Hoppetau Gå ned i vekt? Tips og fordeler

hoppe

Hoppe tau ned i vekt, øker stoffskiftet og tone hver muskel i kroppen din. Profesjonelle idrettsutøvere vanligvis hoppe tau som en del av treningen, for å skape smidighet hjerte fitness.

  • Øk smidighet og koordinasjon av hender og øyne.
  • Det toner musklene i nedre del av kroppen din.
  • Styrker kjernemuskulaturen og bidrar til bedre holdning.
  • Det toner hele kroppen.
  • Brenne et gjennomsnitt på ti kalorier per minutt. Du kan brenne flere kalorier på 20 minutter hoppe tau enn 30 minutter løping, så det er en stor oppgave for folk som ikke har mye tid.

Hoppe tau for Toning kroppen din

Hvis du ønsker å hoppe tau å tone kroppen din, kjøpe et tau med vekt. Disse strengene er ikke dyrere enn vanlig, men de er laget for å trene og ikke spille fordi de er litt tyngre enn normalt strenger. Vekt vil hjelpe tone musklene i armene og bryst, samt muskler og den sentrale nedre del av kroppen.

Du trenger gode sko hvis du planlegger å hoppe tau som trening. joggesko er gode ideer fordi de kan bidra til å absorbere virkningen av hopp, noe som reduserer risikoen for skade på ledd. Du må også komfortable klær som tillater deg å bevege seg fritt, og et område som har god plass til tauet ikke borti vegger eller tak. Hoppe tau på en flat overflate, hvis det er mulig; du har flere sjanser til å bli skadet hvis hoppe tau på en ujevn overflate.

Bevegelser hoppetau Exercise

Nøkkelen til å hoppe tau som trening er å variere dine bevegelser. Hvis du stadig prøver å hoppe tau med samme bevegelse, vil du finne at etter ti minutter, fører til muskeltretthet du å gå glipp av en start, gjør du kaste bort tid og gjør det vanskelig å øke hjertefrekvensen. Bytt til en annen type sprang hver ti hopper mer eller mindre for å unngå dette. Prøv å hoppe med begge føttene, og deretter endre å hoppe med en fot om gangen, og deretter endre til å hoppe over tauet og starte på nytt med hopp inn med begge føttene.

Hoppe tau i 15 til 20 minutter 3-5 ganger i uken. Du kan øke treningstiden som gevinster styrke.

6 måter å trene hoppe tau

En streng kan brukes som en del av en øvelse rutine så vel som blir brukt av barna i skolegården. Det er mange måter å utøve hoppe tau. Ved å trene hoppe tau, åpner du muligheten for å gjøre en cardio trening, noe som er grunnen til at det kan sies å gå ned i vekt hoppe tau.

Hoppe tau er en fin måte å trene alle de store muskelgruppene i kroppen, og tilbyr også utrolige kardiovaskulære fordeler. Dessuten er det flott for motstand. Hvis du trener for et langt løp eller bare trenger å komme i form, hoppe tau vil hjelpe deg å forbedre din lungekapasitet. Det er flere grunnleggende teknikker for hoppe tau som du bør vite før du starter treningen.

1. Grunnleggende Bounce

Dette hopp gjøres ved å rotere tilbake tau bak hodet frem og tilbake før den passerer under føttene når du hopper. Dette er den vanligste spranget at barn bruker når de spiller.

2. Leap Cross

Korset spranget er et sprang som begynner normalt. Du slår tauet på samme måte som den grunnleggende hopp, og når hun kommer opp til brystet, krysser du armene og fortsetter å hoppe på tauet. Korset spranget vil strekke og tone armer og ben.

3. Gå Racing

Når du gjør den slags sprang, slår du tauet og begynner å hoppe, vekslende bena, og få en løpende bevegelse.

4. Circuit Training hoppe tau

Å ha en intens trening, prøver å inkludere flere øvelser til din grunnleggende rutine hoppe tau. Du kan starte med å ta 50 hopp med tau. Deretter kan du gjøre 15 squats fulgt 10 pushups. Gjenta 3 ganger og hvile. Denne øvelsen kan gjøres hver dag.

5. Hopper Stepmom

Når du har gjort grunn hoppe, kan du prøve å hoppe fra den ene siden til den andre. Dette kan gjøres ved å hoppe over en linje som kan gjøres med kritt eller med et farget bånd. Å hoppe fra den ene siden til den andre, øker du mengden fett brennes og toner sidene av kroppen din.

6. Leap Fast

Denne øvelsen krever at du står foran en klokke eller timer. Du trenger denne timeren til å markere sin tid mellom intervaller og som hopp. Starte oppvarmingen. Hopp kontinuerlig i ca to minutter; disse hoppene trenger ikke å være veldig fort. Etter to minutter, ta en pause på 30 sekunder og starte første serien. Hoppe så fort du kan i et minutt. Etter det øyeblikk, hvile i 30 sekunder og gjenta 10 ganger.

Det er viktig å huske å hydrat før, under og etter hoppetau. Før du begynner treningen, sørg for å drikke vann i minst 2 timer før. Dette vil sikre at kroppen din er godt hydrert. Under treningsøkten, drikke vann hvert 15. minutt. Etter å ha fullført sine oppgaver også drikke minst en halvliter vann for å fylle hva kroppen har mistet under trening.

Han har litt erfaring i hoppetau? Hvilken av de seks måter du foretrekker, og tror du kan gjøre? Kommentere nedenfor!