Gödning popcorn eller ner i vikt? fullständig analys

popcorn

De flesta människor säkert tror att popcorn gödning, för när gör listor över hälsosamma livsmedel som de kan lägga till sina kostvanor för att gå ner i vikt, är popcorn oftast inte i dem. Men när väl förberedda och intas i tillräckliga mängder, är popcorn ett hälsosamt mellanmål. Det är en utmärkt källa till fiber som kan lämna dig känslan nöjd i timmar, som kan hjälpa dig om du försöker gå ner i vikt. Popcorn gå ner i vikt när de används som ett substitut för andra kaloririka snacks och välj poppade popcorn med varmluft med örter och kryddor i stället för smör eller olja.

Substitut för kalori Snacks

Ät popcorn som ett mellanmål inte bara hjälper dig gå ner i vikt eftersom det är reaktivt hög i fiber, men också för att det kan ersätta andra kaloririka snacks. Åtta koppar popcorn innehåller bara 244 kalorier, och kräver en lång tid att äta. Ät bara 17 chips och du förbrukar samma mängd kalorier och kommer att avslutas på kort tid, vilket gör det möjligt för dig att äta mer chips eller annat tilltugg.

Jämförelser kalori kalori ytterligare fördel poppade popcorn med varmluft, om man tänker på andra snacks som du kan ersätta. En kopp glass, 6 hemlagad chocolate chip cookies och även en gelé sandwich är nästan dubbelt så kalorier 8 koppar popcorn ordentligt produceras.

satiating mat

En studie publicerad i "Nutrition Journal" under 2012 fann att människor var mer nöjda och åt färre kalorier i snacks och viktigaste måltider de äter popcorn som ett mellanmål än när de åt chips. Popcorn gå ner i vikt för att vara en fullständig hälsosam mat som ger fiber dig, mycket kladdiga som inte har många kalorier. Livsmedel som har låg kaloritäthet eller kalorier per gram - som popcorn - är bra mellanmål på en diet eftersom du kan äta mer utan att konsumera för många kalorier. Enligt Centers for Disease Control and Prevention, det är mängden mat du äter, inte mängden kalorier som gör att du känner mätta.

Pop en popcorn cup rum ger ca 8 koppar - tillräckligt för en hel kväll titta på filmer - och innehåller 9,6 gram fibrer, ungefär en tredjedel av den rekommenderade dagliga dosen. mikrovågsugn popcorn innehåller nästan samma mängd fiber per kopp, men de som använder smörolja och innehåller mer mättat fett och kalorier, vilket minskar fördelarna med fiber.

mellanmål Tillfredsställande

När du gör en viktminskning diet, vad du äter som ett mellanmål kan göra en stor skillnad i mängden kalorier du äter per dag. Popcorn kan vara en tillfredsställande mellanmål som inte kommer att störa din kost. En studie som presenterades vid den årliga vetenskapliga mötet av fetma Society 2010 fann att människor på en diet som åt 100 av popcorn per dag som ett mellanmål var nöjda med tilltugg och kände att det hjälpte dem att kontrollera hunger.

Microwave popcorn och natrium

Även om många versioner av den magra mikrovågsugn popcorn innehåller nästan samma mängd kalorier att fibrerna och blåsta med varm luft, de innehåller mer natrium. Den del av dessa föreslagna popcorn innehåller 270 mg natrium, medan samma mängd poppade popcorn med varm luft innehållande 2 milligram. Gräns ​​natrium minskar nettovikt, vilket gör det lättare att gå ner i vikt.

Att äta salt mat ökar natriumnivåer i kroppen, kroppen botemedel ökande törst och minskar urinproduktionen. Om du minskar ditt drickande törst en drink sötad med socker, gå ner i vikt blir ännu svårare.

Liksom Popcorn gödning

Även popcorn innehåller några kalorier och fett, kan du ändå gå upp i vikt om du inte kontrollera mängden du äter eller täck den i smör. Varje matsked smör du sätter på din popcorn lägger 100 kalorier och 11,4 gram fett.

Istället, blanda en liten mängd av dina favorit kryddor och spela på din popcorn för att förbättra smaken. Försök kanel, curry, italienska kryddor eller chilipulver. Om du vill lägga till en lite fett, lägga till en eller två plaskade en sprayolja för att lätt täcka bara popcorn och hjälpa kryddor att hålla ihop utan mycket ökning kalorier din mellanmål.

Risken för Popcorn Cinema

Titta på filmer och äta popcorn är det bästa man kan göra med pojkvän eller flickvän, men gå ner i vikt och äta popcorn bio, det är inte den bästa kombinationen. En stor del av denna popcorn gödning tillräckligt eftersom den kan innehålla 540 kalorier och mättat fett totalt 1200 kalorier, om kalorierna i tre måltider i kosten för en kvinna. Gör din egen popcorn hemma, ja, det är ett hälsosammare alternativ som kan hjälpa dig gå ner i vikt.

Hur du gillar att äta, och det belopp som du är van vid, tror du gödning popcorn eller gå ner i vikt? Vilken effekt det har på din aptit? Kommentera nedan.