10 Fordeler med Mulberry Tea – for servering, Kontra og hvordan gjøre

morbær te

Bør kjenner den delen av bjørnebær frukt, en liten mat som har 43 kalorier per porsjon på 100 g og består av næringsstoffer, slik som kalium, karbohydrater, fiber, protein, vitamin A, vitamin B6, jern, kalsium og magnesium.

Forskning publisert i emisjonen i februar i 2000 av Journal of Agricultural and Food Chemistry (Journal of Agricultural and Food Chemistry, fri oversettelse) identifisert bladene og fruktene uten Bramble torner er utstyrt med antioksidantegenskaper.

De konkluderer dermed med at teen fremstilt av bjørnebær blader bekjempe virkningene av frie radikaler som forårsaker sykdommer som kreft og fremme aldring i menneskekroppen. Bare virkningen brakt av stoffer med antioksidantegenskaper.

2. Kvinner helse

Morbær te kan betraktes som en alliert av kvinners helse på grunn av det faktum lindre smerten av menstruasjonssmerter og ubehag som vises som et resultat av premenstruelt syndrom (PMS).

3. Støtte til behandling av helseproblemer

Drikkevaren fremstilt fra morbærbladene kan brukes som et hjelpemiddel ved behandling av tilstander som hyppig hodepine, endringer i libido, depresjon og nyresykdom.

4. Kvaliteten på søvnen

De som lider av søvnproblemer kan også få fordeler av tranebær te inntak. Det er fordi drikken er også kjent for å bekjempe søvnløshet-relaterte problemer, med en utsikt som har beroligende egenskaper.

5. Lindrende diaré

Morbær te er godkjent av tilsynsorgan i Tyskland som en urte drikke som lindrer akutt diaré uten spesiell årsak. Tanniner er funnet i drikke som er ansvarlig for denne effekten.

6. Tilskudd til å behandle problemer i slimhinner 

De morbær blader ble også godkjent i Tyskland for behandling av moderat betennelse i slimhinnene i munn og svelg. Dette indikerer at de kan avlaste munnsår og sår hals. I denne forstand kan tranebær te brukes til å gurgle.

7. Helse av bein

Rik på kalsium og magnesium kilde, to viktige mineraler for bein, drikke laget av morbær blader også bidrar bein å opprettholde en sunn tilstand. Dermed kan vi konkludere med at det bekjempe sykdommer som påvirker ben, slik som osteoporose.

8. Skin Health

På grunn av tilstedeværelsen av antioksidanter, vitamin C og vitamin E i deres sammensetning, bidrar bjørnebær te opprettholde sunn hud, reduserer rynker og styrker bindevevs kollagene strukturer. Kollagen er viktig for å gjøre huden fastere, og kjempe deg sagging.

9. samvirker med behandling av hemoroider

Morbær te bidrar også til reduksjon av hemorroider.

10. morbær te Slims

Hvis konsumert i stedet for kalori drikker som brus, bearbeidet juice, kremet kaffe, sjokolade drinker fulle av sukker og milkshake, kan tranebær te hjelpe med vekttap ved å fremme en reduksjon i kaloriinntaket.

Dette er fordi å gå ned i vekt må du spise en mindre mengde kalorier enn kaloriinntaket som er brent.

En viser at drikken kan faktisk bidra til å oppnå god form er tilfelle for Luciana Donassan. Hun mistet 57 kg ved å inkludere bjørnebær te i kostholdet ditt. Ifølge henne, ved å gjøre det kroppen din har til å holde mindre væske (som reduserer hevelse) og tarmen begynte å fungere bedre.

Ernæringsfysiolog Francine Schimidt anbefalte inntaket av fire kopper te om dagen, mellom måltider og indikerte følge en oppskrift som ikke koke urten.

Selvfølgelig er det ikke bare forbruket av te Slims. Den aller Luciana sa at i tillegg til å integrere drikke i kosten, begynte å spise sunnere, inkludert frukt, grønnsaker, juice og hele matvarer og lys dag til dag.

Derfor er det viktig å huske på at de som ønsker å gå ned i vekt bør vedta et sunt, balansert, kontrollert og næringsrikt kosthold, kombinert med fysisk trening regelmessig som en måte å maksimere kalori brenning.

Som morbær te gjøre: Oppskrifter 

1. morbær te

ingredienser:

 • 1 liter vann;
 • 3 til 5 tørre morbærbladene eller 1 ss knust morbærbladene.

forberedelse:

 1. Kok en liter vann i en gryte på komfyren;
 2. Slå av varmen og tilsett morbær blader;
 3. Dekk pannen og la den hvile i 10 minutter. Tjene deg selv og spise all te innenfor en 24 timers periode ikke å kaste bort sine eiendommer. 

2. bjørnebær te miura

ingredienser:

 • 12 g av bjørnebær blader Miura;
 • 1,5 liter kaldt vann.

forberedelse:

 1. Sett vann i en kjele og tilsett bjørnebær blader Miura fortsatt i kaldt vann;
 2. Ta brann og kok i 10 minutter. Sil og server.

3. hvitmorbær te

ingredienser:

 • 1 liter vann;
 • 1 ss tørkede blader av hvitmorbær.

forberedelse:

 1. Plasser liter vann i en kjele og kok opp;
 2. Deretter legger de tørkede blader av hvit morbær og slå av varmen. La den hvile i noen minutter og ha te når det er varmt.

Care tranebær te

Når forbrukes i store mengder, kan tranebær te forårsake urolig mage, kvalme og oppkast, ta toksiske effekter på leveren og påvirke opptaket av kalsium og jern fra kroppen.

Et tips for å lindre den sistnevnte problem, og drikke te i moderate mengder, er å legge sitron å drikke. Grunnen til dette er at frukten er rik på vitamin C, noe som bidrar til økt absorpsjon av jern.

En annen måte å unngå problemet er ikke forbruke te mens du gjør et måltid, slik at det ikke vil hindre opptaket av næringsstoffer fra maten spist.

Hvis du gjør bruk av noen medisiner, ta kontakt med behandlende lege for å finne ut om det er noen fare for interaksjon mellom stoffet og bjørnebær te.

Også, ikke stole utelukkende på te for å behandle en sykdom eller helsetilstand. Så mye som han kan hjelpe, er det likevel viktig at du konsultere legen din og følg instruksjonene gitt av ham i forhold til å fullføre behandlingen.

kontraindikasjoner 

Drikken kan ikke bli konsumert av mennesker som lider med leverproblemer og gravide kvinner, som bjørnebær blader blir brukt som en livmor tonic, noe som fører til sammentrekninger i livmoren.

I store mengder, kan livmor tonics føre gravide kvinner til abort eller for tidlig fødsel.

For de som lider av noen helsetilstand, er det tryggere å sjekke med legen dersom bjørnebær te forbruk er trygt eller ikke for det enkelte tilfelle.

Du vet allerede fordelene med morbær te for helse og fitness? Planer om å inkludere det i kostholdet ditt? Kommentere nedenfor!