Diet Hurtig å fete – trinn 6

Spise sunt smørbrød

De fleste mennesker lide for å miste buk fett, mens andre er desperate etter å få vekt og muskelmasse uten å lykkes. Noen kan synes det er svært vanskelig å gå ned i vekt, men de som ikke kan gå opp i vekt også møte mange problemer. Menn og kvinner drømmer om å ha en fin kropp, satt til å trekke oppmerksomheten til det motsatte kjønn, føler seg mer trygg, mer villige, sunn og bedre kondisjon.

Dietten å fete raske guider spiser 5-6 ganger om dagen med mellomrom (hver tredje time). Dette er en god del for å få vekt sunt uten å ekstrapolere. Spise selv når den ikke er sulten respektere ganger er viktig.

Så, spise en god frokost, en morgen snack, lunsj, ettermiddagssnack, middag og kveldsmat. Opt for høy-kalori mat å spise i løpet av dagen. Få et lager av bananer, kornblanding barer, peanøttsmør, blant annet for snacks i løpet av dagen.

2. Øk mengden kalorier

Det hjelper ikke å øke mengden av måltidene du spiser den dagen hvis du ikke spiser mer fetende mat enn det som normalt brukes. Måltidene må være store og rike på kalorier, så velg store plater i stedet for små platene, og gjøre dem rike på protein som kjøtt, grønnsaker og karbohydrater.

Noen tips kalori mat, velsmakende og sunn å spise i løpet av dagen er: En fin omelett til frokost med grønnsaker, skinke og ost, krydret med persille og oregano ledsaget av en frukt juice og hele korn brød. Til lunsj kan du spise ris eller hel-hvete pasta med proteiner som kylling og grønnsaker, eller en balansert tallerken med kjøtt, ris og salat (ikke vær sjenert til å gjenta kjøtt, spise alt du vil); til middag, kan du erstatte ris for poteter ledsaget av en fin grillet biff.

3. næringsrik mat

Hvis du investerer i en kalori, men usunt kosthold, ser fett med pizza, hamburgere, pølser og bearbeidet mat, slutte så snart som mulig. I tillegg til å være at det går din helse, vil du få fett i stedet for muskler og er ikke hva du vil, ikke sant?

Dietten for fett raskt er det ideelle som oppfordrer forbruket av næringsrik mat som hele havre, kylling og ferskt kjøtt (ingenting fryst bearbeidet kjøtt som hamburger, pølse, pølse og lignende). Foretrekker å spise hjemme, alltid grillet og godt næringsrik eller hyppige restauranter som serverer hjemmelaget mat. Glem grill restauranter, snackbarer og rask mat, så mye som de svinge dem for deg.

4. Protein, fett og karbohydrater

De tre tingene, i dette tilfellet, de tre viktigste makronæringsstoff som bør være en del av kostholdet ditt for å få vekt raskt hver dag er disse: protein, fett og karbohydrater. Det ideelle er å innlemme disse tre til hvert måltid du gjør. Det kan være vanskelig, men å skape en liste over produkter og varierende dem hele dagen du kan komme dit.

Proteinet kategori av produkter du kan kjøpe i kvantitet er: egg, laks, tunfisk og annen fisk, sjømat, svinekjøtt, kylling, biff og andre magert kjøtt. Fett kan være: olivenolje, kokosolje, avokado, linfrø, valnøtter og mandler. Karbohydrater som kan integrere din diett er: bønner, linser, brun ris, hel-hvete pasta, grovbrød og andre fullkornsprodukter preferanse.

5. holde hydratiserte

Med denne endringen i matvaner er vanlig at du føler deg mer tørst enn vanlig, hovedsakelig på grunn av inge proteiner. Så drikke alt du vil uten frykt for vann. Drikkevann ledsaget måltider og i intervallene er avgjørende for å hindre dehydrering og bistand i vektøkning.

Drikk minst ti glass vann om dagen, spesielt hvis du utfører de fysiske aktivitetene indisert for muskel gevinst. Alternativt kan du velge usøtet te, juice og andre sunne drikker.

6. Opplæring for vektøkning

For å få masse mer effektivt er nødvendig å kombinere praksis til kosthold å fete raskt. Så, fokus på vektløfting for å gjøre dem sterkere og større muskler. Hvis du aldri har praktisert vekttrening, begynne langsomt med lavere vekt, bør prosessen være gradvis for ikke å anstrenge musklene og forårsake skade. Gradvis kan du øke i vekt og få mer styrke. Matvarer som forbruker vil gi deg mer energi til å øke hastigheten på disse trinnene.

Du bør utføre øvelsene flere ganger, minst tre dager i uken. Du kan registrere deg på et treningsstudio under oppsyn av en lærer eller kjøpe noen manualer og vektstenger til å øve hjemme. Så mye som du ønsker en muskel i kroppen hans skiller seg ut mer - som regel menn bryr seg mer om biceps og magemuskler - husk at alle kroppens muskler bør utvises derfor se etter alternative øvelser mellom armene , lår, rygg, mage, ben og bryst.

Ved hjelp av en personlig trener for å opprette en spesifikk øvelse plan for din kroppstype er sterkt anbefalt. Husk å hvile mellom én økt og en annen og aldri trene samme muskel neste dag, fordi området bør være 48 timer.

Ta en shake etter gjennomføring av trening, noen bananer eller tørket frukt næring sammen med et protein supplement som whey protein. Få en god natts søvn. Søvn er viktig for å få muskelmasse, fordi musklene blir rekonstruert under avslapning, pluss det er under søvn at veksthormon frigjøres, bidrar til å definere og tone musklene. Det ideelle er å sove åtte til ni timer om dagen for å nyte alle anstrengelser er gjort under trening.

Du trenger å gå på en diett for å få vekt raskt? Hvilke metoder bruker dere i dag, og hva som må endres i livet ditt? Kommentere nedenfor!