Walnut Indien gör det onda? Biverkningar och hur man tar

Walnut-of-Indien

Från tid till annan uppstår viktminskning produkter som lovar att eliminera de extra kilo utan större ansträngning. Det verkar också vara löftet om Indien Walnut förlag, som hävdar att utsädet hjälper dig gå ner i vikt.

Kom från Asien, har anläggningen anpassats mycket väl till Amazonas och på senare år har avslöjats som en diet frö.

För servering?

Praktiskt taget finns det inga vetenskapliga belägg för fördelarna med valnöt Indien, men man tror att fröet kommer att tjäna till:

 • viktminskning;
 • lägre kolesterol;
 • tonen och stimulera tillväxten av nya hårstrån;
 • minska smärtan av artrit;
 • bota hudsjukdomar;
 • förbättra kolesterolnivåer;
 • inducera eller stoppa diarré;
 • minska celluliter.

I traditionell asiatisk medicin, valnöt också för att behandla gonorré, huvudvärk, läker magsår och febernedsättande.

egenskaper

Den pressning av frön av Candlenut resulterar i en olja med en hög halt av essentiella fettsyror (40% av det består av linolsyra och 29% av ALA eller alfa-linolensyra) och antioxidanter, såsom vitamin E, C och A.

Muttern av Indien innehåller även kalium, magnesium, fosfor och kalcium; och i mindre utsträckning, koppar, zink, järn och selen.

Walnut Indien förlorar ännu vikt?

Som vi sagt ovan, finns det ingen typ av klinisk studie med människor har visat att muttern i Indien förlorar vikt. Vad vi vet är att olja som utvinns ur frön av A. moluccana har starka laxermedel åtgärder och kan också fungera som en antioxidant.

Med andra ord är det möjligt att muttern av Indien uppmuntrar viktminskning genom eliminering av vätska och minska inflammation.

På liknande sätt som andra vegetabiliska oljor, kan Indien Walnut fett fortfarande främja mättnadskänsla, vilket underlättar kontroll av delarna vid bordet. Man tror att oljan stimulerar också thermogenesis, dvs bränna fett.

Men även om det finns många webbplatser på Internet som säger att Indien Walnut tunn, vi kan inte säga detta utan vetenskapliga bevis.

Muttern av Indiens okej?

valnöt

National Health Surveillance Agency (ANVISA) förbjuder försäljning av valnöt Indien, men många människor hamnar hitta fröet över Internet. Enligt hälsobyrån, är valnöt Indien giftigt när de konsumeras oralt och dess användning kan leda till döden.

Förutom diarré och ökad urinering, är valnöt intag Indien dåligt eftersom det kan orsaka allvarlig förgiftning, eftersom anläggningen innehåller saponin toxialbumina och två giftiga aktiva ingredienser.

Men asiater inte använder fröet att bota en rad hälsoproblem? I själva verket föreslår ayurvedisk medicin användning av kokta frön, och fortfarande i små mängder. För hår och hud behandlingsförhållanden användning ämne genom att applicera olja direkt på det område som behandlas.

I Brasilien människor har förtäras rå frö - och ofta i stort antal - att påskynda viktminskning. När det används på detta sätt, kan muttern Indien leda till döden.

Så dom är: Walnut Indien är dåligt och bör inte användas för att gå ner i vikt eller ens att reglera tarmen.

Även om det finns grupper diskuterar fördelarna med Indiens valnöt och rapporter (som vi kommer att se nedan) på utsäde egenskaper moluccana Aleurites inte rekommendera under några omständigheter oral användning valnöt Indien.

Biverkningar av Indien Walnut

s kramper

Som lite är känt om användningen av fortfarande rå frö, biverkningar hittills kända verkligen rapporter om dem som har använt mat för att gå ner i vikt.

Enligt utsäde användarna, biverkningar av Walnut vanligaste Indien är:

 • Svår diarré;
 • flatulens;
 • Magsmärtor;
 • Svullnad av benen;
 • illamående;
 • takykardi;
 • andningsproblem;
 • dehydrering;
 • Huvudvärk.

Hur diuretikum, kan den indiska muttern också orsaka muskelvärk, hypotension (lågt blodtryck) och känsla av trötthet.

kontraindikationer

Vi har sett att muttern i Indien är dåligt och bör inte användas för att gå ner i vikt. Men konsumtionen utsädet är vidare kontraindicerat hos gravida kvinnor, ammande mödrar och personer med en historia av hjärta, njure och leverproblem.

Barn, äldre och människor som gör droganvändning bör också undvika mutterintag från Indien gå ner i vikt eller för något annat ändamål.

Hur du tar

images-10

Asiater konsumerar Walnut kokta indiska och alltid i små mängder - precis som en krydda. Här i Brasilien, även om många människor använder den råa valnöt Indien att gå ner i vikt, fröproducenter rekommenderar att den kan placeras i varmt vatten.

