10 Fördelar med Mulberry Tea – för servering, Kontra och hur man gör

mullbär te

Du bör förmodligen vet den del av björnbär frukt, en liten livsmedel som har 43 kalorier per portion av 100 g och består av näringsämnen såsom kalium, kolhydrater, fibrer, protein, vitamin A, vitamin B6, järn, kalcium och magnesium.

Forskning som publiceras i företrädes februari 2000 av Journal of Agricultural and Food Chemistry (Journal of Agricultural and Food Chemistry, fri översättning) identifierade blad och frukter utan Bramble taggar är utrustade med antioxiderande egenskaper.

Således drar vi slutsatsen att teet ställdes av björnbär blad bekämpa verkan av fria radikaler som orsakar sjukdomar såsom cancer och främja åldrande i människokroppen. Bara talan ämnen med antioxiderande egenskaper.

2. Kvinnors hälsa

Mullbär te kan betraktas som en allierad till kvinnors hälsa på grund av att lindra smärtan av mensvärk och obehag som visas som ett resultat av premenstruellt syndrom (PMS).

3. Stöd för behandling av hälsoproblem

Drycken gjord av mullbärsblad kan användas som ett hjälpmedel vid behandling av tillstånd såsom ofta huvudvärk, förändringar i libido, depression och njursjukdom.

4. sömnkvalitet

De som lider av sömnsvårigheter kan också få nytta av tranbär te intag. Det beror på att drycken är också känd för att bekämpa sömnlöshet frågor, med en vy som har lugnande egenskaper.

5. Lindra diarré

Mullbär te godkänns av tillsynsmyndighet i Tyskland som ett naturläkemedel dryck som lindrar akut diarré utan specifik orsak. Tanniner finns i drycken som är ansvariga för denna effekt.

6. Bidrag till behandla problem i slemhinnorna 

De mullbärsblad har också godkänts i Tyskland för behandling av måttlig inflammation i slemhinnorna i mun och svalg. Detta tyder på att de kan lindra munsår och halsont. I denna mening kan tranbär te användas för att gurgla.

7. Health av ben

Rik på kalcium och magnesium källa två viktiga mineraler för ben, dryck gjord av mullbärsblad också hjälper benen att upprätthålla ett friskt tillstånd. Således kan vi konstatera att det bekämpa sjukdomar som drabbar ben som osteoporos.

8. Skin Health

På grund av närvaron av antioxidanter, vitamin C och vitamin E i deras sammansättning, bidrar björnbär te bibehålla frisk hud, minskar rynkor och stärker bindvävskollagenstrukturer. Kollagen är det viktigt att göra huden fastare och kämpa dig hängande.

9. samverkar med behandling av hemorrojder

Mullbär te bidrar också till att minska hemorrojder.

10. mulberry te slims

Om de konsumeras i stället för kalori drycker som läsk, bearbetade juicer, krämig kaffe, chokladdrycker fulla av socker och milkshakes, kan tranbär te hjälpa till med viktminskning genom att främja en minskning av kaloriintaget.

Detta beror på att gå ner i vikt måste du äta en mindre mängd kalorier än kaloriintaget som bränns.

Man visar att drycken faktiskt kan bidra till att uppnå god formen är fallet med Luciana Donassan. Hon förlorade 57 kg genom att inkludera björnbär te i din kost. Enligt henne genom att göra så att din kropp måste ha mindre vätska (vilket minskar svullnad) och tarmen började fungera bättre.

Den nutritionist Francine Schimidt rekommenderade intaget av fyra koppar te om dagen, mellan måltiderna och indikerade att följa ett recept som inte koka ört.

Självklart är det inte bara konsumtionen av te slims. Själva Luciana sade att förutom att integrera drycken i kosten, började att äta mer hälsosamt, inklusive frukt, grönsaker, juice och hela livsmedel och ljus dag till dag.

Därför är det viktigt att komma ihåg att de som vill gå ner i vikt bör anta en hälsosam och balanserad, kontrolleras och näringsrik kost, i kombination med fysisk träning regelbundet som ett sätt att maximera kalorier bränner.

Som mullbär te göra: Recept 

1. mullbär te

ingredienser:

 • 1 liter vatten;
 • 3 till 5 torra mullbärsblad eller 1 msk krossad mullbärsblad.

preparatet:

 1. Koka en liter vatten i en kastrull på spisen;
 2. Stäng av värmen och tillsätt mullbärsblad;
 3. Täck pannan och låt vila i 10 minuter. Servera dig själv och äta all te inom en 24-timmarsperiod inte slösa deras egenskaper. 

2. blackberry te miura

ingredienser:

 • 12 g av björnbär blad Miura;
 • 1,5 liter kallt vatten.

preparatet:

 1. Sätt vatten i en kastrull och tillsätt björnbär lämnar Miura fortfarande i kallt vatten;
 2. Ta elden och koka i 10 minuter. Sila och servera.

3. Vitt mullbär te

ingredienser:

 • 1 liter vatten;
 • 1 matsked torkade blad av vitt mullbärs.

preparatet:

 1. Placera liter vatten i en kastrull och koka upp;
 2. Lägg sedan till torkade blad av vitt mullbär och stäng av värmen. Låt vila i några minuter och har te när det är varmt.

Vård tranbär te

När konsumeras i stora mängder, kan tranbär te orsaka magbesvär, illamående och kräkningar, ta med toxiska effekter på levern och störa upptaget av kalcium och järn från kroppen.

Ett tips för att lindra det senare problemet, och dricka te med måtta, är att lägga citron att dricka. Anledningen till detta är att frukten är rik på vitamin C, vilket bidrar till ökad absorption av järn.

Ett annat sätt att undvika problemet är inte konsumera te medan du gör en måltid, så att den inte kommer att hindra upptaget av näringsämnen från maten äts.

Om du utnyttjar några mediciner, rådfråga den behandlande läkaren att ta reda på om det finns någon risk för interaktion mellan läkemedlet och björnbär te.

Också, inte enbart förlita sig på te för att behandla en sjukdom eller hälsotillstånd. Så mycket som han kan hjälpa, är det fortfarande viktigt att du rådfråga din läkare och lyda instruktionerna av honom i samband med fullständig behandling.

kontraindikationer 

Drycken får inte konsumeras av människor som lider med leverproblem och gravida kvinnor, eftersom björnbär blad används som livmoder tonic, som orsakar sammandragningar i livmodern.

I stora mängder kan livmoder tonika leda gravida kvinnor missfall eller för tidig födsel.

För dem som lider av någon hälsotillstånd, är det säkrare att kontrollera med läkaren om björnbär te konsumtion är säker eller inte för det enskilda fallet.

Du vet redan fördelarna med mullbär te för hälsa och kondition? Planer på att inkludera det i din kost? Kommentera nedan!