9 Fordeler med Watermelon – til å servere og egenskaper

9 Fordeler med Watermelon - til å servere og egenskaper

Vannmelon er en deilig og forfriskende frukt. Men i tillegg det også fantastiske egenskaper. Vi vil utforske følgende fordeler av vannmelon, som viser hva bruker denne frukten i forhold til helse og fitness.

Hva er vannmelon?

Vannmelon er en velsmakende og forfriskende frukt, et godt valg for sommeren. Det kan inntas i skiver eller biter, som juice eller fruktsalater.

Hun er svært forbrukes i tørre områder i Afrika siden rundt 92% av innholdet er vann.

Men det er ikke bare massen som er spiselig. Mange nettsteder benytter seg av skallet og vannmelon frø. Med skallet kan gjøres beholder. For dette formål, fruktene av økologisk dyrking av planter, fordi skjellene er fri for plantevernmidler er å foretrekke. ristede frø blir spist av Midtøsten folk. Indianerne i sin tur, forberede brød med mel laget av disse frøene.

vannmelon egenskaper

Som vi har sett, er vannmelon hovedsakelig består av vann, slik at det derfor litt kalori mat: 100g frukt gir bare 30 kalorier hovedsakelig fra sukker fordi mengder proteiner og fett er meningsløse.

Til tross for lite kalorier, er frukten svært næringsrik. Vannmelon er en utmerket kilde for vitamin C, og har gode mengder av karotenoider (som lykopen og beta-karoten), vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, pantotensyre, vitamin B6, biotin, folinsyre, kalsium, fosfor, magnesium, kalium, kobber og citrullin. I vannmelon også fant vi phytonutrient cucurbitacin E. Allerede frø inneholder betydelige mengder av lipider.

Oppsummert, den viktigste medisinske egenskaper av vannmelon er dens antioksidantkapasitet og anti-inflammatorisk. så la oss se hva forbruket av vannmelon kan gi fordeler for helsen vår.

Vannmelon Fordeler - Hva er

Deretter vet hva fordelene med vannmelon og deres egenskaper til fitness og helse.

1) Den vannmelon har anti-inflammatorisk aktivitet

Den cucurbitacin E er et molekyl av triterpenoid typen, til stede i vannmelon, noe som betyr et viktig antiinflammatorisk aktivitet. Det er i stand til å hemme enzymet cyklooksygenase (eller COX), som er involvert i inflammatoriske prosesser.

Den har også en antioksidant handling, den hjelper til å motarbeide reaktive oksygenarter.

2) Vannmelon er bra for hjertet

En kopp vannmelon massen har omtrent 250 mg av citrullin. Når vi spiser frukten blir citrullin omdannes av kroppen, spesielt i nyrene og blodkarveggen i en annen aminosyre, arginin. Enzymet nitrogenoksidsyntase (NOS) som produseres av en rekke celletyper, enten det arginin gass for å syntetisere nitrogenoksid, en potent vasodilator, fordi det kan slappe av denne muskel i blodårene. Dette gir en reduksjon i blodtrykket som, når den er høy, er en viktig risikofaktor for hjertesykdom. I en undersøkelse, middelaldrende overvektige voksne som forbrukes vannmelon ekstrakt som inneholder disse aminosyrer, opplevde en blodtrykks dempning.

En annen bestanddel i vannmelon, kalium, har også en vasodilaterende effekt.

Allerede antioksidanter slik som lykopen, beta-karoten, vitamin C, unngå rammer oksidativt stress situasjon som fremmer oksydasjonen av proteiner og lipider, som fører til dannelsen av aterosklerotiske plakk.

3) Vannmelon er bra for nyrene

Vannmelon inntak øker utskillelsen av urinstrømmen. Det regnes som en naturlig vanndrivende og ikke trykke nyrene til det. Sletting mer urin er bra for nyrene og for hele kroppen, ettersom vi på denne måten kan bli kvitt bakterier (og dermed forhindre og stoppe cystitt), rester og andre xenobiotika (forbindelser som er fremmede for den humane kroppen).

Kalium er tilstede i vannmelon dette rense stimulerer også nyrene. Videre er nærværet av kjemikalien i blodet hindrer dannelse av urinsyre, noe som den passerer for å samle kan gi den kjente nyresten, så vel som sykdommer som påvirker ledd (slik som rulle).

4) Vannmelon er bra for øynene

Vannmelon er en god kilde til betakaroten, som kroppen vår omdannes til vitamin A. gunstig av dette vitaminet for øye helse er beryktet: Vitamin A forhindrer nattblindhet og hindrer forekomst av macula degenerasjon relatert til alder.

5) Vannmelon er bra for muskler

Vannmelon er rik på kalium, en essensiell elektrolytt til prosessen med muskelkontraksjon og overføring av nerveimpulser.