Koka lite vatten och tillsätts 1/8 av en valnöt utsäde från Indien. Varefter blandningen tillåts att ingjuta i 5 minuter - och var sedan klar för konsumtion.

Hur kan skada magen, är det inte rekommenderat att konsumera fröet fasta.

En annan riktlinje om hur man använder muttern i Indien är alltid ta minst två liter vatten under dagen för att förhindra njurproblem och uttorkning orsakad av frö.

rapporter

Kolla in några vittnesmål om muttern of India:

- Till förmån för utsäde:

 • "Jag tar tre månader sedan, gått ner i vikt bara tre kilo, men inte kost. Jag tar det att reglera tarmen (som nu fungerar bra), men jag insåg att min midja trimmad och jag har mer lust att äta godis. Min hunger har halverats och jag kommer nu att göra en balanserad kost för att få idealvikt ".
 • "Jag förlorade någon tyngd, men jag kan se att mina mätningar minskat. Jag tar tre veckor sedan, tillsammans med massor av vatten och en banan för att förhindra förlusten av kalium, och känner mig väldigt bra."
 • "Jag tar mer än ett år och förlorade ca 15 kilo bara magen. I början kände jag smärta i kroppen och hade diarré, men i dag inte känner något av det."
 • "Jag tar fröet till fyra månader, och jag förlorade åtta kilo utan motion. Jag hade inga biverkningar, förutom att gå på toaletten oftare. Walnut Indien inte utföra mirakel, men det hjälper en hel del."
 • "Jag använder inte muttern av Indien för att gå ner i vikt, men att kontrollera tarmen. Fröet har reglerats mina tarmrörelser och jag är inte längre förstoppad eller uppsvälld som förut. "

- I motsats till användningen av valnöt Indien:

 • "Jag var med hälsokontroller i tid när jag började ta muttern i Indien. Jag köpte frön med certifikat, men fortfarande hade många biverkningar. Jag är ömma bröst, full av klumpar och en allvarlig urinvägsinfektion ";
 • "Jag har tagit valnöt för två veckor sedan, men har inte förlorat något av vikt. Jag känner mig mycket dåligt, en hel del smärta i brösten och diarré på natten."
 • "Under de första tio dagarna med Walnut Indien förlorade jag 900 gram snabbt, men det tog konsekvenser sådana fruktansvärda muskelsmärta. Inom 10 dagar blev jag sjuk med skelettsmärta och sömnlöshet. Jag förlorade bara 1,8 kg i 20 dagar och beslutade att avbryta behandlingen. ";
 • "Under den första veckan i bruk jag inte känner något, men jag är i den andra och nu har jag noder i hela kroppen och jag är med en diarré ovanligt (jag är även rädd för att skratta och kan inte förstå). Det beror på min mage är naturligtvis fäst ".
 • "Använd muttern ordentligt, eftersom beskrivningen av paketet, men jag kände en hel del smärta i kroppen. Det fanns urinera normalt genom att dricka två liter vatten per dag. Muskelvärk nått botten och mina ben svullnade medlemmar också. Jag blev antagen med misstänkt stroke, men testerna var negativa. Jag kände mig väldigt andfådd och takykardi, gjorde flera tester och gav ingenting. Jag slutade ta muttern och allt återgått till det normala. "

Hat-of-Napoleon

Inte bara dess bevisade toxicitet kan Walnut Indien också förväxlas med andra frön ännu giftigare, Napoleon-hat (bilden ovan).

Konsumtionen av anläggningen kan orsaka från kräkningar, kolik och diarré till allvarliga hjärtproblem. Det finns rapporter om dödsfall efter användning-hat Napoleon att gå ner i vikt.

slutliga Tankar

Även med alla varningen att muttern av Indiens okej, du kan fortfarande frestas att använda utsädet för att gå ner i vikt.

Även om du hittar några förment vetenskapliga bevis för att muttern Indien förlorar vikt, deras toxicitet och många biverkningar bör redan vara en bra anledning att göra det ge upp idén.

Naturligtvis är viktigt för hälsan, men ännu viktigare en vikt inom den ideala BMI-serien är inte bara skadar kroppen för att nå vikten av drömmar.

En närings utbildning i ett viktminskningsprogram som tar den genomsnittliga förlusten av 0,5 kg per vecka är fortfarande det bästa sättet att gå ner i vikt och behålla hälsan. Produkter och kosttillskott som lovar mirakel kan även leda till viktminskning, men det pris är ofta alltför hög.

Ytterligare referenser:

 • http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-353-tung%20seed.aspx?activeingredientid=353&activeingredientname = tung% 20seed
 • http://www.herbalsafety.utep.edu/herbs-pdfs/CandleNutTree.pdf
 • http://www.esalq.usp.br/siesalq/pm/plantas_toxicas.pdf

Känner du någon som har vågat ta och hävdar att muttern av Indiens okej rätt? Nyfiken på att prova produkten, att känna till riskerna? Kommentera nedan!