroppen som trenger mer mat.

Bivirkningene er relatert til Apetil hodepine, svimmelhet, tretthet, tørr munn og irritasjon.

4. Profol

Den Profol er et kosttilskudd som også inneholder dihydroklorid buclizin, men også i sin sammensetning er lysin. Fungerer som en appetitt stimulerende, men inneholder ekstra vitamin B6, vitamin B12 og tryptofan, det hjelper dem som trenger vitamin tilskudd, spesielt B-kompleks

Dens sammensetning bidrar til et høyere energiutnyttelse av mat som forbrukes, slik at opptaket av vitaminer og aminosyrer avgjørende for vår helse er gjort mer effektivt.

Bivirkninger av dette medikament kan være overdreven søvn, særlig i de første få ukers bruk, mucosal tørrhet og magesmerter.

5. Complex B

Hvem har appetitt problemer kan også ta maten B-kompleks supplement til å regulere sult. Denne medisinen alene ikke har makt til å stimulere appetitten, men å regulere. Det fungerer for folk som av ulike grunner er vanskelig å spise, men vil ikke gi resultater for de som ikke har appetitt problemer.

Dessuten er dette et vitamintilskudd som vil gi de nødvendige mengder per dag av alle B-vitaminer, svært viktige for helsen vår.

 • Vis flere: Fordeler med B-vitaminer - Hva er og fontener.

sivile effekter

De fleste av disse rettsmidler for fett raskt har lignende bivirkninger. De er:

 • forsove;
 • Tørre slimhinner;
 • gastrointestinale sykdommer;
 • kvalme;
 • irritasjon;
 • svimmelhet;
 • Hodepine.

Tips og anbefalinger

Viktigere, disse er medisiner som øker appetitten og gjøre opp i vekt, så det bør tas bare av folk som virkelig har problemer med å få fett.

For å få gode resultater, må du kombinere bruk av noen av disse stoffene til et sunt kosthold og mosjon rutine, og, selvfølgelig, for ikke å overskride anbefalt dose av produsenten.

Før du tar noen form for medisin, alltid gjøre en avtale med legen din for å lære fordeler og ulemper med hver komposisjon, spesielt hvis du allerede gjør bruk av noen medisiner. Dessuten kan det hjelpe deg med andre tips om vektøkning.

Aldri ta mer enn anbefalt av produsenten eller lege, da dette kan påvirke behandlingen og også skade helsen din.

Hvis du merker negative effekter etter at du begynner å bruke noen av disse legemidlene, avslutte bruken og kontakte lege.

En spiss som i stor grad kan bidra til å forbedre matsikkerhet, som er kritisk til vektøkning, er det blitt mer involvert i matlaging. Lære å lage mat kan stimulere appetitten og for å vite hva du spiser vil hjelpe deg å ta bedre valg til måltidene.

Har du behov for å bruke disse stoffene å fete raskt på grunn av noen funksjon i stoffskiftet? Hva du har gjort for å få vekt på en sunn måte? Kommentere nedenfor.