Den citrulline funnet i vannmelon bringer også fordeler til musklene. I en undersøkelse publisert i Journal of Agricultural Food and Chemistry, syv mannlige idrettsutøvere, forbrukes en time før trening, 500 ml naturlig vannmelon juice, anriket eller vannmelon juice med citrullin eller placebo. Resultatene viste at de hadde en nedgang i hjertefrekvens, samt post-workout muskelsmerter (dvs. neste dag). Som vi har sett, er citrulline omdannes til arginin i kroppen vår, og dette i sin tur gir syntesen av vasodilator nitrogenoksid. Undersøkelsen viste også at den naturlige saft var like effektiv som den anriket form og tarmene kan absorbere mer citrullin avledet fra vannmelon juice, spesielt hvis det ikke er pasteurisert, enn fra kosttilskudd av denne aminosyre.

6) Vannmelon er bra for skjelettet

En av de antioksidanter som finnes i vannmelon, lykopen, stimulerer bendannelse prosess, for derved å hindre utvikling av osteoporose. Den postmenopausal periode er svært bidrar til forekomsten av denne sykdom. I en undersøkelse, kvinner postmenopausal forbrukes lykopen, og det ble funnet en sammenheng mellom forbruket av lykopen og dens antioksidanteffekt og reduserer prosessen med "degradering" ben.

Andre studier har rapportert som lykopen kan gi denne fordelen til benet den kjører differensiering og proliferasjon av osteoblaster (celler som er ansvarlige for dannelsen av benmatriks), og funksjonen av enzymet alkalisk fosfatase (enzym syntetisert med seg selv osteoblast, som deltar i denne prosessen med beindannelse). Videre hindrer lykopen differensieringen av osteoklaster (ansvarlig for celle reabosorção benmatriks) og syntesen av reaktive oksygenforbindelser som er skadelige oksidasjonsmidler.

7) Vannmelon bistår i å forebygge og bekjempe kreft

Den antioksidantforsvar av kroppen er på grunn av aktiviteten av visse enzymer og ikke-enzymatiske midler med virkning, som noen kosttilskudd næringsstoffer. Vannmelon er en matvare med et stort antioksidant effekt den har betydelige mengder av lykopen, p-karoten og vitamin C. Med frukt forbruk, har en synergistisk antioksyderende virkning, som er en måte for å forebygge og bekjempe alle typer kreft.

En studie viste at i pasienter med c ancer, oksidativt stress, dvs. når mengden av oksidasjonsmiddel overgår at antioksidantforsvar av kroppen, modifisere ekspresjonen av tumorsuppressorgener (cellesyklusrelaterte gener), fremme proliferasjon tøylesløs kreftvev.

Forskning har også EM viser at lycopene bidrar til å hindre forekomst av brystkreft, endometrial, prostata, lunge og tykktarm.

8) vannmelon bidrar til å hindre erektil dysfunksjon

Nitrogenoksid dannet fra vannmelon inntak (dvs., citrullin, som umiddelbart omdannes til arginin) er også effektiv mot erektil dysfunksjon. Gassen fremmer avslapping av musklene i blodkar, som øker blodstrømmen til penis. Den mest kjente legemiddel for erektil dysfunksjon har den samme virkningsmekanisme.

9) Vannmelon hjelper slanking

Når vi diett eller inngå en prosess med ernæringsmessig utdanning, vi savner å spise godteri. Vannmelon er et utmerket alternativ for å omgå denne tilnærmingen: det er søtt, lite kalorier og en mye sunnere valg.

Forbruket av frukt også reduserer følelsen av sult, takket være sin store vanninnhold.

Se også: Fetende vannmelon eller Gå ned i vekt?

Noen viktige omsorg

  • Studier på mennesker hevder å oppleve fordelene med vannmelon for hjertet og for ereksjonsproblemer, må du spise i store mengder (og spise noe overdrevent er aldri lurt). Å spise vannmelon er gyldig, men sørg for å bruke deres antihypertensive medikamenter eller mot erektil dysfunksjon.
  • Pasienter med hyperkalemi bør unngå inntak av vannmelon og andre matvarer rike på kalium. For å få en idé, 3 frukt kopper har 560 mg kalium. Sin overkant i kroppen kan føre til en uregelmessig hjerterytme, og med forekomsten av en hjertestans. Videre utskillelse av store mengder kalium over nyrene.
  • Overflødig inntak av mat som inneholder lykopen kan føre til problemer med fordøyelse, gass, diaré, kvalme og oppkast.
  • Personer som er allergiske mot agurk, gulrot eller latex, kan også ha en viss følsomhet for vannmelon.
  • Foretrekker å spise frukten selv, enn å spise i form av juice. Vannmelon er rik på sukker og diabetespasienter har å konsumere det ganske sparsomt.

Hva synes du om vannmelon fordeler? Nå som du vet hva den gjør og kjenner dens egenskaper, vil det inkludere det mer på menyen? Kommentere nedenfor!